logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Unitas'59 versterkt zich met twee spelers

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week Appie Azmani (FC Eindhoven/av)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Afsluiting seizoen AVE op vrijdag 7 juni

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

TOP-100 jeugdopleidingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
VDL Cleassens van de Rijt Blatter Legal VDL

3 december 2018 | 1e klasse C

Prinses Irene - Nemelaer: 0-1


Deel dit bericht:


Nemelaer pakt verdiende overwinning tegen Prinses Irene

Nemelaer won zondagmiddag op een miezerig sportpark De Schellen terecht met 0-1 van Prinses Irene. Vooral in de 1e helft waren de mannen uit Haaren oppermachtig en was de 0-1 in de 28e minuut, een kopbal van verdediger Daan van den Brand, slechts een magere afspiegeling van het veldoverwicht. Dat het slechts bij 0-1 bleef, was te danken aan doelman Stef van Venrooij die de ene na de andere redding g in huis had. In de 2e helft was het een gelijk opgaande wedstrijd en waren er kansen over en weer. Vlak voor het eindsignaal redde doelman Kamile de Jong prachtig op een vrije trap van Wibe van Rooij.

Nemelaer schoot uit de startblokken en had binnen één minuut al een geweldige kans via Joeri Vughts, die voor open doel over schoot. Twee minuten later was het weer bijna raak, maar Van Venrooij had zijn eerste grootse redding van de dag. Het gevaar kwam vooral ook van linkerspits Gijs van Baast die de verdedigers van Prinses Irene keer op keer te snel af was. Nemelaer is een fysiek sterke ploeg, maar blijkt ook over veel voetballend vermogen te beschikken. Daarnaast zijn het individueel allemaal winnaars! Dat ze wat lager op de ranglijst staan komt vooral door de vele blessures die ze tot voor kort hadden. In ieder geval kwam Prinses Irene amper in de buurt van het doel van de Haarense formatie. Het was dan ook wachten op de 0-1, die uiteindelijk uit een dood spelmoment viel. Van den Brand kopte uit een corner, volledig vrijstaand, de bal achter een kansloze Van Venrooij. In de laatste 5 minuten was het weer Van Venrooij die met 2 reddingen Van Baast en Vughts van scoren afhield.

Prinses Irene begon sterk aan de 2e helft. In de 47e minuut was Tim van der Heijden dicht bij de 1-1. Zijn kopbal werd van de doellijn gehaald. Waar in de 1e helft het fysiek sterke Nemelaer vaak de Prinses Irene spelers de baas was, liet de ploeg van Van der Steen ook op dat gebied meer zien. Van Venrooij tikte een geplaatste bal van Vughts nog uit de hoek, maar ook Prinses Irene was gevaarlijk. Een omhaal van Van de Rakt ging voorlangs, zonder dat iemand van Prinses Irene er tegen aan liep. Na een foutje achterin kreeg Vughts nog een kans, maar zijn inzet ging via de buitenkant van de paal langs. In de 70e minuut kwam Wout Soetekouw in het veld, die met zijn loopvermogen en fysiek meteen voor nieuw elan zorgde. Met zijn eerste balcontact bediende hij Van Rooij, maar deze strandde op een verdediger., In de laatste 10 minuten werd ook nog Martijn van Vught gebracht en vanaf toen gebeurde er echt wat. Hij was een ware plaag voor de fysiek sterke verdedigers van Nemelaer, forceerde een paar vrije trappen en zorgde er voor dat zijn medespelers gevaarlijk werden. Met name Van Rooij profiteerde bijna een paar keer. Diens vrije trap in de slotminuut werd prachtig gepareerd door doelman De Jong. Uiteindelijk bleef het bij de 0-1, wat gezien het spel in de 1e helft van Nemelaer terecht was.


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png