logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Riethoven neemt voorschot op aanstaande kampioenschap

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst: Mitchel Kluijtmans (Nw Woensel) naar Valkenswaard

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Afsluiting seizoen AVE op vrijdag 7 juni

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

TOP-100 jeugdopleidingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Schilderwerken Acht Spitters BV Sporthal Hoeveland

2 december 2018 | 5e klasse E

Casteren - De Bocht'80: Gest. (1-1)


Deel dit bericht:


Casteren tegen De Bocht ’80 gestaakt bij 1-1
Na de overwinning van vorige week begint Casteren vol vertrouwen aan de thuiswedstrijd tegen De Bocht ’80, de club uit Oirschot die dit seizoen nog wacht op hun eerste zege.

De eerste 45 minuten zijn gezapig, met amper kansen voor beide ploegen. De schamele wapenfeiten uit de eerste helft van Willem van Rijthoven en Pim Smolders namens de thuisploeg en van Elo Turksma en Bart Hermsen namens de gasten missen allen doel.

De tweede helft verloopt, mede dankzij een aantal wisselingen, een stuk levendiger. Na een uur spelen zet invaller Yimo Tiryaki namens Casteren zijn ploeggenoot Jacco van Doormalen één op één met de doelman, die uitstekend redding biedt op zijn schot. Een paar minuten later verkijkt Casteren keeper Johan Boonen zich op een diepe bal en uit het niets brengt de ingebrachte Thanh Nguyen De Bocht ’80 op een 0-1 voorsprong.

Casteren gaat direct opzoek naar de gelijkmaker en in de 70e minuut schiet, de net ingevallen, Jochem Roefs de 1-1 binnen. Ondanks het appelleren van assistent Fonken, kent leidsman Raats het doelpunt toe. Hierna volgt een woordenwisseling tussen beiden, waarna de assistent wordt weggestuurd. De Bocht ’80 oppert een vervangende assistent. Dit wordt echter door de scheidsrechter niet toegestaan, die zonder assistent verder wil spelen. Hierdoor wordt de wedstrijd na pakweg 75 minuten spelen met een stand van 1-1 definitief gestaakt.

De Bocht ’80 en Casteren na 70 minuten in evenwicht (verslag De Bocht'80)

Op een spekglad veld kwam De Bocht ’80 via Thanh Nguyen op 0-1 voorsprong in de 68ste minuut. Twee minuten later stond het al 1-1 door een treffer van Jochem Roefs. Hierna was het einde wedstrijd. Scheidsrechter Stefan Verhoeven stuurde de grensrechter van de Bocht ’80 weg waarna hij de wedstrijd zonder grensrechter wilde hervatten. Beiden teams wilde dat er een grensrechter werd aangewezen maar dat liet de scheidsrechter niet toe waarna hij besloot de wedstrijd te staken.

De Bocht ’80 was de betere partij en kreeg haar eerste kans na acht minuten. Elo Turksma schoot net naast. Vijf minuten later kopte Tijn van Heertum de bal net over het doel van Casteren. In de 20ste minuut voorkwam Mark van Gardingen met een sliding een doelpunt van  Casteren spits Diel Pasmans. Bart Hermsen schoot na een half uur spelen net voorlangs en Gabby Gijzen schoot op slag van rust ook net mis. Ruststand 0-0.

De Bocht startte de tweede helft sterk. Thanh Nguyen passeerde in de zesde minuut zijn tegenstander en legde de bal prima voor waarna Mark van Dongen zijn kopbal net voorlangs zag gaan. In de 60ste minuut mocht Jacco van Doormalen alleen op doel af waarna Bocht keeper Desley Fonken de bal bekwaam pareerde. In de 65ste minuut moest Desley Fonken weer gestrekt op een inzet van Yimo Tiryaki. Uit de counter schoot Tijn van Heertum net naast na een mooie combinatie met Mark van Dongen. In de 68ste minuut kreeg De Bocht waar het recht op had. Gabby Gijzen gaf een mooie steekbal op Mark van Dongen die de bal verlengde waarna de keeper van Casteren op het gladde veld uitgleed en Thanh Nguyen de bal binnen kon schieten; 0-1. Lang mocht De Bocht niet genieten van deze voorsprong. In de 70ste minuut een glijpartij in de 16 meter van De Bocht waarvan Jochem Roefs profiteerde; 1-1. Hierna was het einde wedstrijd. Scheidsrechter Stefan Verhoeven stuurde de grensrechter van de Bocht ’80 weg wegens commentaar op de leiding waarna hij de wedstrijd zonder grensrechter wilde hervatten. Beiden teams wilde dat er een grensrechter werd aangewezen maar dat liet de scheidsrechter niet toe waarna hij besloot de wedstrijd te staken. Stand na 70 minuten 1-1 in een sportief duel.


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png