Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Programma poulefase KNVB districtsbeker.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Borrenbergs Bouwbedrijf Brabant Sports

27 mei 2018 | 4e klasse F

Hoogeloon - Bergeijk: 2-3


Deel dit bericht:


Hoogeloon verliest op valreep van Bergeijk

Op voorhand konden zowel Tivoli, Vessem als Hoogeloon nog kampioen worden. Tivoli had de beste papieren en ook Vessem dat gelijk stond met Hoogeloon had nog kans. Het zou een rare middag worden, maar Tivoli trok aan het langste eind. Vessem won eveneens, bleef daardoor tweede en won de derde periode. Door het verlies van Woenselse Boys krijgt Hoogeloon de eerste periode van Tivoli, waardoor zij aan de nacompetitie mogen deelnemen.

Na een mooie officiële opening van de nieuwe tribune begon Hoogeloon sterk aan de wedstrijd en na al een paar kansen te hebben gehad was het na 20 minuten 1-0. Hans v/d Heijden draaide goed weg en met een geweldige poeier schoot hij van zeker 30 meter buiten bereik van doelman Bauhaus in de kruising. Bergeijk wilde niet achter blijven en in de 28ste minuut mocht men na een vermeende overtreding door gaan en tekende Gijs Jansen beheerst voor de gelijkmaker. Vijf minuten later was het aan de andere kant weer raak. Een vrije trap van Yannick Sol werd door Sjoerd de Laat perfect in de korte kruising binnen gekopt, waardoor de thuisclub met voorsprong de rust in ging.

Meteen na de pauze werd door de thuisclub fraai raak gekopt, maar de treffer werd afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Kort hierop werd de wedstrijd stil gelegd wegens onweer. Na een oponthoud van een kwartier werd de wedstrijd hervat en in de 60ste minuut ging een goed schot van Jari Kok maar net over. Na een goede voorzet van Yannick Sol leek Sjoerd de Laat wederom binnen te koppen, maar nu redde de doelman, waarna Niels Luyten in het zijnet schoot. Even later was de steeds mee opkomende Sjoerd de Laat wederom gevaarlijk met een kopbal waarmee hij het de doelman knap lastig maakte. Tien minuten voor tijd kreeg Bergeijk een vrije trap te nemen en bij een scrimmage voor het doel schoot uiteindelijk Jos van Veldhoven de gelijkmaker binnen. Kansen kwamen er nog over en weer, maar de ploegen leken de punten te delen. In de slotseconden speelde De Laat echter de bal te slap terug op zijn doelman en Jari Kok pikte de bal aardig mee om vervolgens voor 2-3 te zorgen.

(verslag Bergeijk)Weer de volle winst voor Bergeijk en weer in de laatste minuten afgedwongen. De eerste helft was voor Hoogeloon (rust 2-1). Bergeijk was in de 2e helft de betere ploeg en draaide de score uiteindelijk tot 2-3 om. Desondanks eindigt Hoogeloon 3e in de klasse en krijgt daarmee via nacompetitie kans op een plaats in de 3e klasse.

Al in de 2e minuut kreeg Hoogeloon een goede kans maar doelman Daan Bauhaus redde. Bergeijk leek in de 16e minuut wat terug te doen maar een doelpunt van Lars Luijten werd wegens hands afgekeurd. Hoogeloon beloonde het overwicht in de 21e minuut met een doelpunt. Een afstandsschot werd nog aangeraakt door de keeper maar verdween toch in het doel (1-0). Bergeijk counterde in de 28e minuut naar 1-1 via Gijs Jansen. In de 35e minuut kwam de thuisclub verdiend op voorsprong, die in stand bleef tot aan de rust.

Na rust kwam Bergeijk beter voor de dag en een kwartier voor tijd kon de verdiende gelijkmaker aangetekend worden. Lars Luijten was nu wel succesvol (2-2). In blessuretijd wist Jari Kok voor Bergeijk de volle winst binnen te halen (2-3).


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg