logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Competitieprogramma 1e t/m 5e klasse bekend. Volledig programma online

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Wedstrijdschema poulefase Districtsbeker 1e t/m 5e klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

28 april 2019 | 3e klasse D

Tivoli - Wilhelmina Boys: 2-2 (I)


Deel dit bericht:


Wilhelmina Boys toont veerkracht op bezoek bij Tivoli

Toen kort na de pauze tegenstander Tivoli op een 2-0 voorsprong kwam, waren er nog maar weinigen die geloof hadden in de intentie van het vaandelteam van Wilhelmina Boys om na deze wedstrijd meer afstand te nemen van de gevarenzone in de 3e klasse-D. Maar het elftal van hoofdtrainer Toon van der Loo toonde veerkracht en boog de achterstand uiteindelijk toch nog om in een 2-2 gelijkspel, waardoor de missie toch deels geslaagd genoemd kon worden.

Uit de basisopstelling van de wedstrijd die op paaszaterdag een ruime en zeer welkome 5-0 overwinning op P.S.V./AV opleverde, was alleen Bart de Bruijn niet beschikbaar, zijn plaats werd ingenomen door Leandro Rodrigues. Dat hield in dat Robbie Baeten wederom genoegen moest nemen met een plaats op de reservebank, waar hij onder andere gezelschap had van de jeugdspelers Bas Postuma en Brent Mutsaarts.

De belangen waren voorafgaand aan de wedstrijd voor een ieder duidelijk, beide teams zouden gebaat zijn bij een overwinning. De drie daaraan verbonden wedstrijdpunten zou hen immers afstand doen nemen van de plaatsen die aan het einde van het seizoen nacompetitie voor klassebehoud betekenen. Tivoli stond op de ranglijst twee plaatsen hoger dan de tricolores omdat ze in de 21 voorafgaande wedstrijden ook twee wedstrijdpunten meer hadden verzameld.

Met een overwinning op de eindhovenaren zou Wilhelmina Boys hen op de ranglijst passeren, maar al vroeg in de eerste helft werd duidelijk dat de tricolores een lastige middag zouden ondervinden. De tegenstanders waren de bovenliggende partij en na iets minder dan een kwartier spelen kwamen zij dan ook op een 1-0 voorsprong. Er was niemand aan de kant van de bestenaren die er problemen mee had dat die stand, ondanks enkele mogelijkheden die de tegenstander creëerde, ook bij het rustsignaal nog op het scorebord stond.

Kort na de theepauze viel echter wel de verdubbeling van de voorsprong van Tivoli te noteren, maar dat was het sein voor Wilhelmina Boys om uit een ander vaatje te gaan tappen. Het initiatief werd door de tricolores naar zich toe getrokken en het doel van de tegenstander werd steeds vaker gezocht. De eerste die daar succesvol bij was, was Leandro Rodrigues, zijn 2-1 werkte positief uit op het elftal. Na nog enkele schermutselingen voor het doel van Tivoli, was het Cas Kuipers die met een afstandsschot de keeper vaan de tegenstander korte tijd later in zodanige problemen bracht dat Bas van der Heijden uit de rebound met het hoofd de 2-2 kon aantekenen.

Ondanks enkele verse krachten door wisselingen in de opstelling, kwam er nadien in de stand geen verandering meer en moesten beide opponenten na het laatste fluitsignaal van de scheidrechter zich tevreden stellen met de puntendeling. Voor Wilhelmina Boys houdt dat in dat de afstand tot Wodan, dat zich op de gevaarlijke twaalfde plaats bevindt, nu twee wedstrijdpunten is. Wellicht kan die kloof bij de resterende inhaalwedstrijd, aanstaande zondag op bezoek bij S.V. Budel, nog vergroot worden.

Opstelling Wilhelmina Boys: Rick Saes, Koen Leijtens (Bas Postuma), Lars Kuys, Luc Verwold, Bas van der Heijden (Hassane Djibo Omanou), Mike Smit, Walid Maruan, Michael Koning (Robbie Baeten), Cas Kuipers, Leandro Rodrigues, Yoran Bouwmans


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png