logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transfernieuws. Patrick Kraker blijft en Efekan Aydin terug bij Gestel

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Adverteerder uitgelicht: Sanidump zoekt ervaren verkoopadviseurs

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

12 april 2019 | 3e klasse D

Spoordonkse B - Reusel Sport: 0-2 (I)


Deel dit bericht:


De inhaalwedstrijd  van Spoordonkse Boys op donderdagavond tegen Reusel Sport  werd door de thuisploeg verloren met 0-2.

Het was Reusel dat het eerste gevaarlijk werd met een corner die rakelings over het doel werd gekopt in de 5e minuut. De bezoekers uit Reusel bleven ook het sterkste in het vervolg van de wedstrijd. Menig aanval werd opgezet door Reusel maar als het al gevaarlijk werd kon onze keeper redding brengen. Hij had een paar goede reddingen nodig om zijn doel schoon te houden.

Spoordonk kwam er maar sporadisch uit zoals in de 22e minuut toen een vrije trap voor het doel kwam maar toch te moeilijk voor onze spits. Meteen erna is Reusel gevaarlijk maar ook nu kan de verdediging van Spoordonk de zaak oplossen. Na een half uur een goede kopkans voor Reusel maar deze gaat over het doel.  De ruststand was dan ook 0-0.

Meteen na de rust is er een kansje voor Spoordonk maar hun keeper kan redding brengen. Ook nu is Reusel de meest aanvallende ploeg. Na een uur gaat een poging voorlangs.

In de 65e minuut komt Wout Vosters in balbezit en hij speelt zich vrij om uit halen en via de handen van onze keeper schiet hij raak 0-1. Daarna kon Spoordonk zich niet laten gelden, er was veel inzet maar menig aanval strandde al in een vroeg stadium. In de 75e minuut mocht Reusel een vrije trap nemen op 20 meter voor het doel en dat deed wederom Wout Vosters perfect want hij schoot de bal onhoudbaar in de kruising 0-2.

Bij Spoordonk kwamen nog 3 wissels in het veld maar die konden het tij niet meer keren. Het werd al met al een verdiende overwinning voor Reusel Sport en Spoordonkse Boys moet zich al weer snel op de volgende wedstrijd richten uit tegen Budel.

Wout Vosters met twee doelpunten match-winner voor Reusel Sport/CoTrans, tegen een zich sterk verwerende Spoordonkse Boys. (verslag Reusel Sport)
Reusel Sport/CoTrans heeft afgelopen donderdag in de midweekse inhaalwedstrijd tegen Spoordonkse Boys een verdiende 0-2 overwinning behaald. Een beter en sterker Reusel Sport/CoTrans team kon in de eerste helft het net niet vinden, Spoordonkse doelman Kevin van Agt voorkom dit met enkele fraaie reddingen. In de tweede helft was het Wout Vosters die met twee fraaie acties voor een verdiende overwinning zorgde 0-2.

Via onderlinge afspraken werd er afgetrapt om 20.00 uur op een hobbelig verlicht trainersveld. Reusel Sport/CoTrans probeerde met goede voetbalcombinaties tot doelpunten te komen. Spoordonkse Boys hanteerde de lange bal en een geweldige inzet en stevige duels met vlagen te hard waar scheidsrechter Nick Ooms onvoldoende tegen op trad. Rick Louwers, Ralf Lavrijsen en Thom Wouters moesten met blessures vroegtijdig het veld verlaten, waarbij Thom Wouters naar het ziekenhuis moest. Ondanks de vele mogelijkheden voor Jim Daniëls, Wout Vosters en Ralf Lavrijsen en de enkele vrije trap kansen voor de thuisploeg ging de rust in met een 0-0 stand.

De tweede helft werd het overwicht voor de bezoekers nog groter, Matt van Gompel, Tom Dickens en Rik Dierckx, waren de vervangers. In de 65e minuut lanceerde Nick Wouters, Wout Vosters ging langs twee man en ronde met links fraai af 0-1. Vlak hierna waren het zowel Jim Daniëls, Matt van Gompel en Tom Dickens die op doelman Van Agt strandden. Wout Vosters deed het in de 78e minuut beter en knalde een vrije trap vanaf ongeveer 30 meter fraai in de kruising, wat de eindstand op 0-2 bracht. Hopelijk vallen de blessures mee zodat Reusel Sport/CoTrans zondag koploper Valkenwaard goed partij kan bieden, belangrijk voor de derde periode.

 


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png