logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Overzicht transfers. Nog enkele aanvullingen

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Adverteerder uitgelicht: Sanidump zoekt ervaren verkoopadviseurs

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

13 mei 2019 | 3e klasse D

Reusel Sport - Wilhelmina Boys: 2-1


Deel dit bericht:


Jeugdig Reusel Sport/ CoTrans pas in slotfase verdiend langs Wilhelmina Boys

Reusel Sport/ CoTrans begon afgelopen zondag met de 16 jarige Brent van der Heijden in het doel als vervanger van de nog geblesseerde Paul Dijkmans. De even oude Dirk de Koning zat op de bank als vervanger van de geblesseerde en ook 16 jarige Yimo Bogaars. Voeg daarbij Matt van Gompel als A jeugd speler en een handvol eerstejaarse senioren en de kop van dit verslag is duidelijk. Het werd een leuke partij voetbal met een evenwichtige eerste helft waar beide teams kleine kansjes kregen, maar er niet gescoord werd. In de tweede helft was de thuisploeg de bovenliggende ploeg die de meeste kansen kreeg en door Dave Hermans op voorsprong kwam. In de 75e minuut kwamen de bezoekers via Yoran Bouwmans op gelijke hoogte 1-1. Het duurde echter tot de 89e minuut voordat Nick Wouters uit een van de vele kansen fraai binnenkopte waardoor de thuisploeg een kleine, maar ruimschoots verdiende, overwinning behaalde 2-1.

Onder het genot van een fraai lente zonnetje begonnen beide ploegen aan een goede en leuke pot voetbal. De bezoekers, Wilhelmina Boys uit Best, waren nog niet geheel vrij van nacompetitie voetbal, maar konden voor het eerst na lange tijd weer blessurevrij starten. De eerste helft kregen beide teams kansjes maar konden de voorwaartse deze niet in doelpunten omzetten. Reusel Sport/ CoTrans had pech dat aanvoerder Mark Faes al vrij snel geblesseerd moest worden vervangen, Kees van Gorp kwam hem vervangen. De thuisploeg kreeg kansjes voor jeugdspeler Matt van Gompel, die juist over kopte en een teenlengte tekort kwam om een voorzet van Brahim binnen te schieten. De bezoekers zagen een fraaie solo van Bas van der Heijden gestopt worden door de rustig keepende Brent vd Heijden. Deze 16 jarige doelman maakte zijn debuut of hij al jaren in het eerste stond. Met een 0-0 ruststand gingen beide teams naar de thee.

De tweede helft begon de thuisploeg met een offensief wat al snel een voorsprong opleverde. Wout Vosters paste na een solo op Nick Wouters die bij de tweede paal Dave Hermans vond, die beheerst de bal tegen de netten schoot 1-0. In deze fase kreeg Reusel Sport/ CoTrans kansen om de wedstrijd te beslissen. Een prachtige actie van Matt van Gompel en een voorzet op Nick Wouters, alleen voor de voortreffelijk keepende Rick Saes werd door Nick juist langs geschoten. Reusel Sport/ CoTrans met een uitblinkende Jim Daniels, die z’n voorwaartse met slimme steekpassen bediende en zelf met fraaie solo’s de aandacht op zich vestigde. De bezoekers zaten ook niet stil en kwamen in de 75e minuut op gelijke hoogte 1-1, waarbij Yoran Bouwmans het laatste tikje gaf. Beide teams wisselde hierna enkele spelers. Bij de thuisploeg kwamen de 16 jarige Dirk de Koning en Freek van Helmond in het veld voor Dave Hermans en Matt van Gompel. De thuisploeg ging op zoek naar de winnende treffer, die kwam in de 89e minuut uit een prachtige aanval over drie schijven. Brahim paste op Wout Vosters die een voorzet gaf op maat en door Nick Wouters fraai werd binnen gekopt, kansloos voor Wilhelmina Boys doelman Rick Saes 2-1. Even daarna kreeg Bas van der Heijden rood voor onderuit halen van Jim Daniels, die in kansrijke positie was. De wedstrijd was hierna gespeeld en na vier minuten blessure tijd floot de prima leidende scheidsrechter Ruud van Beekveld uit Son en Breugel voor het einde.


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png