logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Overzicht Poule-indelingen Districtsbeker 1e t/m 5e klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2019-2020

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

10 februari 2019 | 2e klasse F

Marvilde - Someren: 1-2


Deel dit bericht:


Marvilde en Someren gelijkwaardig, maar bezoekers op de valreep winnaar (verslag Marvilde)

De eerste speeldag speelde Marvilde bij Someren en was Someren duidelijk beter. Marvilde pakte echter de overwinning met 0-1. Vandaag waren de teams in Veldhoven gelijk aan elkaar, maar Someren pakte op de valreep de overwinning, 1-2.

Het eerste kwart van de wedstrijd had Marvilde de overhand, de laatste pass was helaas niet goed genoeg en dus werd er in die periode niet gescoord. Hierna nam Someren het heft in handen. In de 31e minuut leverde dit het eerste gevaarlijke moment op. Een corner vanaf rechts werd ingekopt door Oelse Venhuizen. De lat bracht redding voor Marvilde. In de 42e minuut werd een voorzet Someren aangeraakt en kwam zo met veel effect in het strafschopgebied terecht. Op 11 meter kwam de bal op de grond, maar niemand kon de richting inschatten. Uiteindelijk kon Fabio Peters de bal inkoppen. Deze leek over Sam van Rooij in het doel te gaan, maar de Marvilde doelman tikte de bal nog net over de lat. De rust werd bereikt met een 0-0 stand. Hierna opende Someren al snel de score, maar had hier wel enig geluk voor nodig. In de 50e minuut nam Fabio Peters een corner vanaf rechts en bij de 1e paal kwam de bal in een mêlee van spelers op het hoofd van Tommy van de Wiel, waarna de 0-1 een feit was. Vanaf dit moment werd Marvilde beter en nadat Jelle Born in de 62e minuut de lat raakte, was het in de 65e minuut wel raak. Jelle Born werd aangespeeld tegen de zijlijn van het strafschopgebied aan de rechterkant en zijn diagonale schot ging via de binnenkant van de paal in het doel, 1-1. Marvilde ging door en leek op weg naar een voorsprong. Tayfun Yilmaz was hier in de 68e minuut het dichtste bij. Oelse Venhuizen behandelde de bal verkeerd, waardoor deze op vijf meter van het doel voor de voeten van Tayfun viel. Helaas schoot de aanvaller van Marvilde deze uitgelezen mogelijkheid over het doel. Twaalf minuten voor het einde kreeg Someren weer een eerste kans. Joost van de Velden gaf de bal voor vanaf rechts en Koen de Louw kopte voor het doel langs. Vijf minuten voor het einde werd Koen de Louw diep gestuurd en nadat hij Sam van Rooij uitgespeeld had, was het niet moeilijk om de 1-2 in het lege doel te plaatsen. Een paar minuten later werd de bal, na een aanval van Marvilde weggewerkt door de verdediging van Someren. Die bal werd ineens snoeihard ingeschoten door Robbert (25 meter). De bal was perfect gedrukt, maar ging via de buitenkant van de paal naast het doel. In blessuretijd mocht Max van den Akker nog een vrije trap nemen op 20 meter, maar invaller doelman Wessel Pape bracht redding voor Someren. Marvilde heeft een goede wedstrijd gespeeld tegen een topploeg uit de 2e klasse F en kwam uiteindelijk dus net te kort.

Volgende week gaat Marvilde op bezoek bij Eindhoven. De thuiswedstrijd werd met 1-3 verloren en Eindhoven leek lange tijd op weg naar een onbedreigd kampioenschap. Ondertussen heeft ook Eindhoven de nodige punten laten liggen, dus wie weet wat er mogelijk is voor Marvilde.

Opstelling Marvilde: Sam van Rooij, Wouter van Vark, Tommy van de Wiel, Robbert Born, Tom Vroomen, Sander Bertels, Dennis van de Weijer (85 Michael Maessen), Ties Bazelmans, Jelle Born, Tayfun Yilmaz (73 Vincent Bartholomeus), Max van den Akker


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png