logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Overzicht transfers. Nog enkele aanvullingen

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Adverteerder uitgelicht: Sanidump zoekt ervaren verkoopadviseurs

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

12 mei 2019 | 1e klasse C

Best Vooruit - Nemelaer: 1-1


Deel dit bericht:


Handhaving in eerste klasse voor Best Vooruit.

Best Vooruit treft vandaag in Nemelaer lastige tegenstander.De uitwedstrijd was legendarisch met een abnormale eindstand.  Nemelaer kan bij winst een flinke stap zetten richting behalen derde periode en Best Vooruit zekere handhaving in de 1ste klasse. Wat Best Vooruit en Nemelaer gemeen hebben is dat TOP -Oss trainer Klaas Wels beide elftallen met succes onder zijn hoede heeft gehad.

Eerste helft laat zich kenmerken door golvend voetbalspel. Zowel Best Vooruit als Nemelaer creëeren om beurten enkele kansjes. Voetballend laat Nemelaer wat meer zien maar Best Vooruit heeft verdedigend de zaken prima op orde. Het is Luuk Vermeer van Nemelaer die in de 5de minuut doelman Bjarne Bakker van Best Vooruit test. Zijn schot wordt redelijk eenvoudig gepareerd. Aanvaller Joeri Vugts (Nemelaer) ervaart ook  dat de doelman van Best Vooruit in prima doen is. Hier tegenover stelt Best Vooruit een paar goed lopende tegenaanvallen. Via de flanken zijn Tim Fiolet en Thomas van Heukelom die met prima aktie de verdediging van Nemelaer aan het wankelen brengen, helaas wordt er niet gescoord. In de 23 ste minuut is het Tim Fiolet (Best Vooruit) die met een loopaktie vanaf zijn eigen 16mtr gebied een aantal spelers van Nemelaer zijn hakken laat zien en op imponerende manier een mooie diepe steekpartij geeft aan Tohmas van Heukelom. Zijn subtiele voetbeweging doet keeper Kamile de Jong (Nemelaer) verrassen en rolt de bal lekker over de doellijn: 1-0 Best Vooruit.

Nemelaer probeert, met een licht veldoverwicht, de zaken recht te trekken nog voor de pauze. Dit lukt niet. Het is Best Vooruit wat een aantal goede momenten heeft via Robin Buiks en Xander Scheepens.

Ruststand is verdiend voor Best Vooruit 1-0.
Na de thee is het Nemelaer wat de klok slaat. Best Vooruit staat met regelmaat met de rug tegen de muur. Een voorzet van Gijs van Baast (Nemelaer) richting ploeggenoot Joeri Vugts en die neemt de bal gelijk op de pantoffel. Het resultaat is dat de bal enigszins naast gaat. Veel aanvallen gaan via Gijs van Baast van Nemalaer over de linkerflank. Gevaarlijke situaties levert dat niet echt op en Best Vooruit blijft verdedigend eenvoudig overeind.

Sporadisch weet Best Vooruit via een snelle omschakeling het doel van Nemelaer te vinden maar de vizieren van Buiks, Scheepens of  Kastelijn staan niet scherp genoeg ingesteld. In de 70ste minuut is het Giel van de Ven (Nemelaer) die een prima voorzet de bal bij de altijd gevaarlijke spits Joeri Vugts brengt. Die twijfelt geen moment en laat de 1-1 aantekenen. Best Vooruit wisseld Bram Toebes en Thijs van der Linden voor Stijn Beeks en Daan van Kessel. Na de gelijkmaker perst Best Vooruit er een offensief uit. Met enkele goed opgezette en lopende aanvallen probeert Best Vooruit de winst binnen te slepen. Er komen kansjes maar uiteindelijk is Nemelaer de bovenliggende ploeg. Best Vooruit wisseld ook Tim Fiolet voor Teun van Genugten.

Eindstand na ruim 90 minuten is 1-1. Voor Best Vooruit betekend dit handhaving in de eerste klasse. Een prima prestatie waar de familie Best Vooruit trots op kan zijn.

Opstelling Best Vooruit: Bjarne Bakker, Bram Toebes (Daan van Kessel), Jeroen Liebregts, Ronald de Koning, Thomas van Heukelom, Tom Kastelijn, Xander Scheepens, Robin Buiks, Thijs van der Linden (Stijn Beekx), Tim Fiolet (Teun van Genugten), Elmo Hertogh.

 

 


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png