logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Overzicht transfers. Nog enkele aanvullingen

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Adverteerder uitgelicht: Sanidump zoekt ervaren verkoopadviseurs

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

12 mei 2019 | 2e klasse F

Beerse Boys - Marvilde: 0-2


Deel dit bericht:


Beerse Boys komt slap begin niet te boven tegen Marvilde
Al binnen de 100 seconden keek Beerse Boys in de thuiswedstrijd tegen Marvilde tegen een 0-1 achterstand aan door een doelpunt van Tommy van de Wiel. Het was een steuntje in de rug voor de bezoekers en Beerse Boys kon geen vuist maken. De kansen die er kwamen werden niet benut, terwijl Marvilde nog voor rust de voorsprong verdubbelde via Max van den Akker. In het tweede bedrijf ebde de overtuiging bij Beerse Boys weg en loerde Marvilde op de counter; meer dan een wegens buitenspel afgekeurd doelpunt van Marvilde leverde het niet op en bleef het bij 0-2.

Na twee goede wedstrijden op vreemde bodem kon Beerse Boys in de thuiswedstrijd tegen Marvilde niet overtuigen. Een snel doelpunt van Marvilde bleek het verloop van de wedstrijd te bepalen. In de tweede minuut kopte Tommy van de Wiel ongehinderd een voorzet tegendraads binnen en moest Beerse Boys in de achtervolging. Het leverde kansen op voor Jannes Mulders en Bart den Otter, maar ze wisten deze niet te verzilveren. Marvilde was dicht bij de 0-2 in de 22e minuut; doelman Rob Wilborts maakte de lage inzet onschadelijk door zijn doel goed te verkleinen. Enkele minuten later moest hij andermaal in actie komen om een gevaarlijk schot te keren. Het tweede tegendoelpunt viel toch nog in de eerste helft en wel in de 36e minuut. Met een aanval over rechts speelde Marvilde Max van den Akker vrij en die passeerde met een afgemeten lob uit een niet gemakkelijke hoek de uitkomende doelman Wilborts: 0-2. Vanaf de aftrap was Beerse Boys dicht bij een tegendoelpunt toen Jannes Mulders de bal tegen de lat kopte en deze vervolgens via een tegenstander alsnog in het Marvilde doel leek te belanden, maar doelman Sam van Rooij kon zijn lengte optimaal benutten en de bal alsnog pakken.

Na de pauze was al snel duidelijk dat alleen een (klein) wonder Beerse Boys nog zou kunnen redden. Het lukte de thuisploeg niet om gevaar te stichten. Marvilde had de wedstrijd onder controle en leek in de 56e minuut de strijd definitief te beslissen, maar het doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd. De overtuiging dat er nog een gelijk spel in zou zitten ebde bij Beerse Boys weg en voor Marvilde was het wel goed zo. Er gebeurde niet veel opwindends meer tot het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter Uitterhoeve klonk. Het bleef dus bij 0-2.

Opstelling Beerse Boys: Rob Wilborts; Niek van Gestel (80. Guus Hems), Rob van Bijsterveldt, Nick van Rooy, Pim Vingerhoets (90+2. Teun Wanrooij);), Bram Gooskens, Dennis Schapendonk, Joop Willems; Bart den Otter (59. Lars van de Sande), Jannes Mulders, Pepijn van Spreuwel.

Marvilde wint eenvoudig bij Beerse Boys (verslag Marvilde)
Doorgaans is Beerse Boys niet de meest geliefde tegenstander van Marvilde. De uitslag is meestal niet positief, al slaat dat de laatste 2 seizoenen een beetje om. Vorig jaar werd met 1-4 in Beers gewonnen, maar werd thuis met 2-3 verloren. Dit seizoen was Marvilde in de thuiswedstrijd oppermachtig (6-0) en vandaag was de wedstrijd al na twee minuten beslist. Marvilde scoorde toen de 0-1 en kwam niet meer in gevaar. Overigens is Marvilde 4 vandaag kampioen geworden en zal Marvilde 3 datzelfde volgende week gaan doen. Marvilde 3 mag op 1 juni ook nog de finale van de beker spelen (bij Spoordonkse Boys tegen LSV 2 om 14:00 uur)

In de 2e minuut speelde Tayfun Yilmaz de bal langs de lijn aan de rechterkant diep op Max van den Akker. Max gaf voor, maar de bal werd geblokt, zodat Marvilde een corner aan de rechterkant mocht nemen. Robbert Born nam deze en nadat de bal weggekopt was door Beerse Boys kwam Robbert weer in balbezit. Zijn voorzet kwam nu precies bij Tommy van de Wiel bij de tweede paal terecht. Tommy kopte de 0-1 in het doel. Tien minuten later kreeg de thuisploeg één van haar twee grote kansen. Joop Willems gaf de bal vanaf de achterlijn aan de rechterkant in het strafschopgebied terug op Jannes Mulders. Gelukkig kon een verdediger van Marvilde nog net zijn voet er voor zetten, zodat dit een corner werd. In de 22e minuut ging Ties Bazelmans alleen op doelman Rob Wilborts af, maar zijn inzet op de rand van het strafschopgebied werd met de benen gestopt door de doelman. Twee minuten later kwam Max van den Akker aan de linkerkant bij de zijlijn in balbezit. Hij trok naar binnen en schoot richting de korte hoek. Weer was doelman Wilborts de baas. Tien minuten voor de rust werd de stand dan toch verdubbeld. Op de middenlijn tegen de rechter zijlijn gaf Sander Bertels de bal diep op Max van den Akker. In het strafschopgebied kwam deze bal tot dicht tegen de achterlijn en de doelman dacht bij de bal te kunnen. Hij bedacht zich echter en Max had een fantastisch lobje in huis. De doelman rende nog wel achter de bal aan, maar kon hem niet meer tegen houden, 0-2. In de eerste de beste aanval hierna kopte Jannes Mulders een voorzet vanaf rechts prima in. Helaas voor de thuisclub kwam de kopbal op de lat, maar bijna werd het toch nog een doelpunt. De terugspringende bal kwam tegen Tommy van de Wiel en ging zo nog bijna in het doel, maar Sam van Rooij kon er nog net bij.

In de tweede helft liet Marvilde de thuisclub aan de bal, maar Beerse Boys kwam nauwelijks tot een goede aanval. Als er al een voorzet was, dan kon Sam van Rooij deze eenvoudig uit de lucht plukken. Marvilde zelf loerde op de uitbraak en ondanks dat er vele mogelijkheden kwamen om die uit te spelen kwamen er ook voor de bezoekers nauwelijks kansen. De wedstrijd hobbelde dan ook naar de verdiende overwinning van Marvilde.

Volgende week komt Rood Wit V naar Meerveldhoven. Die derby wordt een wedstrijd met verschillende belangen. Marvilde wil winnen om bovenin mee te blijven doen. Bij een tweede plek (nu in bezit van Wilhelmina´08) in de eindstand zal de periodetitel van Eindhoven overgenomen worden en anders zou de derde periode nog gewonnen kunnen worden. Op dit moment staat Mierlo Hout in deze periode op plek 1 met 15 punten, Hilvaria staat 2e (volgende week tegen nummer 2 Wilhelmina) met 14 punten en Marvilde 3e met 13 punten. De laatste wedstrijd speelt Marvilde nog bij Mierlo Hout, dus alles is nog mogelijk.

Opstelling Marvilde: Sam van Rooij, Wouter van Vark, Robbert Born, Tommy van de Wiel, Tayfun Yilmaz, Jelle Born, Sander Bertels (60. Dennis van de Weijer), Ties Bazelmans (84. Michael Maessen), Danny Das, Max van den Akker, Muti Nawabi (77. Vincent Bartholomeus)


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png