logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Competitieprogramma 1e t/m 5e klasse bekend. Volledig programma online

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Wedstrijdschema poulefase Districtsbeker 1e t/m 5e klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

26 mei 2019 | 2e klasse F

Beerse Boys - EFC: 3-2


Deel dit bericht:


Beerse Boys sluit goed af met 3-2 winst op EFC

Beerse Boys heeft het seizoen met een mooi resultaat in een goede wedstrijd afgesloten. De ploeg wilde de scheidende trainer Jasper van Hoof en de spelers Rob van Bijsterveldt, Bart den Otter en Niels van Heerbeek met een knappe wedstrijd een passend afscheid bezorgen. De eerste helft werd afgesloten met een 1-1 stand door doelpunten van Daan Mulders en Samim Yusofi. Na de pauze scoorden Jannes Mulders en Joop Willems namens de thuisploeg en zorgde Jeroen Hakkens voor het slotakkoord.

EFC startte sterk en bleef vrijwel de gehele eerste helft de bovenliggende partij. Beerse Boys streed voor elke meter en was af en toe met een tegenaanval gevaarlijk. Bij een vlotte uitval in de 8e minuut werd Pepijn van Spreuwel vrij voor doelman Jesse Theuws gespeeld, maar zijn inzet ging via de doelman en bovenkant lat over. Aan de andere kant schoot Max van Limpt na een kwartier spelen rakelings naast en werd het Beerse doel nog enkele keren onder vuur genomen, maar het vizier stond bij de EFC’ers niet goed. Met een vlotte combinatie door het midden werd Daan Mulders in de 38e minuut in een goede schietpositie gebracht en hij verzilverde de kans in de uiterste hoek: 1-0. Lang kon Beerse Boys van deze voorsprong niet genieten, want in de 41e minuut lobde Samim Yusofi over de uitkomende doelman Rob Wilborts ook raak: 1-1.

Na de onderbreking zette Beerse Boys meteen goed aan en dat leverde al snel een nieuwe voorsprong op. Daan Mulders brak op links door en bezorgde de bal bij broer Jannes die vlak voor doel keeper Theuws kansloos liet: 2-1 in de 49e minuut. Ook nu ging EFC op zoek naar de gelijkmaker en in de 53e minuut was die dichtbij, maar een ‘flipperbal’ tussen een Eerselse aanvaller en Rob Wilborts kon door een Beerse verdediger nog van de doellijn getrapt worden. Kansen over een weer: een minuut later kwam Pepijn van Spreuwel net te kort om een voor doel geplaatste bal van Jannes Mulders over de lijn te werken en in de 68e minuut ging een Eerselse kopbal maar net over het Beerse doel. Het lukte Joop Willems in de 70e minuut wel om het net te vinden en hoe! Bij een aanval over rechts kwam hij op zo’n 30 meter van het doel in balbezit en knalde in de linker bovenhoek onhoudbaar raak: 3-1. Doelman Rob Wilborts voorkwam met een goede redding op de doellijn in de 82e minuut nog de 3-2, maar in de 86e viel de aansluitingstreffer alsnog toen Jeroen Hakkens de bal in het dak van het doel binnen schoot. In de slotfase viel Niels van Heerbeek na een jaar van blessureleed nog in om (voorlopig) zijn laatste wedstrijd in Beerse Boys 1 te spelen. Hij kon na aanmerkingen op de leiding al vervroegd gaan douchen met direct rood in de eerste minuut van de extra tijd. Zuur maar terecht. Het feestelijke afscheid van trainer Jasper van Hoof en de spelers Rob van Bijsterveldt, Bart den Otter en Niels van Heerbeek kwam er meteen na de wedstrijd toch.

Opstelling Beerse Boys: Rob Wilborts; Stijn van Heerbeek, Rob van Bijsterveldt, Bart den Otter, Pim Vingerhoets (84. Nick van Rooy); Bram Gooskens, Dennis Schapendonk, Joop Willems; Daan Mulders, Jannes Mulders, Pepijn van Spreuwel (86. Niels van Heerbeek).

EFC VERLIEST UIT TEGEN BEERSE BOYS
EFC heeft de belangrijke uitwedstrijd tegen Beerse Boys met 3-2, terecht, verloren. Ondanks dit verlies gaat EFC voor de 4e keer op rij nacompetitie spelen voor promotie naar de 1e klasse.

Beerse boys was de eerste tien minuten wat sterker en kwam via een lage strakke bal van Daan Mulders in de linkerbenedenhoek op voorsprong: 1-0. EFC trok vervolgens het initiatief naar zich toe en was tot aan de rust de iets betere partij. Afstandsschoten van Max van Limpt, Dennis van Sambeeck en Jeroen Hakkens troffen echter geen doel of werden bekwaam gekeerd door de doelman van Beerse Boys. Kort voor rust kwam EFC langszij. Een diepe bal van achteruit op de weglopende Samim Yusofi werd met een mooie stevige lob over de keeper bekwaam afgerond: 1-1.

Op basis van het laatste gedeelte voor de rust was de verwachting dat EFC zou doordrukken doch na 3 minuten in de 2e helft kwam Beerse Boys via een intikker van Jannes Mulders op een 2-1 voorsprong. EFC maakte meer druk doch kreeg weinig echte kansen. Het was vooral Beerse Boys die met sterke uitvallen de score verder had kunnen en moeten uitbouwen. Na ongeveer 25 minuten kwam de thuisclub op een 3-1 voorsprong na een prachtig schot, met buitenkant voet, van Joop Willems in de kruising. EFC kwam kort voor tijd via Jeroen Hakkens nog op 3-2 maar verloor uiteindelijk verdiend van Beerse Boys.

EFC speelt door de resultaten van de concurrenten toch nacompetitie omdat EFC met de 3e plaats in de eindstand de periodetitel overneemt van kampioen Eindhoven. EFC start zondag uit met de wedstrijd tegen FC Tilburg die strijd voor behoud in de 1e klasse.


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png