Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Valkenswaard geeft zeker lijkende zege nog uit handen.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Overzicht trainerscarrousel status trainers/clubs.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Roel Sterken (VV Vessem)

LEES MEER

Sportshowroom
VDL
Ad Borrenbergs
MCB Direct
Hypotheekvisie
Blatter Legal
sanidump
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Sportshowroom
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

5 juni 2018 | Nieuws

SV Tivoli versterkt selectie met talenten


Deel dit bericht:


SV Tivoli heeft voor komend seizoen een drietal talenten toegevoegd aan haar selectie


SV Tivoli is na twee kampioenschappen op rij weer een volwassen club geworden. Komend seizoen zijn de manschappen van trainer Hans Bonnema te bewonderen in de derde klasse. Het kunststukje van Bonnema om Tivoli vanuit de kelder van de vijfde klasse te laten promoveren naar de derde klasse is een prestatie van formaat. Maar presteren doe je met goede spelers. Bonnema heeft de afgelopen twee seizoenen spelers weten te strikken van een bepaald niveau wat Tivoli twee kampioenschappen op rij opleverde. En dit zonder een cent te betalen.
Bonnema: "Spelers betalen doen we absoluut niet. We zijn momenteel een gezonde club, zonder schulden, en dit willen we zo houden. We gaan onze vingers niet branden, door spelers een vergoeding te geven. We zijn twee jaar geleden begonnen met een nieuwe selectie met spelers die vrienden van elkaar zijn. Alle spelers uit het eerste, tweede en derde elftal gaan ook buiten het voetbal met elkaar om. Ook de nieuwe spelers komen vaak via de huidige spelers naar Tivoli. We kijken wel of een speler qua karakter bij de club past. Dit is een belangrijk ijkpunt binnen de club. Als sfeer en teamgeest goed is, komen de prestaties vanzelf."

Aanwinsten
Voor komend seizoen blijft – buiten het vertrek van Sammy Dirkx naar Braakhuizen – de selectie intact en komen er drie talenten over van Geldrop. Het zijn Djino van Zantvoort (18), Luuk Verschueren (18) en Donny Dirkx (19). Van Zantvoort en Verschueren speelden het afgelopen seizoen in Geldrop JO19-1. Dirkx kwam hoofdzakelijk uit voor het tweede elftal en maakte dit seizoen ook zijn opwachting in het eerste elftal. Alle drie de spelers denken bij Tivoli een stapje vooruit te kunnen maken op derde klasse-niveau.
Naast de drie jonkies van Geldrop, sluit ook Bas Derks van RPC aan bij de kersverse derdeklasser. Derks maakte het afgelopen seizoen de overstap vanuit de A-jeugd richting de selectie van RPC. Bovendien kan Bonnema na de zomerstop ook Jordi de Kat (PSV/av, SV Top. Tangerang Wolves, AWC), Sebastian Zoran (Rood Wit'62, KFC Lille, De Valk, Mierlo-Hout) en Nikolaj Mihajlov (Lentezon Beerse, De Valk, Gestel, Brabantia) begroeten.

Club
SV Tivoli staat momenteel weer volop in de belangstelling! Maar hoe staat de club er nu daadwerkelijk voor? En waar ligt de toekomst? Bonnema: "Als je kijkt hoe we er twee jaar geleden voorstonden en waar we nu staan, is dit zeer positief te noemen. Buiten de prestaties groeit de club ook in het ledenaantal. Komend seizoen komen er jeugdteams bij en het vrouwenvoetbal wordt verder uitgebreid. Ook maken we stappen wat betreft de sponsering binnen de club. Er komen steeds meer sponsoren bij, die Tivoli een warm hart toedragen. Door deze sponsoren kunnen we zorgen voor een professionele kledinglijn voor alle teams binnen SV Tivoli. Dus al met al staan we er goed op. En komend seizoen gaan we er weer een mooi jaar van maken!"


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Overige NieuwsitemsNieuwsarchief Nieuws


Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png