Dominant Deurne wint met ruime cijfers van Mierlo Hout

De eerste gevaarlijke kans was in de 5e minuut voor Mierlohout via een gevaarlijke vrije trap maar Stijbosch stond op zijn post. Feitelijk was dat achteraf een van de weinige kansen van Mierlohout. Het was weinig te zien dat hier een medekoploper speelde. Het initiatief was aan Deurne.

Rond de 30e minuut leidde dat tot 1-0, Plas zette goed door tot de achterlijn, legde terug waarbij de voorzet bij Joosten kwam die via een een-twee tot een fraaie afronding kwam links onder in de hoek. Een paar minuten voor rust nog een corner voor Deurne die door Joosten rustig werd teruggelegd op Groen die beheerst met rechts de hoek in werd geplaatst. Ruststand 2-0

In de 2e helft geen ander beeld want Mierlohout kan geen vuist maken en Deurne speelt makkelijk rond, Pas n het uur komt de wedstrijd weer wat los met een gevaarlijke kans voor Van der Werf. Van de Steijn valt nog in voor Swinkels waarna L. Veeneman in de 72e minuut de wedstrijd op slot gooit door een vrije trap prachtig binnen te schieten.

Als een paar minuten later Joosten goed doorzet in de 16 meter en Matheij binnenschiet is de wedstrijd echt gespeeld ! In de laatste minuten mogen Van Berlo, Van der Meer, Arts en Boerenkamps nog invallen: het feestje is er al. Heel belangrijke punten voor Deurne na de vervelende gelijkspelen de afgelopen weken.