Woenselse Boys - Steensel: 0-1

De eerste helft was het Woenselse Boys die de beste kansen kreeg, tot tweemaal toe was het Sidney Woensdregt die de 1-0 moest maken, maar faalde in oog en oog met de keeper.

Het was Woenselse Boys die probeerde te domineren en Steensel die op de counter loerde en met lange ballen van de keeper de aanval zocht. Er waren voor rust nog een paar kleine mogelijkheden maar dit leidde niet tot een score van beide teams, ruststand 0-0.

Na rust was het eenzelfde speelbeeld. Echter Steensel kwam uit het niets op 0-1 door een fout in de defensie van Woenselse Boys. Woenselse Boys bleef de aanval zoeken maar de scherpte ontbrak voorin en de keeper van Steensel bleef knap overeind. De eindstand van 0-1 was voor Steensel teveelvan ht goede maar trainer Trevor Pattenden zal een lange neus hebben getrokken naar zijn “oude” vereniging.