Woenselse B - Nw Woensel: 2-1

De eerste kansen waren voor Woenselse Boys, hier werd echter slordig mee omgegaan. Op de counter kreeg Nieuw Woensel een grote kans, echter de 1 op 1 situatie werd door doelman Koudijs goed gepareerd.

De eerste helft was Woenselse Boys de betere partij echter de ruststand was 0-0. Na rust hetzelfde speelbeeld, Woenselse Boys in de aanval op zoek naar de 1-0.

De ingevallen S. Woensdregt was direct effectief bij zijn eerste kans, 1-0 na een goede steekpas. Niet veel later werd het 2-0 door G. Vermeulen. De wedstrijd leek gespeeld, echter uit een vrije trap kwam Nieuw Woensel terug in de wedstrijd, 2-1.

Twee minuten later viel de 2-2, na een voorzet die van richting werd veranderd. Woenselse Boys ging op zoek naar de 3-2 en die viel uiteindelijk uit een corner, de bal werd van dichtbij binnen getikt door M. v. Loenen.

Een zwaar bevochten overwinning maar wel een verdiende.