logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Overzicht transfers: Mutaties WODAN

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2019-2020 (Zuid I-II)

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

4 november 2018 | 4e klasse F

Waalre - SDO'39: 3-2


Deel dit bericht:


Eerste overwinning Waalre

In een spannende en aantrekkelijke wedstrijd heeft Waalre haar eerste overwinning van het seizoen behaald. Tegenstander SDO’39 toonde zich hierbij vooral voor rust als een uiterst gevaarlijke ploeg. De mannen uit Lage Mierde maakte een 2-0 achterstand goed maar moesten in de slotfase toch buigen voor de thuisploeg die na rust duidelijk het betere van het spel had, eindstand 3-2.

De gasten van SDO’39 toonde vanaf de start dat ze met aanvallende intenties naar Waalre waren gekomen. De eerste goede aanvallen waren dan ook van de gasten. Echter de kracht van SDO’39 maar ook die van de thuisclub lag in deze wedstrijd duidelijk in de aanval. Verdedigend werden de nodige foutjes gemaakt zoals in de 11e minuut toen René Hooijmans profiteerde van een foutje van SDO doelman Menno Sanders. Diens voorzet werd door Kees Uijthoven in het lege doel geschoven 1-0. SDO’39 was nu even de draad kwijt en Waalre profiteerde hier optimaal van. In de 16e minuut belandde een voorzet van Kees Uijthoven via Joey Gang bij René Hooijmans die van dichtbij de 2-0 aantekende. Een schijnbaar veilige voorsprong voor Waalre dat echter door foutjes in de achterhoede toch weer snel in moeilijkheden kwam. In de 20e minuut bracht Wouter Bosman Mike Geven ten aanval wat een strafschop opleverde. Dit was voor Martijn Hellegers een koud kunstje 2-1. SDO’39 maakte nu jacht op de gelijkmaker en Waalre had een uitstekende doelman Lars Bouwmans nodig om in de 25e minuut de gelijkmaker te voorkomen. Dit was slechts uitstel van executie want in de 43e minuut bereikte Christian Paridaans met een verre ingooi Niels Heesakkers die de verdediging van Waalre te snel af was en  de gelijkmaker binnenkopte 2-2. Dit was tevens de ruststand in een enerverende wedstrijd.

Na rust duidelijk minder spektakel. SDO’39 trok zich terug op eigen helft loerend op counters en Waalre pakte het overwicht. Het overwicht van Waalre leverde diverse kansjes op maar door te gehaast afwerken en een uitstekende doelman Menno Sanders leverde dit vooralsnog geen doelpunten op. Doelman Lars Bouwmans werd op één schot na in de 80e minuut niet meer echt bedreigt. Hierdoor leek de wedstrijd dood te bloeien op een puntendeling totdat in de 83e minuut Sjef van de Biggelaar zich op de achterlijk knap vrij speelde en diens voorzet door René Hooijmans tot doelpunt werd bevorderd, 3-2. Waalre trok zich hierna massaal terug maar kwam in het verdere verloop van de wedstrijd niet meer in moeilijkheden.

Na zeven wedstrijden heeft Waalre hiermee de eerste overwinning behaald en krijgt nu een weekje rust waarna op 18 november aangetreden moet worden bij Nieuw Woensel.


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png