SDO'39 - ZSC: 2-3

ZSC pakt laatste kans tegen SDO.

In deze wedstrijd wou SDO de buren van HMVV een plezier doen door ZSC te verslaan en zodoende HMVV te helpen in hun degradatiestrijd. In deze sportieve wedstrijd lukte dat echter niet. ZSC was net iets beter en won dan ook niet onverdiend met 3-2.                                                                          Het begon echter heel goed voor SDO. Na drie minuten gaf Niels Heesakkers een scherpe voorzet en Mike Gevers kon de bal heel simpel binnen tikken. De voorsprong hield niet lang stand. Enkele minuten later werd een mooie steekpass door Lars Heesakkers goed afgewerkt 1-1.                                          Het ging goed tegen elkaar op. Niels Heesakkers schoot voor SDO een goede kans over en ook ZSC liet zich niet onbetuigd en dat leidde tien minuten voor de rust tot een voorsprong voor de bezoekers   Een goede combinatie zorgde ervoor dat Lars Heesakkers een vrije schietkans kreeg en hij plaatste de bal keurig in de verre benedenhoek 1-2.

Na de rust was het weer een gelijk opgaande wedstrijd. Geert Coolen moest voor SDO redding brengen door een bal net voor de doellijn weg te trappen. Twintig minuten voor tijd werd een prima voorzet van Martijn Hellegers door jeugdspeler Gijs Huijbregts keurig binnen geschoten. ZSC ging op zoek naar de winnende treffer. Tien minuten voor tijd slaagde men daar in. Nadat een speler van de bezoekers zich keurig vrij speelde in de zestien gaf hij de bal aan jeugdspeler Bas Veraa en die schoot vrij zacht, maar heel zuiver de bal in de verre hoek. Menno Sanders, doelman van SDO, had geen kans. Hierna probeerde SDO het nog wel, maar echte kansen kreeg men niet meer.