Rood Wit '67 - Riethoven: 0-3 (I)

Voor rust was het een gelijk opgaande wedstrijd. Twee Kleine kansjes voor Riethoven (1 x Joey Otten lob over het doel, en 1x Guido v. Dingenen alleen voor keeper  Tom Lammers van Rood-Wit’67/Plus en schot voor het doel langs). Verder waren er nauwelijks kansen te bespeuren in de eerste helft. Ruststand 0 – 0.

Na rust een beter Riethoven. De eerste kans was al na 3 minuten voor de bezoekers met een schot die net naast het doel ging en 5 minuten later net over. De kansen namen snel toe voor Riethoven. In de 67e minuut ontfutselde Tim van de Graaf links op de achterlijn de bal van Dion van de Dungen en schoot direct de bal in de verre rechter bovenhoek 0 – 1. In de 70e minuut een onschuldige dieptepass van Joey van Otten van Riethoven. Keeper Tom Lammers dacht de bal rustig op te kunnen rapen. Uit het niets kwam Gijs van Otten aan de bal en passeerde de ongelukkige doelman 0 – 2.  Twee minuten later een voorzet van Harm Theuws. De bal verdween via de buik van Tim van de Graaf in het doel 0 – 3. Dezelfde Tim van de Graaf draaide in de 79e minuut de bal schitterend op de paal hetgeen meer verdiend was. In de laatste minuut schoot Joey van Otten voor een open doel net naast. Op basis van de 2e helft had Riethoven meer verdiend dan de drie doelpunten.