Hulsel - Netersel: 1-1

Derby Hulsel-Netersel eindigt in een gelijkspel

Zondag 21 oktober ontving v.v. Hulsel de buren uit Netersel op bezoek. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijk spel. De eerste helft was een zeer matige pot voetbal waar weinig kansen werden gecreëerd door beide ploegen. Voor de rust had Netersel twee kansen één waarbij een bal door Hulsel speler Stein van Rooij van de achterlijn werd weggewerkt, en één bal die op de borst van een goed keepende Michiel van Limpt werd afgeketst.

Na de rust leden leken beide ploegen meer opgezweept de kleedkamer uit te zijn gekomen. Hulsel kreeg vanuit een scrimmage waarbij Tom Roest door de keeper en een verdediger werd neergehaald een penalty. Tom van der Heijden benutte deze kans niet en de goed keepende goalie van Netersel pareerde deze netjes uit de linker onder hoek. En zoals zo vaak gebeurd, als je hem zelf niet maakt doet de tegenstander dat wel. En zo ook maakt Jaap Waalen voor Netersel een prima doelpunt 0-1. Max Schellekens kan vervolgens met rood het veld verlaten voor Hulsel voor het natrappen van een speler. Ondanks dat weet Hulsel met 10 man de wedstrijd goed verder te spelen en krijgt Stein van Rooij met een prachtig afstandsschot toch nog de gelijkmaker op zijn schoen. Hij weet de nog jonge doelman Carl van der Heijden met een mooi afstand schot van zo’n 25 meter te verschalken. Het bleef bij deze 1-1 gelijke stand. Waarna beide ploegen gebroederlijk samen een pint heffen en zich voorzien van een goed stuk BBQ-vlees als afsluiting van deze mooie zonnige Super Sunday.