logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Overzicht Poule-indelingen Districtsbeker 1e t/m 5e klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2019-2020

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

4 november 2018 | 4e klasse F

HMVV - Hoogeloon: 3-4


Deel dit bericht:


Hoogeloon wint van HMVV

HMVV trad vandaag aan tegen het als eerste geplaatste Hoogeloon. In een heuse vechtwedstrijd trokken de gasten uit Hoogeloon aan het langste eind (3-4).

Beide ploegen begonnen fel aan de wedstrijd. Zowel HMVV als Hoogeloon zochten de aanval en duwels werden niet geschuwd.
HMVV kwam al vroeg op voorsprong. Tomas Castelijns omspeelde op de linkerflank zijn directe tegenstander en bezorgde de bal bij Sven Spooren die koel afrondde (1-0). Erg lang kon HMVV niet genieten van deze voorsprong. Hoogeloon versierde al enkele minuten na de openingstreffer een strafschop die door Yannick Sol beheerst werd afgerond (1-1). Halverwege de eerste helft kwam HMVV opnieuw op voorsprong. Het was opnieuw op aangeven van Thomas Castelijns. Dit keer was het Dirk Verstijnen die met een slimme hakbal van dichtbij de keeper verraste (2-1). Hoogeloon ging wederom op jacht naar de gelijkmaker. Deze viel nog in de eerste helft. Een goed genomen vrije trap van Yannick Sol werd door Sjoerd de Laat binnengekopt (2-2).
Opvallend detail was dat de eerste vier kansen van de wedstrijd allemaal werden omgezet in een doelpunt.
In het restant van de eerste helft drong Hoogeloon verder aan. Het werd nog gevaarlijk maar HMVV-keeper Eric Voets hield met een knappe reflex zijn doel schoon.

Na rust kregen de supporters opnieuw een open wedstrijd voorgeschoteld. Wel werd de strijd steeds heviger. Al vroeg in de tweede helft kwam Hoogeloon voor het eerst in deze wedstrijd op voorsprong. Na goed combinatiespel over de linkerflank van Hoogeloon kon Niels Luyten voorzetten. Deze voorzet bereikte Yannick Sol bij de tweede paal die met een fraaie volley werd binnengewerkt (2-3). Even later bereidde Yannick Sol namens Hoogeloon de voorsprong uit door een fout door het midden van HMVV af te straffen (2-4). Ondanks de marge van twee doelpunten was HMVV nog niet van plan om de strijd op te geven.
Trainer Nick Abrams bracht spitsen Niels Leyen en Ron Jansen in om voor de nodige aanvallende impulsen te zorgen. Laatstgenoemde bracht met zijn hoekschop - die werd binnengekopt door Pieter Michelbrink - de spanning terug in de wedstrijd. In het restant van de wedstrijd probeerde HMVV met man en macht nog de gelijkmaker te forceren. Hoogeloon probeerde de wedstrijd lam te leggen door de boel achterin dicht te gooien en te vertragen waar dat kon.
In de slotfase voerde HMVV de druk verder op maar kwam niet meer tot scoren. Resultaat: een 3-4 winst voor Hoogeloon en opnieuw drie punten erbij.

Voor HMVV wacht over twee weken een kans op revanche. Ze spelen dan de derby tegen directe concurrent SDO ‘39.

Hoogeloon bindt ook HMVV aan zegekar (Verslag Hoogeloon)

Tegen HMVV kun je altijd verzekerd zijn van een prima pot voetbal. En ook op deze stralende zondagmiddag was dit weer het geval. Maar gemakkelijk was het zeer zeker niet. Bij rust was de stand 2-2 nadat HMVV telkens op voorsprong kwam. In de tweede helft kwam Hoogeloon op een 2-4 voorsprong, maar de thuisclub wenste zich niet gewonnen te geven en kwam terug tot 3-4. Tot de laatste seconden druipte de spanning er vanaf, maar de drie punten gingen alsnog mee naar Hoogeloon.

Hoogeloon begon goed aan de wedstrijd en met goede combinaties werd steeds de aanval gezocht. In de 12de minuut werd het onverwacht 1-0. Tomas Castelijns speelde op de achterlijn de tegenstander uit en legde vervolgens de bal terug op Sven Spooren die hier wel raad met wist en beheerst binnen schoot. Met goed positiespel bleven de gasten de aanval zoeken en halverwege de eerste helft werd dit beloond. Na een vrije trap van Yannick Sol werd een overtreding begaan op Sjoerd de Laat en ging de bal op de stip. Zoals gewoonlijk voltrok Yannick Sol het vonnis en was de stand weer gelijk. Een afstandschot van Tom de Laat ging even later over. In de 25ste minuut nam HMVV wederom de leiding. In een scrimmage voor het doel verschalkte Dirk Verstijnen met een slim hakballetje doelman Lamers. Weer kon Hoogeloon opnieuw beginnen en deed dat ook. Na een goede actie van Tom de Laat mocht Yannick Sol weer eens een vrije trap nemen en deze werd door Sjoerd de Laat geweldig binnen gekopt, waardoor het weer gelijk stond. Uit een vrije trap van Sol had het zomaar 2-3 kunnen zijn, maar met kunst en vliegwerk wist de doelman de bal te keren. Hoogeloon bleef de betere ploeg en uit een voorzet van Niels Luyten kogelde Sjoerd de Laat maar net naast. Nog voor rust gaf Sjoerd de Laat goed voor op Niels Luyten, die op zijn beurt uit vrije positie tegen de lat kopte.

De tweede helft was pas vijf minuten oud en het stond 2-3. Na een prima combinatie bediende Niels Luyten Yannick Sol die via de doelman raak schoot. De wedstrijd werd grimmiger en duidelijk was dat HMVV niet wilde verliezen. Een goed kwartier voor tijd bediende Jordy Bruininx de goed inkomende Yannick Sol die de 2-4 binnen schoot. Hiermee leek de wedstrijd beslist, maar met nog tien minuten op de klok werd het toch 3-4. Uit een hoekschop kopte de nummer 10 van HMVV fraai binnen. HMVV rook dat er nog kans was en speelde vol op de aanval. De doelman van Hoogeloon moest er met een blessure vanaf en Sjoerd de Laat trok het keepertenue aan, maar met man en macht werd de overwinning veilig gesteld.


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png