De Raven - Steensel: 3-2

Zure nederlaag voor Steensel
Steensel heeft een pijnlijke nederlaag geleden bij De Raven. De ploeg van Trevor Pattenden domineerde de wedstrijd maar ging met een 3-2 nederlaag richting huiswaarts. Met name in de eerste helft liet Steensel zien dat het aardig kan voetballen. De 0-1 voorsprong was dan ook dik verdiend. Maarten Daniëls bracht de gasten op voorsprong. Toch ging Steensel rusten met een 2-1 achterstand. Onverwacht bracht Gijs Wuijts met twee zondags schoten De Raven aan de leiding.

Na de rust ging Steensel naarstig op zoek naar de gelijkmaker maar de ploeg kwam moeilijk door de sterke defensie van De Raven heen. Tot overmaat van ramp kreeg Steensel –volgens ingewijde- een onterechte strafschop tegen die door Stijn Clemens werd benut. In de slotminuten kwam Steensel nog verdiend op 3-2 (doelpunt van Marijn van de Ven) en even later maakte het zelfs nog bijna de gelijkmaker. Een schot van Robin Lepelaars belandde tegen de paal