DEES - Knegselse Boys: 1-2

Knegsel wint derby van en bij DEES

In een nagenoeg kansloze wedstrijd was het Knegsel met een 1-2 winst terug ging naar huis. Na 2 minuten was het een goede actie van de rechtsback die met een goede voorzet de inkomende Bas Sesink wist te vinden, hij wist op zijn manier de bal achter zijn standbeen in het doel van DEES te krijgen. Ondanks deze snelle tegentreffer wist DEES enigszins de rug te rechten en al snel de 1-1 te maken. Na een goede steekpass van Thomas Tholen op Bart Dieker wist laatst genoemde één op één met de keeper het net te vinden.  Dit leek, gezien de weinige kansen, ook de ruststand te worden. Maar een te korte terugspeelbal van Ruud werd door keeper Tom van Mol tegen spits Hein Willems aangeschoten. De bal kwam in eerste instantie nog tegen de paal maar na een scrimmage kon Hein de bal toch tegen de touwen schieten, 1-2.

Na rust had DEES het meeste balbezit, maar was het aanvallend nagenoeg machteloos. De enige mogelijkheid die DEES nog kreeg was een kans van Rob Stroosma. Helaas wist hij met zijn chocoladebeen de keeper niet te passeren en bleek de ruststand ook tevens de eindstand.

Volgende week wacht de altijd lastige uitwedstrijd tegen De Weebosch.