logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Competitieprogramma 1e t/m 5e klasse bekend. Volledig programma online

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Wedstrijdschema poulefase Districtsbeker 1e t/m 5e klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

24 maart 2019 | - Wedstrijd van de week 

Bladella schiet niks op met gelijkspel tegen RKVVO


Deel dit bericht:


Bladella speelt voor tiende keer gelijk

“Nog negen wedstrijden”, klonk het na afloop van de wedstrijd tussen Bladella en RKVVO uit de mond van Nick Vermeiren. De Belgische doelman van de thuisclub, die aan het einde van dit seizoen stopt, moest haast moeite doen om de opluchting in zijn stem te verbloemen. Tegelijkertijd was hij nog erg optimistisch, want Bladella schoot met het gelijkspel (0-0) helemaal niks op en moet nog steeds vrezen voor nacompetitie. Of zelfs rechtstreekse degradatie uit de tweede klasse F…
De blauwwitten bezetten de dertiende plaats, met 18 punten uit 17 duels. Helemaal onderaan staat Gestel (17 uit 16) en een een plek boven Bladella staat Rood Wit V. (19 uit 18). De veilige twaalfde plaats wordt bezet door Wilhelmina’08. De Limburgers vergaarden 19 punten uit 15 wedstrijden. Het spel van Bladella tegen het hoog geklasseerde RKVVO gaf nu ook niet meteen aanleiding om te hopen op betere tijden. Vermeiren: “Het klinkt als een zwak excuus, maar op dit veld is goed voetbal nauwelijks mogelijk. De tegenstander had hier trouwens ook last van. Uiteindelijk krijgen we zelfs nog de beste kansen, maar het was van twee kanten zeer matig.”
Dit zag ook trainer Huub Vermeulen. “De eerste helft was RKVVO de betere ploeg en ook veel meer aan de bal. Kansen waren er echter nauwelijks. Al had Cas Vosters misschien wel moeten scoren. Na de rust kwamen we iets beter in de wedstrijd en wordt de kopbal van Geert van Overbeek van de lijn gehaald. In de situatie waarin wij zitten, was een onterechte overwinning ook prima geweest, maar we moeten de komende weken vol aan de bak om de nacompetitie te ontlopen.” Voor zijn collega Matthijn Hoogduijn was het een wedstrijd om snel te vergeten. “Volgende week tegen EFC moet het anders!” RKVVO kan dan, bij winst, de tweede periodetitel veroveren.”
Werkeloos
Voor de toeschouwers op sportpark De Smagtenbocht viel er weinig te genieten. Ja, van het heerlijke lentezonnetje, maar niet van de verrichtingen van de twee teams op het veld. In de eerste helft had RKVVO weliswaar een veldoverwicht, kreeg een groot aantal hoekschoppen, maar de Oerlenaren brachten doelman Vermeiren van Bladella niet één keer in verlegenheid. Alleen Martijn van Dijk scoorde, maar hij deed dit in buitenspelpositie. Aan de andere kant keek Sven van den Oever ook grotendeels werkeloos toe. In de 43ste minuut kreeg hij het wel even benauwd, maar Cas Vosters schoot, op aangeven van Ibou Bot, de bal over.
Ook in de tweede helft werd het spel nauwelijks beter. Bladella kroop wel wat uit haar schulp, maar het grootste deel van de wedstrijd speelde zich ver van de beide doelen af. Strijd was er genoeg, evenals het nodige commentaar op scheidsrechter Roy Schuurmans. De leidsman was echter de enige met een 'ruim voldoende'. En de spaarzame kansen waren opnieuw voor Bladella. In de 52ste minuut kwam Vosters vrij voor Van den Oever, maar de RKVVO-goalie redde bekwaam. De grootste mogelijkheid was voor Geert van Overbeek. In de 81ste minuut kopte de verdediger hard in, maar de bal werd van de doellijn gehaald. Het laatste wapenfeit in een draak van een wedstrijd.

Opstellingen:
Bladella:
1. Nick Vermeiren, 2. Teun Grimbergen, 3. Max Jansen, 4. Geert van Overbeek, 6. They Lauwers, 7. Cas Vosters (16. Huib Liebregts), 8. Stijn Wouters, 10. Anel Selimovic, 11. Bart de Jong (15. Bob Michiels), 12. Niek Jansen, 14. Ibou Bot.

RKVVO: 1. Sven van den Oever, 2. Sjors van Baren, 3. Jetze Beelen, 5. Luc Segers, 6. Wesley van Reijen, 11. Bart Braam (8. Bas van Doormalen), 12. Dave Jongenelen, 14. Jorrit Mol (10. Thijs Offermeijer), 15. Martijn van Dijk, 16. Benn Soetens, 17. Bram van der Velden (13. Nigel Kempers).


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Wedstrijd van de week

Nieuwsarchief Wedstrijd van de week

Bladella schiet niks op met gelijkspel tegen RKVVO
(Door Willem Jan Schampers)
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png