logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Selectie SV Tivoli begroet tien nieuwe spelers

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitieprogramma 1e t/m 5e klasse bekend. Volledig programma online

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Wedstrijdschema poulefase Districtsbeker 1e t/m 5e klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Hypotheekvisie Stadpaviljoen

10 februari 2019 | 2e klasse F

Braakhuizen - FC Eindhoven/av: 1-4


Deel dit bericht:


BRAAKHUIZEN VERKOOPT DE HUID DUUR MAAR VERLIEST UITEINDELIJK TERECHT

Braakhuizen zit in een moeilijke periode in de competitie en moest vandaag aantreden tegen de koploper en kampioenskandidaat nummer een Fc Eindhoven av.

Oppermachtig FC Eindhoven/av in de beginfase
De koploper startte furieus en was gedurende de eerste 20 minuten de baas op het veld en Braakhuizen dat een fors aantal basisspelers mistte had het moeilijk. Braakhuizen trainer Jeroen van der Schoot moest noodgedwongen zijn tactiek aanpassen aan de kwaliteiten van koploper fc Eindhoven av en speelde met vier verdedigers, vijf middenvelders en slechts een spits.

In beginfase hadden de roodzwarten het moeilijk en het was dan ook niet zo verwonerlijk dat de blauwwitten al in de 10e minuut via Carsley Mathilda op 0-1 voorsprong kwamen. Naarmate de beginfase vorderde kwamen de roodzwarten beter in de wedstrijd zeker toen Romano ter Linden op aangeven van Ibrahim Sanatci doelman Cas Peters  verschalkte middels een prima afstandsschot en de 1-1 op het scorebord zette. In deze fase van de wedstrijd stonden de roodzwarten goed en wisten ondanks het gemis van zeven spelers fc Eindhoven av goed partij te geven. Kort na de gelijkmaker kreeg Braakhuizen via Sammy Dirx en Ryan Maes kansen om de thuisploeg op voorsprong te zetten echter kwam niet tot scoren. In de 19e minuut kreeg fc Eindhoven een penalty na een overtreding van Myron Jourdain echter wist braakhuizen doelman Youri van Tilburg de penalty te stoppen en wisten de roodzwarten de rust te halen met een 1-1 stand ondanks het overwicht van fc Eindhoven av.

Kwaliteit fc Eindhoven av geeft de doorslag in de tweede helft
Braakhuizen gaf in de tweede helft alles moest echter lijdzaam toezien hoe fc Eindhoven av har surplus aan kwaliteit uiteindelijk wist om te zetten in een duidelijke 1-4 overwinning. In de 67e minuut scoorde wederom Carsely Mathilde na een prima individuele actie de 1-2 en kort voor het eindsignaal liepen de blauwwitten gemakkelijk uit naar 1-3 en 1-4 via respectievelijk de Wijs en van Rooij. Door deze nederlaag zal Braakhuizen de komende wedstrijden alle zeilen moeten bijzetten wil het niet in de gevarenzone  terecht komen te beginnen met een uitwedstrijd tegen concurrent RKVVO.

Opstelling Braakhuizen: Brian Driessen, Jeoffrey Wesley, Vitor Akwunwa, Romano ter Linden, Sami Hawedi(85e William Hendrikx), Bob Scheenloop, Sammy Dirx(66e Kelsey Zainal), Myron Jourdain, Ryan Maes(80e Mike de Meij), Ibrahim Sanatci, Youri van Tilburg

FC Eindhoven weet overtuigend te winnen na een lastige eerste helft. (verslag FC Eindhoven/av)

FC Eindhoven begon vol strijdlust aan de wedstrijd, tegen een defensief spel van Braakhuizen. Echter door de aanvallende houding van FC Eindhoven wisten zij in de 10e minuut via een mooie steekpass van Michel Leon-Payo op Carsley Mathilda op een  0-1 voorsprong te komen. Niet veel later wist Braakhuizen de stand gelijk te maken via een afstandsschot van Romano ter Linden. In de 19de minuut werd een terechte penalty aan FC Eindhoven av toegekend, toen er een speler in de 16 onderuit werd gehaald. Echter waren zij niet in staat om deze te benutten. Appie Azmani schoot de bal tegen de keeper en de rebound ging in het zijnet. Hierna volgde er diverse kansen voor FC Eindhoven, een kopbal van Michel Leon-Payo, een afstandsschot van Bas de Haas, maar deze waren tevergeefs. Rust stand 1-1. 

Ook de tweede helft begon FC Eindhoven aanvallend, met meteen al een kans voor Michel Leon-Payo. Braakhuizen probeerde wederom via defensief spel de schade te doen meevallen, echter wist FC Eindhoven hen de baas te zijn gedurende de tweede helft. In de 61e minuut werd Jordi van Meurs in de 16 onderuit gehaald, echter zag de scheidsrechter hier geen overtreding in. Een paar minuten later wist Carsley Mathilda na een mooie individuele actie in de 64e minuut alsnog de 1-2 binnen te schieten. De kansen bleven komen aan de kant van de blauwwitten, zo waren er onder andere kansen voor Appie Azmani, Justin de Vos en Gino de Wijs. Het was wachten op de 1-3 die uiteindelijk in de 82e minuut viel via een mooi schot van Gino de Wijs. Ook invaller Rowan van Rooij wist als kers op de taart in de 92e minuut de 1-4 binnen te schieten. Dit is tevens de eindstand geworden. 

Opstelling FC Eindhoven AV:  Cas Peters, Richard Looijmans, Justin de Vos, Nick van den Berk, Stanley Verbeek, Ferd Pasaribu, Bas de Haas, Michel Leon-Payo (Rowan van Rooij), Appie Azmani, Carsley Mathilda (Gino de Wijs) en Jordi van Meurs. 


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png