logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Selectie SV Tivoli begroet tien nieuwe spelers

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitieprogramma 1e t/m 5e klasse bekend. Volledig programma online

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Wedstrijdschema poulefase Districtsbeker 1e t/m 5e klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Blatter Legal Basemans Schoenen

10 februari 2019 | 1e klasse C

SV TOP - Best Vooruit: 0-0


Deel dit bericht:


Best Vooruit bedwingt hoogvlieger SV TOP in eigen huis

Na de wedstrijd tegen Juliana ’31, die kansloos werd verloren, moest nu in Oss worden aangetreden tegen TOP Oss. TOP Oss is een van de hoogvliegers in de 1ste klasse C.

De vraag was dan ook of er punten te halen waren in Oss. Best Vooruit is blijkbaar een “Angstgegner” voor TOP Oss, want de laatste jaren heeft Best Vooruit of gewonnen of gelijkgespeeld. Ook nu bleek dit weer het geval te zijn. Na een goed begin en goede eerste helft van TOP Oss liet Best Vooruit vooral in de 2de helft zien wat men aan werklust in huis heeft. De uiteindelijke 0-0 eindstand was verdiend. Over de gehele wedstrijd genomen had Best Vooruit zelfs de beste kansen.

Al in de 6de min. was het Tim Fiolet, die met een hard schot keeper Jeffrey Vendrig op de proef stelde. TOP Oss liet zich ook niet onbetuigd. Na een mooie aanval over links kon Jeroen Libregts ternauwernood redding brengen met een sliding. De grootste kans in de 1ste helft was voor Thijs van der Linden, die in de 10de min. vrij voor de keeper van TOP Oss, de bal niet onder controle kreeg. Uit de daarop volgende hoekschop eindigde de bal helaas op de lat. Vervolgens was het de beurt aan TOP Oss om te proberen op voorsprong te komen. De defensie van Best Vooruit moest alle zeilen bijzetten om dit te voorkomen. Bjarne Bakker liet zien uit het goede keepershout te zijn gesneden. Hij redde prima op een inzet van Aram Pusters, de altijd gevaarlijke spits van TOP Oss, na een foutje in de B.V.-verdediging. In de 22ste min. werd Ronald de Koning op snelheid geklopt, maar Jeroen Libregts bleek zoals altijd de rots in de branding. Ook werd nog een doelpunt van TOP Oss vanwege buitenspel afgekeurd. Dit gebeurde in de 24ste min. In de daaropvolgende minuten gebeurde er weinig tot niets behoudens het feit dat Best Vooruit dacht recht te hebben op een strafschop. Tim Fiolet werd volgens de Best Vooruit supporters vastgehouden in het strafschopgebied van TOP Oss, maar scheidsrechter Loontjes wuifde het weg. In de laatste minuten van de 1ste helft was het voor beide doelen nog gevaarlijk, maar gescoord werd er niet. De rust werd bereikt met een 0-0 stand.

De 2de helft werd begonnen met twee wissels aan de kant van Best Vooruit. Robin Buiks kwam in de plaats van Kenneth van de Wiel en Daan van Kessel in plaats van Elmo Hertogh. Evenals vorig seizoen was de 2de helft duidelijk voor Best Vooruit. In de 51ste min. was er een prima actie van Tim Fiolet aan de linkerzijde, maar zijn voorzet was te hoog voor Robin Buiks. “Er wordt hard gewerkt” was de duidelijk mening van de Best Vooruit supporters. In de 57ste min. was een goede kans voor Teun van Genugten na goed voorbereidend werk van Thijs van der Linden, maar dit resulteerde niet in een doelpunt. In de 61ste min. was er weer een roep om een strafschop. Robin Buiks werd vrij voor keeper Jeffrey Vendrig gezet, maar volgens de supporters werd hij onreglementair gestuit en de bal verdween jammer genoeg naast het doel. TOP Oss werd enkel gevaarlijk uit vrije trappen en hoekschoppen door het surplus aan lengte, maar qua voetbal werden er weinig kansen gecreëerd. TOP Oss werd teruggedrongen en kreeg het steeds benauwder. Nadat keeper Jeffrey Vendrig (TOP Oss) bijna werd verrast door een schot van Thijs van der Linden, was het Teun van Genugten, die misschien wel de beste kans kreeg. Uit een vrij trap van Tim Fiolet miste hij het doel op ’n haar. Ook Thijs van der Linden werd door Robin Buiks vrij voor de keeper gezet, maar zijn schot verdween in het zijnet. TOP Oss probeerde met lange ballen alsnog de overwinning binnen te slepen, maar tevergeefs. Op het eind liep de spanning in het veld nog even op, maar vooral TOP Oss mocht blij zijn dat het einde met een gelijkspel werd gehaald.

Opstelling Best Vooruit: Bjarne Bakker, Bram Toebes, Jeroen Libregts, Ronald de Koning, Elmo Hertogh (45ste min. Daan van Kessel), Tom Kastelijn, Thomas van Heukelom, Teun van Genugten, Tim Fiolet, Kenneth van de Wiel (45ste min. Robin Buiks), Thijs van der Linden.


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png