logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Overzicht Poule-indelingen Districtsbeker 1e t/m 5e klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2019-2020

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

6 februari 2019 | - Wedstrijd van de week 

Marvilde en Edwin Slagboom nog niet op elkaar uitgekeken


Deel dit bericht:


Marvilde-Someren in de tweede klasse F is verkozen tot wedstrijd van de week. Hieronder een voorbeschouwing met Edwin Slagboom, trainer van Marvilde.

Hij is druk doende om het diploma Oefenmeester 1 te behalen. Het examen staat gepland voor april. Edwin Slagboom ligt dus heel aardig op schema. “Ik heb tot nu toe alle opdrachten gehaald”, zegt de trainer van tweedeklasser Marvilde. “Het gaat dus voortvarend. Ik moet natuurlijk nog wel slagen voor het examen, maar als ik mijn docent mag geloven, is dit zeker te doen. In de toekomst wil ik graag fulltime verder gaan in het voetbal. Op amateurniveau of bij een BVO.”

Het komende seizoen staat Slagboom echter nog gewoon aan het roer bij Marvilde. “Gewoonweg omdat ik hier nog steeds prima naar m’n zin heb en de club graag met mij verder wilde. Ik heb wel gesproken met andere verenigingen, maar vond uiteindelijk dat ik nog niet klaar was bij Marvilde.” Wél zijn er goede afspraken gemaakt, benadrukt de 46-jarige Veldhovenaar. “De verwachting is dat er op het einde van dit seizoen zes spelers stoppen. Als het bestuur had gezegd: ‘We kiezen vanaf nu voor honderd procent voor de jeugd en alleen nog eigen jongens’, had ik gepast. Het niveau van de jeugd is nog niet goed genoeg en ik wil wel serieus meedoen om de prijzen.”

Sowieso in de tweede klasse, maar Slagboom is ambitieus genoeg om nog eens voor promotie te gaan met de blauwwitten. “Waarom niet? We staan momenteel vierde en doen volop mee voor de tweede periodetitel. We moeten niks, maar als het zover komt, ben ik te veel sportman om het dan te laten liggen.” Slagboom realiseert zich dat hij daarmee niet geheel in het ‘straatje’ van de club past. Het bestuur heeft uitgesproken dat het op termijn met zoveel mogelijk Marvilde-jongens (+ 70%) wil spelen. ‘minimaal derdeklasse spelen’, luidt de doelstelling. Overigens is dit voor de toekomst, vooralsnog wordt er met Slagboom als trainer vooral omhoog gekeken.”

Gewaagd
Het doel voor dit seizoen is bij de eerste vijf eindigen en zo lang mogelijk mee meedoen om de bovenste plaatsen. “Kampioen worden zit er waarschijnlijk niet in, want FC Eindhoven/AV lijkt een maatje te groot voor de rest. Daarachter gaan Someren, EFC Marvilde, Braakhuizen, RKVVO en RBC waarschijnlijk uitmaken wie tweede wordt. De ploegen zijn sowieso aan elkaar gewaagd en iedereen kan van iedereen winnen of verliezen. Het verschil tussen de nummer 12 en de nummer 3 is slechts vijf punten. En door afgelastingen is de stand nogal scheefgetrokken. De wisselvalligheid moet er bij ons wel uit. We winnen met grote cijfers van Wilhelmina’08, Beerse Boys en Gestel, maar verliezen hierna met 1-5 van EFC.”

Voor zondag staat de wedstrijd tegen Someren op het programma. De nummer 2 heeft vier punten meer dan Marvilde, maar ook een duel meer gespeeld. “Het is een goede ploeg”, zegt Slagboom, “maar ik denk dat we zeker een kans maken. Uit wonnen we een beetje sneaky met 1-0, maar waren ze zeker niet de mindere. Als we écht willen meedoen om de prijzen moeten we zondag winnen. De enige wedstrijd na de winterstop wonnen we met 2-0 van Braakhuizen. Toch ook zeker geen slecht team. Dus met de ‘winningmood’ zit het wel goed. Benieuwd of we de goede lijn kunnen doortrekken…”


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Wedstrijd van de week

Nieuwsarchief Wedstrijd van de week

Marvilde en Edwin Slagboom nog niet op elkaar uitgekeken
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png