logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transfernieuws. Patrick Kraker blijft en Efekan Aydin terug bij Gestel

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Adverteerder uitgelicht: Sanidump zoekt ervaren verkoopadviseurs

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

23 december 2018 | Nieuws

Danny Blankers nieuwe trainer Knegselse Boys. Noud van Buul adviseur TC


Deel dit bericht:


Noud van Buul keert terug op het oude nest.


Persbericht Knegselse Boys
v.v. Knegselse Boys heeft overeenstemming bereikt met Danny Blankers met ingang van het seizoen 2019/2020 en Noud van Buul keert terug op het oude nest. Noud van Buul zal als technisch adviseur gaan functioneren samen met Danny Blankers die als hoofdtrainer door het bestuur van de Knegselse Boys is aangesteld op voordracht van de TC.

Als jonge trainer/speler is Noud gestart bij de Knegselse Boys in het seizoen 1974/1975. Het dorp Knegsel waar Noud is geboren en getogen, is hij toen de opvolger geworden van trainer Jan Dekkers.

Als trainer is Noud van Buul  bij veel verenigingen in Brabant een bekend gezicht met een carrière die zeker iedereen mag lezen, sterker moet bewonderen. Noud heeft bij elke vereniging waar hij als trainer gefunctioneerd heeft altijd succes gehad op wat voor manier dan ook, of het gaat om een kampioenschap, nacompetitie, periodekampioen en kampioen zelfs ongeslagen heeft hij laten zien dat hij een zeer succesvolle trainer is geweest waar heel veel verenigingen veel aan te danken hebben gehad en Noud graag hebben gecontracteerd. Zo heeft Noud in alle amateurklassen die de KNVB kent van af de vijfde klasse tot en met hoofdklasse, verenigingen geleid naar een prestatie waar de verenigingen trots op kunnen zijn wat zeer zeker ook mede een verdienste is geweest van deze trainer. Als voorbeeld DBS een vereniging uit Eindhoven waarmee hij in het seizoen 1993/1994 kampioen is geworden in de eerste klasse  en waar hij in totaal negen seizoenen actief is geweest maar ook bijvoorbeeld vv Nuenen, Rood Wit Veldhoven, de Valk,  Heeze enz.  Kortom een palmares om U tegen te zeggen. Niet voor niets heeft hij de titels verdiend van “trainer van het jaar” en daarnaast ook de “oeuvre prijs van Amateur Voetbal Eindhoven”. Momenteel is Van Buul als columnist werkzaam bij AVE, maar vanaf het nieuwe seizoen zal hij als adviseur te werk gaan in zijn eigen dorp.  

Noud keert nu terug in het warme nest waar hij is begonnen bij vv Knegselse Boys. Als vereniging zijn wij blij dat de TC van de Knegselse Boys Noud heeft benaderd om wat te betekenen voor de Knegselse Boys en gebruik te maken van zijn kwaliteiten, zijn inzichten, zijn structuur, zijn discipline, zijn spelinzicht. Noud zal als technisch adviseur gaan functioneren samen met Danny Blankers die als hoofdtrainer door het bestuur van de Knegselse Boys is aangesteld op voordracht van de TC.  Noud en Danny Blankers, zijn assistent trainer,  vormen sinds 2006  een sterk koppel bij diverse verenigingen waaronder Rood Wit Veldhoven kampioen in de tweede klasse en promotie naar de eerste klasse en vervolgens kampioen met de Valk in de tweede klasse en in het seizoen 2017/2018 kampioen met Heeze in de tweede klasse. Deze successen zijn  terug te zien  in de resultaten die beiden hebben geboekt tijdens hun samenwerking.

Danny Blankers is in het bezit van het diploma TC 3 behaald  in 2008 en TC 2 in 2011. Naast deze gefundeerde en inhoudsvolle  opleidingen heeft Danny Blankers op hoog niveau als profvoetballer gespeeld bij Willem II maar ook bij hoofdklasser DBS en Witgoor Dessel in België. Vervolgens is Danny hoofdtrainer geworden bij vv Vessem, FC ODA en vv Mifano. Een hele lijst die uitblinkt in het opdoen van veel ervaring zowel binnen het  professionele voetbal als in de top van de amateurs.  Een stap terug naar de vijfde klasse heeft uiteraard haar charmes en vormt voor beiden een nieuwe uitdaging welke voor hun beiden toch vooral het voetballen en het coachen, het trainen en communiceren met de spelers zeer zeker aantrekkelijke kanten in zich heeft. Voor de voetbalvereniging  Knegselse Boys natuurlijk een hele verandering waarbij aanpassingen geïmplementeerd moeten worden binnen de organisatie. Danny geeft aan dat hij samen met een goede organisatie rondom de selectie vanuit een duidelijk plan en met waarden en normen die ervoor zorgen dat de discipline met name binnen de groep ook naar buiten wordt uitgedragen. Danny staat voor een open, eerlijke en tijdige communicatie hetgeen een basis is waarop resultaten kunnen worden geboekt.

Als bestuur van de Knegselse Boys bijgestaan door een enthousiaste TC wensen wij beiden veel succes toe,   zowel Noud als Danny dat zij hun visie, hun spelopvatting, hun beleving over kunnen dragen aan de selectie en die opleiden om aan de doelstellingen te kunnen voldoen.

 


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

23 december 2018 om 20:08

Persbericht of biografie? zegt:

Wat een persbericht... Met alle respect voor Noud: Ik heb afgelopen jaar al meerdere boeken van Noud gelezen op deze site. Maar deze herhaling is zonde en doet afbreuk. Als iedere technisch adviseur zo'n artikel krijgt hoef ik geen bedtime stories meer voor te lezen. En dan het aangedikte bericht over meneer Blankers. Als speler aardig maar als trainer nog niet op niveau getraind en op eigen benen ergens binnen gekomen de laatste seizoenen. Zou hij niet komende jaren technisch coördinator zijn bij Rood-Wit? Ik prik er doorheen. Graag zou ik de opsteller van dit bericht willen contracteren als verslaggever voor de Efteling. Hup Knegsel op naar de Champions League. Of zijn toch de spelers bepalend???


Overige NieuwsitemsNieuwsarchief Nieuws


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png