logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transfernieuws. Patrick Kraker blijft en Efekan Aydin terug bij Gestel

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Adverteerder uitgelicht: Sanidump zoekt ervaren verkoopadviseurs

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Basemans Schoenen Stadspaviljoen

9 december 2018 | 1e klasse D

Wittenhorst - Geldrop: 2-1


Deel dit bericht:


Geldrop weet niet te winnen van Wittenhorst

Geldrop heeft haar laatste uitwedstrijd in competitieverband (Geldrop treedt aanstaande dinsdag 11 december in de 3e ronde van de districtbeker aan tegen derdeklasser SCG’18. De aftrap is om 20.00 uur in Sint-Michielsgestel) van 2018 niet winnend weten af te sluiten. In Horst verloor de ploeg van Pierre van den Eeden met 2-1.

In de 6e minuut was Lars de Haas het eindstation van een aanval die liep via Ben Bruisten, Gideon Pieschel en Mark Werts, maar de spits kreeg zijn voet echter niet tegen de bal. Wittenhorst bleek daarentegen wel meteen doeltreffend. Na 7 minuten spelen wist Willem Heijnen in de lange hoek binnen te schieten: 1-0. Enkele minuten later verscheen de thuisploeg weer gevaarlijk voor het Geldropse doel. Een kopbal van de Horstenaren eindigde in de 10e minuut op de paal. Gideon Pieschel had het geluk ook niet aan zijn zijde, want één minuut nadat Wittenhorst het aluminium trof werd een voorzet van de buitenspeler een meter voor de lijn weggehaald. Op een afstandsschot van Lars de Haas en voorzetten van Joep van der Velden en de al eerdergenoemde Gideon Pieschel na, die meermaals goed verdedigd werden, kon Geldrop moeilijk tot grote kansen komen. Wittenhorst loerde vanuit de counter op mogelijkheden. Het elftal van Ton Koster was met name vanuit standaardsituaties (corners en vrije trappen) gevaarlijk, maar door onder meer Yannick Desriac en Joep van Vroenhoven, die met het hoofd hoekschoppen onschadelijk wisten te maken en door prima keeperswerk van Geldrop-doelman Len van Gestel, liepen de groenwitten in de eerste helft niet tegen een grotere achterstand aan.

In de tweede helft ging Geldrop op zoek naar de gelijkmaker. In de 51e minuut schoot Lars de Haas voorlangs en na 64 minuten spelen probeerde Gideon Pieschel het vanuit de tweede lijn, maar beiden zonder succes. Kort daarna liet Rob Zanders de 2-0 aan tekenen, want hij liet met een lob Len van Gestel kansloos. Coach Pierre van den Eeden voerde enkele wissels door en dirigeerde Tom Dekkers naar voren in de hoop op een vlugge aansluitingstreffer. Ben Bruisten maakte plaats voor Nico de Kort en Louange Kinsungila kwam binnen de lijnen voor Lars de Haas. Geldrop werd in de fase die volgde dreigender. Een vrije trap van Mark Werts in de 70e minuut werd weggebokst door Sjors Witt. Vijf minuten later schoot Gideon Pieschel eveneens recht op Sjors Witt. De aansluitingstreffer hing dus in de lucht en die zou er uiteindelijk komen in de 85e minuut. Een van de Wittenhorst-spelers kopte een hoekschop van Mark Werts in eigen doel: 2-1. Verder dan deze treffer kwam Geldrop niet en dus moesten de groenwitten voor het eerst in zeven wedstrijden een verlies slikken.

Komende zondag 16 december speelt Geldrop haar laatste partij van 2018. Op het eigen Sportpark De Kievit is nummer laatst De Valk de tegenstander, aftrap om 14.00 uur.

Opstelling Geldrop: Len van Gestel: Hugo Beets, Yannick Desriac, Tom Dekkers, Damian Samuels: Mark Werts, Ben Bruisten (71. Nico de Kort), Joep van Vroenhoven: Gideon Pieschel, Lars de Haas (71. Louange Kinsungila), Joep van der Velden.


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png