logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transfernieuws. Patrick Kraker blijft en Efekan Aydin terug bij Gestel

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Adverteerder uitgelicht: Sanidump zoekt ervaren verkoopadviseurs

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Hypotheekvisie Stadpaviljoen

9 december 2018 | 2e klasse F

RPC - Beerse Boys: 2-2


Deel dit bericht:


Beerse Boys toont veerkracht in tweede helft bij RPC
RPC – Beerse Boys werd een wedstrijd met twee gezichten. In het eerste bedrijf was de thuisploeg de bovenliggende partij en strafte via Rick Wijnen twee Beerse fouten resoluut af, zodat de rust met een 2-0 voorsprong voor RPC bereikt werd. Na de thee kwam Beerse Boys als herboren op het veld en werkten Jannes Mulders en Rob van Bijsterveldt met twee schitterende afstandsschoten de achterstand weg. In het laatste kwartier kregen beide ploegen kansjes op de overwinning, maar de sluitposten hielden verder hun doel schoon en kwam de 2-2 eindstand in de boeken.

Vanaf de aftrap ging er veel mis bij Beerse Boys. Vrije ballen bereikten niet hun bestemming, duels gingen meestal verloren en de balaanname was vaak slecht verzorgd. Zo liet laatste man Rob van Bijsterveldt in de 11e minuut de bal bij een aanname van zijn voet springen, recht voor de voeten van Rick Wijnen. Die is van RPC en ging er met de bal aan de voet vandoor richting het Beerse doel, omspeelde doelman Rob Wilborts en schoof de bal binnen: 1-0. In de opbouw van een Beerse aanval in de 18e minuut ging het weer mis. RPC nam de aanval over en counterde over rechts snel richting het Beerse doel, waar opnieuw Rick Wijnen op aangeven van Koen van Kemenade weinig moeite had om het Beerse net voor de tweede keer te vinden: 2-0. Beerse Boys probeerde wel de bakens te verzetten en hield tot de rust de schade verder beperkt. Een lob van Stijn van Heerbeek die net achter de lat op het doel belandde en een schot van Jannes Mulders dat door doelman Sten Otter tot hoekschop werd verwerkt leverden bijna de aansluitingstreffer op. Aan de andere kant voorkwam Rob Wilborts in de 45e minuut met een uitstekende ingreep de 3-0.

Beerse Boys toonde in de tweede helft veerkracht en dat het nog in een goed resultaat geloofde. Het spel was een stuk beter verzorgd en Jannes Mulders zorgde al snel voor de 2-1. Op meer dan 20 meter afstand van het doel knalde hij uit de draai de bal in de 50e minuut in de bovenhoek. Hoewel Beerse Boys nu de toon aangaf kwam er uit de gecreëerde kansen weinig doelgevaar. Een kopbal van Pepijn van Spreuwel, weer goed op dreef vanmiddag, ging in de 67e minuut maar rakelings naast, maar Rob van Bijsterveldt vond het net wel. Hij kwam regelmatig mee op en zo ook in de 78e minuut; hij zette een aanval van achter uit op en kwam op zo’n 20 meter van het doel weer in balbezit en besloot het met een harde lage schuiver te proberen. Hij maakte zijn fout van de eerste helft helemaal goed want de bal trof bij de tweede paal doel: 2-2. Met nog een kwartier voor de boeg ging het spel op en neer en probeerden beide partijen de volle winst nog te pakken, maar de keepers hielden hun doel verder schoon.

Opstelling Beerse Boys: Rob Wilborts; Ron van Korven, Rob van Bijsterveldt, Nick van Rooy, Stijn van Heerbeek; Joop Willems, Dennis Schapendonk, Bart den Otter; Lars van de Sande (46. Koen Verhagen), Jannes Mulders, Pepijn van Spreuwel.

 


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png