Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Z-O Brabant Kerst zaalvoetbaltoernooi 2018

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Voetbalcongres 2019 met Gertjan Verbeek en Paul van der Zwaan

LEES MEER

Hypotheekvisie
Blatter Legal
MCB Direct
sanidump
Ad Borrenbergs
VDL
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Bandenservice Acht Basemans Schoenen Metafa Schoenmakerij Hans Bonnema

4 december 2018 | 3e klasse D

SV Budel - SBC: 3-2


Deel dit bericht:


sv Budel verslaat koploper SBC

Op de eerste zondag van december heeft sv Budel in de 3e klasse D een belangrijke overwinning geboekt. Koploper SBC uit Son en Breugel, de winnaar van de 1e periodetitel, verloor in Budel met 3-2. In de rust was het nog 0-0, maar na rust liep sv Budel uit naar een 3-0 voorsprong door twee treffers van Luc Nouwen en een goal van Jordy van Zon. In de laatste minuten kwam SBC nog dichtbij, maar de overwinning van sv Budel kwam niet in gevaar.

De blessurelijst van sv Budel wordt stukje bij beetje kleiner. Niet alleen hoofdtrainer Walter van Ommeren heeft hierdoor meer keuzes, maar ook Lud de Jager (trainer van sv Budel 2) hoeft hierdoor niet langer wekelijks een half jeugdelftal mee te nemen in de reserve 1e klasse.

Door de hevige regenval vanaf zaterdagmiddag was de wedstrijd van sv Budel 2 afgelast, maar het hoofdveld was voldoende bespeelbaar voor de wedstrijd tussen sv Budel en SBC. sv Budel begon goed aan de wedstrijd tegen koploper SBC. De tegenstander uit Son en Breugel won als promovendus verrassend de 1e periodetitel, maar nadat dit feest gevierd was kwam het team in een kleine dip. sv Budel hoopte hier gebruik van te maken, maar ondanks het harde werken wist sv Budel voor rust niet op voorsprong te komen.

Na rust wist sv Budel er nog een klein schepje bovenop te doen. In de 55e minuut kwam sv Budel op voorsprong. De thuisploeg kreeg een terechte penalty na een overtreding in het strafschopgebied en Luc Nouwen verzilverde dit buitenkansje. Daarna bracht trainer Van Ommeren met Dennis Verstraeten, Stan van Leeuwen en Stef van der Kruijs drie verse krachten in het team. Een kwartier voor tijd kwam sv Budel op een 2-0 voorsprong na een assist van Jordy van Zon en een treffer van Luc Nouwen. Niet veel later wist Jordy van Zon zelf te scoren vanuit een corner van Dennis Verstraeten. Het enige minpunt van de wedstrijd was dat sv Budel daarna nog twee tegentreffers moest slikken. In de 82e minuut wist SBC de eretreffer te scoren, maar in de 94e minuut kwam SBC zelfs nog tot 3-2. Direct daarna floot scheidsrechter Rombouts uit Bergeijk na een uitstekende wedstrijd voor het eindsignaal.

Na drie overwinningen op een rij heeft sv Budel de aansluiting bij de subtop weer gevonden. Zondag speelt sv Budel een uitwedstrijd tegen degradatiekandidaat Spoordonkse Boys. Toch mag deze tegenstander niet onderschat worden, want afgelopen zondag boekte deze ploeg haar eerste overwinning. De wedstrijd in Oirschot begint zondagmiddag om 14.30 uur.

Opstelling sv Budel: Dennis van Gils, Jeroen Bogers, Bas van Dooren, Roy Claassen (76’ Stef van der Kruijs), Jelle Martens, Koen Bogers (72’ Stan van Leeuwen), Rik Bogers, Jasper Beerten (63’ Dennis Verstraeten), Steef Vasen, Luc Nouwen en Jordy van Zon. Op de bank en niet ingevallen: Rik Noten.


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
Sportspreekt
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png