Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Z-O Brabant Kerst zaalvoetbaltoernooi 2018

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Voetbalcongres 2019 met Gertjan Verbeek en Paul van der Zwaan

LEES MEER

Hypotheekvisie
Blatter Legal
MCB Direct
sanidump
Ad Borrenbergs
VDL
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
VDL Cleassens van de Rijt Blatter Legal VDL

3 december 2018 | 2e klasse F

Hilvaria - RKVVO: 0-2


Deel dit bericht:


HILVARIA MIST STOOTKRACHT EN VERLIEST VAN RKVVO

​Na een snelle achterstand was Hilvaria niet bij machte om het RKVVO echt moeilijk te maken, 0-2.

Al na 7 minuten keek HIlvaria tegen een 0-1 achterstand aan. De bekenaren lieten zich verassen uit een standaard situatie. Hierna werd Hilvaria voetballend wel beter, maar strandde de aanvallen steeds rond het keepersgebied of kwam een voorzet niet aan. RKVVO bleef hierdoor de ploeg met de beste kansen. Na een half uur spelen werd het 2-0 voor de bezoekers. Een overtreding werd over het hoofd gezien en Hilvaria verzuimde vervolgens de bal alsnog uit de eigen zestien weg te werken waardoor de bal in het lege doel gelopen kon worden.

De tweede helft probeerde Hilvaria het nog wel, maar kon pas in de laatste minuten echt gevaarlijk worden. De bekenaren hadden een penalty verdiend toen Daan van de Wiel in de rug werd gelopen en zouden zodoende nog kunnen denken aan een punt (als was dat wellicht te veel van het goede geweest), maar deze kans werd ze door de scheidsrechter onthouden.

Toen een paar minuten voor tijd een bal voor open doel ook nog over geschoten werd was het definitief over en uit voor Hilvaria. Ondanks de ruimte die RKVVO naarmate de tweede helft kreeg wisten de bezoekers, mede door goed verdedigend werk van Hilvaria, hier weinig tegenover te stellen.

Snel weer vergeten deze wedstrijd en komende zondag de rug rechten in en tegen Someren. De steun van het beekse publiek is daarbij van harte welkom!

RKVVO laat Hilvaria op eigen sportpark kansloos (verslag RKVVO)

Al vanaf de eerste minuten van de wedstrijd was duidelijk dat RKVVO niet naar Hilvarenbeek was vertrokken om Hilvaria in de wedstrijd te laten komen. De eerste 10 minuten was RKVVO dominant en een golf van gevaarlijke aanvallen rolde op het doel van Hilvaria af. In de 6de minuut was het een voorzet uit een vrije trap van Bas van Doormalen die door de defensie van Hilvaria totaal verkeerd werd getaxeerd waardoor uiteindelijk Dylan Lemmens kon inkoppen, 0-1. Als een wonder bleef Hilvaria verder leed bespaard in die eerste minuten. In de 30ste minuut was het dan toch wederom raak. Goed doorzetten vanaf het middenveld door een aantal RKVVO-ers waaronder spits Jordi Verhoeven bracht Luc Soetens in kansrijke positie en zijn schot was de keeper van Hilvaria te machtig, 0-2. In de 38ste minuut was er nog een schot op de paal van Martijn van Dijk. Het rustsignaal brak dus aan met 0-2 op de borden maar dat had ook 0-5 kunnen zijn.

In de 2de helft speelde de wedstrijd zich voornamelijk af op het middenveld en waren er slechts sporadisch kansen over en weer. Echt doelrijpe, uitgespeelde, kansen bleven uit. RKVVO bleef gemakkelijk overeind tegen een onmachtig Hilvaria. Die keren dat Hilvaria de aanval zocht stond er een ijzersterke defensie van RKVVO. Veelal ging de aanval van Hilvaria over links maar dan stond daar altijd de onverzettelijk Sjors van Baren die een dijk van een wedstrijd speelde. Met deze overwinning hervind RKVVO de aansluiting met het brede middenveld in de stand van de competitie.

Opstelling RKVVO: Santosh, van Baren, Lemmens, Segers, Soetens, Jongenelen, van Doormalen, (Offermeijer), van Reijen, van Dijk, Verhoeven (Mol), Soetens (Mol).       


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
Sportspreekt
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png