logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Unitas'59 versterkt zich met twee spelers

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week Appie Azmani (FC Eindhoven/av)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Afsluiting seizoen AVE op vrijdag 7 juni

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

TOP-100 jeugdopleidingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Basemans Schoenen Stadspaviljoen

2 december 2018 | 1e klasse D

Geldrop - SC Susteren: 2-1


Deel dit bericht:


Geldrop wint van Sportclub Susteren

Geldrop heeft met 2-1 gewonnen van Sportclub Susteren en heeft zo haar ongeslagen status van de afgelopen weken weten te behouden.

In de 3e minuut kreeg Gideon Pieschel de gelegenheid om uit te halen, maar zijn schot ging langs. De eerste kans voor Susteren viel te noteren in de 17e minuut. Wouter Pielanen zag zijn uithaal ook naast gaan. Met een beetje geluk had Lars de Haas Geldrop na 20 minuten op 1-0 kunnen zetten toen een aanval via Gideon Pieschel, Joep van der Velden en Mark Werts eindigde bij de spits, maar hij, zo leek het tenminste, een teenlengte te kort kwam om de bal binnen te schieten. Op het halfuur lieten ook de bezoekers weer van zich zien. Tom Timmermans schoot vanuit een vrije trap op de paal. In de 40e minuut werd Gideon Pieschel naar de grond gewerkt, waardoor Geldrop een vrije trap toebedeeld kreeg. Hoewel de vrije trap van Mark Werts niet onaardig was aangesneden, wist Susteren-goalie Jeremy Caessens deze toch te keren.

In de tweede helft ging Geldrop, na een eerste helft die ondanks de kansen eigenlijk verreweg van sprankelend te noemen was, op zoek naar de voorsprong. In de 52e minuut trok Joep van der Velden vanaf rechts naar binnen. Het schot dat volgde werd weggebokst door Jeremy Caessens. Twee minuten later was het aan de andere kant wel raak. Susteren nam een vrije trap snel en Kevin Hoffmans kon ongehinderd binnen schuiven: 0-1. Het antwoordt van Geldrop kwam echter snel. Gideon Pieschel werd in de 61e minuut andermaal onreglementair gestopt in het 16 metergebied. Mark Werts heeft al vaker dit seizoen bewezen dat penalty’s nemen voor hem geen probleem is en ook deze keer rondde de aanvoerder koelbloedig af: 1-1. Geldrop schakelde nog een tandje bij, want in de 68e minuut scheelde het niets of de thuisploeg had de voorsprong te pakken. Een pass van Mark Werts kwam aan bij Lars de Haas. Zijn schot op weg naar de linkerbenedenhoek werd ternauwernood lichtelijk van richting veranderd, waardoor de 2-1 uitbleef. Kort daarna was het Gideon Pieschel, die na voorbereidend werk van Ben Bruisten, niet voor het eerst deze partij het doel onder vuur nam. Jeremy Caessens bracht puik redding en ook de rebound van Joep van der Velden maakte hij vakkundig onschadelijk. Uiteindelijk zou Geldrop toch loon naar werken krijgen. In de 85e minuut legde de ingevallen Louange Kinsungila de bal breed op Gideon Pieschel, maar weer vond hij Jeremy Caessens op zijn weg. De keeper moest ook nu een rebound toestaan. Deze keer werd de sluitpost van de Susternaren wel verslagen, want de eveneens ingevallen Jara van Amelsvoort tikte attent binnen en zette zo zijn competitiedebuut in het vaandelteam luister bij: 2-1. En dus kon Geldrop toen het laatste fluitsignaal klonk weer drie verdiende punten bijschrijven.

Opstelling Geldrop: Len van Gestel: Hugo Beets, Tom Dekkers, Yannick Desriac, Damian Samuels: Mark Werts, Ben Bruisten (79. Jara van Amelsvoort), Joep van Vroenhoven: Gideon Pieschel, Lars de Haas (82. Louange Kinsungila), Joep van der Velden.


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png