logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Unitas'59 versterkt zich met twee spelers

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week Appie Azmani (FC Eindhoven/av)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Afsluiting seizoen AVE op vrijdag 7 juni

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

TOP-100 jeugdopleidingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Basemans Schoenen Stadspaviljoen

2 december 2018 | 1e klasse D

Venlosche Boys - Deurne: 4-2


Deel dit bericht:


Op een nat en moeilijk bespeelbaar terrein had sv Deurne in het eerste uur niets in te brengen tegen een tegenstander, die de omstandigheden inclusief het kleine veld kennende, optimaal counterde en Deurne op een vernederende 4-0 achterstand zette. Pas nadat sv Deurne haar speelwijze ging veranderen en aanpassen aan de omstandigheden werd het een echte wedstrijd , maar verder als twee tegen goals kwamen de bezoekers niet,kortom een terechte en verdiende 4-2 nederlaag.

Het begin van de wedstrijden ging het tussen de partijen nog redelijk gelijk op, zij het met zeer verschillende speelstijlen,Venlosche Boys met lange halen gauw thuis en sv Deurne met kort combinatie spel op het middenveld. Dit leverde wel de eerste kans op voor Stefan vd Werf in de 14e minuut, maar zijn kopbal werd een gemakkelijke prooi voor doelman Ruud Stienen. In de 28e minuut ging het mis voor de bezoekers, een kort genomen sv Deurne corner (!) wordt naar voren geramd , het centrum van sv Deurne staat nog in het vijandelijke doelgebied en hierdoor krijgt David Driessen vrij spel, hij omspeelt Maarten Vos en kogelt de bal onhoudbaar in : 1-0. Zeven minuten later valt de 2-0 al bij een scrimmage voor het sv Deurne doel, ook hier ziet de verdediging van de bezoekers er niet vlekkeloos uit en is de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. sv Deurne krijgt via Jan Kuipers en Arne van Geffen nog wel wat kansjes, maar alle ballen blijven door het midden komen en niet van de vleugels en zijn zodoende een gemakkelijke prooi voor de fysiek sterke verdediging van  de Venlonaren. Met 2-0 wordt ook de rust bereikt en de sv Deurne bezoekers hopen op een krachtig herstel , dit blijft echter in het eerste kwartier van de tweede helft uit. Sterker nog in de 50e en 52 e minuut wordt sv Deurne nog tweemaal uitgecounterd en staat er plotseling 4-0 op te borden, het lijkt alsof de bezoekers al vroeg voor Sinterklaas aan het spelen zijn, zoveel ruimte wordt er weggegeven.

Bij deze stand besluit coach Jurgen Elbers te gaan wisselen, hij brengt achtereenvolgens  Ruhendry Martina en Mark Louwers in voor respectievelijk Parfait Luwawa en Maarten Vos en even later Twan Hendricks voor Jan Kuipers. Verder stuurt hij Job Steeghs naar de punt van de aanval, hierdoor gaat ook sv Deurne wat opportunistischer spelen, de wedstrijd wordt leuker en een ( beetje ) spannender, zeker als Stefan van de Werf een terecht verkregen penalty verzilvert in de 67 e minuut : 4-1. En hoewel de achterstand groot is, lijkt de wedstrijd nog niet gespeeld, Venlosche Boys moet terug, sv Deurne zet druk en heeft in een uitstekende Job Steeghs een dankbaar doorgeefluik in de lucht, er komen kansen , maar helaas nog geen doelpunten. Dit gebeurt pas in de 82e minuut, toen weer Stefan van de Werf een steekpass op waarde schat en keihard binnen knalt  4-2. In de resterende tijd komen er nog kansen over en weer , maar meer dan gele kaarten over en weer levert dit niet op, de eindstand van 4-2 is volkomen verdiend , maar voor sv Deurne wel heel zuur omdat zoals gezegd er wel heel veel presentjes werden uitgedeeld. Dit moet volgende week in de thuiswedstrijd tegen Veritas beter, ook al om de aansluiting met de middenmoot voor de winterstop niet te verliezen.

Opstelling sv Deurne: Bukkems, Vos, Veeneman, Kuijpers, Lammers, Luwawa, van Geffen, Plas, Kuipers en van de Werf.


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png