logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Unitas'59 versterkt zich met twee spelers

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week Appie Azmani (FC Eindhoven/av)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Afsluiting seizoen AVE op vrijdag 7 juni

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

TOP-100 jeugdopleidingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Bandenservice Acht Basemans Schoenen Metafa Schoenmakerij Hans Bonnema

2 december 2018 | 3e klasse D

PSV/av - Wilhelmina Boys: 3-1


Deel dit bericht:


Wilhelmina Boys incasseert nederlaag op bezoek bij P.S.V./AV 

Het zit de hoofdmacht van voetbalvereniging Wilhelmina Boys dit seizoen nog niet mee. Ook op bezoek bij het Eindhovense P.S.V./AV moest, onder slechte weersomstandigheden, een nederlaag geslikt worden door de tricolores. Ondanks dat resultaat handhaaft het elftal van hoofdtrainer Toon van der Loo zich op de tiende plaats op de ranglijst en blijft de kloof met de staartclubs vooralsnog in tact.

Die oefenmeester moest opnieuw qua opstelling ingrijpen bij zijn defensie, een ongelukkige val in de wedstrijd tegen Reusel Sport bezorgde verdediger Bart de Bruijn een gebroken pols, een letsel dat hem dit kalenderjaar belet om nog een wedstrijd te spelen. In het basiselftal werd zijn plaats overgenomen door Rico Klokgieters. Na enige weken vanwege een blessure afwezig te zijn geweest, nam youngster Robbie Baeten wel weer plaats op de reservebank.

Op een kletsnat sportpark de Herdgang wachtte Wilhelmina Boys een lastige opgave, zelf sprokkelt het moeizaam de puntjes bij elkaar en tegenstander P.S.V./AV bevindt zich bij de koplopers in de derde klasse-D. Dat verschil op de ranglijst kwam in de eerste helft ook uit in het spelbeeld, het initiatief lag bij de Eindhovenaren die ook het meeste gevaar wisten te creëren voor het doel van de bestenaren.

Dat bood keeper Rick Saes ongewild de gelegenheid om zich te onderscheiden, hij hield zijn doel enkele malen schoon met geweldige reddingen op schoten van afstand en bij de rebound na een van die pogingen trad hij ook zeer vakbekwaam op. Bij een counter waren de tricolores plots heel dicht bij een voorsprong, maar Cas Kuipers zag zijn inzet, tot teleurstelling van zichzelf en zijn medespelers, net naast het vijandelijke doel verdwijnen.

Kort voor rust kwamen de gastheren op voorsprong, na onnodig balverlies op het middenveld wist P.S.V./AV een snelle tegenaanval te promoveren tot een doelpunt en daarmee de 1-0 voorsprong op het scorebord te brengen. In het restant van de eerste helft bleven verdere kansen voor beide doelen uit en na 45 minuten konden de opponenten zich even gaan opwarmen met het bekende kopje thee.

De tweede helft was nog maar koud bezig of het elftal van Wilhelmina Boys kwam met een man minder op het veld te staan, Rico Klokgieters moest na ongeveer 10 minuten in het tweede bedrijf helaas zijn tweede gele kaart incasseren. Van de man meer situatie wisten de eindhovenaren een kwartier voor het dien van de wedstrijd te profiteren wat een verdubbeling van de score tot gevolg had.

Er gloorde nog heel even hoop bij Wilhelmina Boys, invaller Robbie Baeten werd even later onreglementair gestuit in het strafschopgebied va de tegenstander. De toegekende strafschop werd benut door Stef Vervloet en de dader van het vergrijp kreeg van scheidsrechter van den Brink een directe rode kaart. De spanning kwam weer even terug in de wedstrijd, maar grote kansen voor de bestenaren konden niet meer genoteerd worden. Dat in blessuretijd de eindstand, ook uit een strafschop, op 3-1 bepaald werd, was louter voor de statistieken.

Opstelling Wilhelmina Boys: Rick Saes, Koen Leijtens (Tom Franse), Rico Klokgieters, Lars Kuys, Huib Bergkamp, Bas van der Heijden, Mike Smit, Stef Vervloet, Ossy Azeuini, Cas Kuipers (Robbie Baeten) en Leandro Rodrigues

 

 


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png