logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Unitas'59 versterkt zich met twee spelers

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week Appie Azmani (FC Eindhoven/av)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Afsluiting seizoen AVE op vrijdag 7 juni

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

TOP-100 jeugdopleidingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Blatter Legal Basemans Schoenen

2 december 2018 | 1e klasse C

Best Vooruit - Brabantia: 2-3


Deel dit bericht:


Best Vooruit verliest van effectief Brabantia

Na het beschamende verlies tegen Nemelaer verwachtten de Bestse supporters een getergd Best- Vooruit dat met grote inzet de noodzakelijke punten in Best wist te houden.

Beide ploegen begonnen voorzichtig aan de wedstrijd. Het spel van beide ploegen was slordig en er waren weinig doelkansen te zien.  In de 22e minuut was het eerste hoogtepunt te noteren: Robin Buiks maakte een koprol over de omheining na een duel met een Brabantia-verdediger, een koprol waar Epke Zonderland jaloers op zijn geworden, en kreeg bij terugkomst op het veld een ovationeel applaus.

Een paar minuten later was het Bram Toebes die vanaf de rechterflank een goede voorzet gaf, die via een roodzwarte medespeler net naast het doel belandde. Uit het niets scoorde Alef Joao vanaf rechts in de 28e minuut de 0-1. De rest van de eerste helft waren er geen noemenswaardige momenten te vermelden: geen kansen voor beide ploegen.

Na de rust was het binnen 5 minuten raak: Brabantia counterde razendsnel na een fout op het middenveld van Best en scoorde door Rai Maxwell  2-0.

Gelukkig was de spanning gauw terug: Thijs van der Linden kopte over de doelman de 1-2 binnen. Het thuispubliek had weer hoop: Thijs van der Linden en Kenneth van der Wiel waren dichtbij de gelijkmaker. Meer dan hoekschoppen leverde dat echter niet op. De hoekschoppen werden echter over het algemeen slecht genomen en de enige hoekschop van Brabantia in de tweede helft wist Maxwell van dichtbij in te koppen: 1-3. Een minuut later  had Robin Buiks de 2-3 voor het inkoppen maar hij miste jammerlijk.

Best ging daarna voor de gelijkmaker. Met enkele wissels probeerde coach Dennis Dekkers een punt te forceren en er kwamen kansen , maar Thijs van der linden vond de keeper op zijn weg en de 2-3 van Robin Buiks kwam te laat. Nadat invaller Mark de Wit van Brabantia zijn tweede gele kaart had gehad en moest vertrekken was een kopbal van Bram Toebes in de handen van keeper Staals het laatste wapenfeit van de wedstrijd.

De overwinning van Brabantia was verdiend, vooral omdat hun spelers zeer effectief met de kansen omsprongen en optimaal gebruik maakten van de veel toelatende arbiter. De thuisploeg werkte wel hard, maar miste de echte winnaarsmentaliteit en vernuft om juist zo’n belangrijke wedstrijd niet te verliezen.

Opstelling Best Vooruit: Bakker, Toebes, Liebregts,  van Kessel, de Koning, Van Heukelom, Kastelijn( 85: Verlinden) Buiks, Fiolet, ( 70 Hertogh) van der Linden en van der Wiel. (77 Van Genugten)

Best Vooruit - Brabantia (verslag Brabantia)

Brabantia was vanaf het begin de ploeg die iets de overhand had zonder tot grootse kansen te komen, de gasten waren wat feller dan de thuisploeg. Na 30 minuten was het wel raak, Alef Joao werd in stelling gebracht door Florian Ross en hij schoot beheerst binnen.

De tweede helft was slechts 5 minuten oud toen Rai Maxwell werd weggestuurd en ook deze wist ook het net te vinden, de 0 - 2 was op dat moment een verdiende voorsprong. Thijs van der Linden zorgde voor de aansluitingstreffer na onoplettendheid in de Strijpse defensie. De marge van 2 doelpunten werd weer hersteld door een rake kopbal van Moreno Koenders. Brabantia liet Best Vooruit vlak voor tijd nog terugkomen tot 2-3 door een goal van Robin Buiks. Uiteindelijk stapte de gasten met de 3 punten op zak van het veld en gezien het spelbeeld was dit een terechte overwinning.

 


 


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png