logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Unitas'59 versterkt zich met twee spelers

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week Appie Azmani (FC Eindhoven/av)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Afsluiting seizoen AVE op vrijdag 7 juni

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

TOP-100 jeugdopleidingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Hypotheekvisie Stadpaviljoen

2 december 2018 | 2e klasse F

Gestel - Marvilde: 1-4


Deel dit bericht:


Marvilde wint ook ruim bij Gestel

Drie wedstrijden geleden stond Marvilde op een elfde plaats in de stand. Na overwinningen op Wilhelmina’08 (5-0), Beerse Boys (6-0) en vandaag Gestel (1-4) is Marvilde op de tweede plaats (op doelsaldo) beland. Alleen Braakhuizen of EFC kan hier nog iets aan doen. Deze ploegen zouden vandaag tegen elkaar moeten spelen in Eersel, maar deze wedstrijd werd afgelast door de overvloedige regen. Als Braakhuizen wint gaan zij naar plek twee, als EFC dik zou winnen dan komen zij (op doelsaldo) op de tweede plek. De verschillen blijven erg klein.

De eerste minuten van de wedstrijd in Gestel waren volledig voor de thuisploeg. Marvilde kwam er niet aan te pas, maar toen dat wel gebeurde (in de zevende minuut) was het meteen raak. Ties Bazelmans mocht uithalen op 20 meter en doelman Tommy van de Gevel stond aan de grond genageld, 0-1. Drie minuten later werd Samir Belhadj neergelegd in het strafschopgebied en nam zelf de toegekende strafschop. Sam van Rooij stopte deze echter prima. Hierna (11e minuut) mocht Sam de bal uittrappen, maar deed dit ongelukkig, waardoor de bal in de voeten kwam bij Belhadj. Alleen voor de doelman van Marvilde schoot hij de 1-1 in het doel. Gedurende de eerste helft had Gestel meer van het spel dan Marvilde, maar de thuisploeg haalde hier geen resultaat uit. In de 25e minuut werd de bal aan de rechterkant voorgegeven door een speler van Gestel. Bij de tweede paal schoot Ayoub Dadda uit de draai in, maar Sam van Rooij bracht redding. Drie minuten later kwam Marvilde weer op voorsprong. Robbert Born nam een corner vanaf rechts en bij de eerste paal kopte Omer Aydin deze achter zijn eigen doelman, 1-2. De laatste 10 minuten kreeg Marvilde steeds meer vat op de wedstrijd, maar was het nog ongelukkig in de afwerking.

De tweede zette de trend van het einde van de eerste helft zich door. Marvilde had een groot overwicht en had vele kansen om een grote overwinning te behalen. In de eerste vijf minuten was Tayfun Yilmaz erg actief en had drie goede acties in huis die dicht bij een doelpunt kwamen, maar uiteindelijk was de afronding telkens onvoldoende. In de 50e minuut ging Max van den Akker op snelheid richting het doel van Gestel. De laatste verdediger stopte hem af, maar deed dit met een overtreding. Max nam de strafschop zelf en schoot de bal in eerste instantie in het doel, maar de scheidsrechter had al gefloten voordat Max schoot om een gele kaart (1 van de 8 voor Gestel, tegen 1 voor Marvilde) aan een speler van Gestel te geven. De tweede poging kwam hard op de paal, zodat Marvilde nog op 1-2 bleef staan. In de 66e minuut kwam Marvilde wel op de dik verdiende grotere voorsprong. Sam van Rooij trapte de bal uit en Jelle Born ging een prima duel aan bij de rechter zijlijn. Hij won het kopduel en de bal kwam bij Tayfun Yilmaz terecht. Jelle liep goed door en kreeg de bal terug van Tayfun, waarna hij de 1-3 inschoot. Een kwartier voor het einde gaf Michael Maessen voor vanaf links en kwam de bal bij de vrijstaande Tayfun Yilmaz terecht. De aanname was niet goed, waardoor de kans verloren ging. Eén minuut later gaf Tayfun de bal diep op Max van den Akker, waarna Max alleen voor de doelman geen fout maakte en zijn eigen verjaardagscadeau uit mocht pakken, 1-4. De minuut hierna ging Max weer alleen op de doelman af, maar nu raakte hij de bal voor de doelman maar half en dus ging deze kans verloren. In de 80e minuut werd de bal voorgegeven vanaf rechts en bij de eerste paal ingetikt door Patrick Kraker. Sam van Rooij kon zijn hand er nog net achter krijgen, waardoor Gestel een corner kreeg. Deze werd genomen door Tarik Ouzalah en midden voor het doel op 7 meter ingekopt door Hennie Noijen. Ondanks de vrijheid die hij had kopte hij net over het doel. Vijf minuten voor het einde wilde Muti Nawabi de doelman van Gestel nog met gevoel verschalken, maar zijn lob ging voor het doel langs.

Marvilde was vandaag uiteindelijk beduidend beter dan Gestel en had een grotere overwinning kunnen behalen, maar een 1-4 overwinning bij Gestel is natuurlijk een prima uitslag. Volgende week komt één van de kampioenskandidaten, EFC, naar Veldhoven. In deze wedstrijd kan Marvilde laten zien dat het in de top thuishoort.

Opstelling Marvilde: Sam van Rooij, Wouter van Vark, Tommy van de Wiel, Robbert Born, Tom Vroomen (46 Michael Maessen), Sander Bertels, Ties Bazelmans (68 Muti Nawabi), Jelle Born (85 Vincent Bartholomeus), Danny Das, Max van den Akker, Tayfun Yilmaz


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png