logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Mark de Wit, John Termeer en Mike Smit naar De Bocht’80

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Joey van Otten (Riethoven)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Afsluiting seizoen AVE op vrijdag 7 juni

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

TOP-100 jeugdopleidingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Bandenservice Acht Basemans Schoenen Metafa Schoenmakerij Hans Bonnema

5 november 2018 | 3e klasse D

SV Budel - Reusel Sport: 1-2


Deel dit bericht:


sv Budel verliest in blessuretijd van Reusel Sport

sv Budel heeft een goede wedstrijd gespeeld tegen Reusel Sport, maar bleef na de wedstrijd met lege handen staan. Voor rust namen de bezoekers het initiatief en ging Reusel Sport met een terechte 0-1 voorsprong rusten, maar na rust nam sv Budel de wedstrijd over. De 1-1 van Jasper Beerten viel al vlak na rust en daarna bleef sv Budel kansen creëren. De wedstrijd kon uiteindelijk beide kanten op, maar een gelijkspel konden alle supporters goed mee leven. Toch ging Reusel Sport uiteindelijk met de overwinning lopen toen een corner in de blessuretijd binnengekopt werd.

Opnieuw kreeg trainer Walter van Ommeren een domper te verwerken: Rens Vrijsen moest in de warming-up geblesseerd afhaken en dat zorgde opnieuw voor problemen in de achterhoede. Inmiddels is er in de selectie geen fitte verdediger meer te vinden en werd Steef Vasen van de voorhoede naar de achterhoede gesleept om samen met middenvelder Jelle Martens het hart van de verdediging te vormen.

Voor rust was Reusel Sport de betere partij. De ploeg werd vorig jaar tweede in de 3e klasse D en liet zien veel kwaliteit in huis te hebben. Het werd vooral voor de vele supporters een leuke pot om te zien. Opvallend was het aantal fans dat vanuit Reusel meegereisd was naar Budel. Toch kon sv Budel een achterstand voorkomen en zelf met enige regelmaat gevaarlijk eruit komen. In een van deze gevaarlijke uitvallen trok Rick Louwers aan de noodrem. Scheidsrechter Van den Brink, die duidelijk niet zijn dag had, trok echter geen rode kaart maar slechts geel. Dezelfde Louwers wist vlak voor rust Reusel Sport alsnog op voorsprong te zetten, waardoor de ruststand van 0-1 extra wrang was, maar zeker niet onverdiend.

Na rust een strijdend sv Budel dat continu op de helft van de tegenstander bleef voetballen, maar ook Reusel Sport bleef de voetballende oplossing zoeken en was bij vlagen gevaarlijk. Uiteindelijk wist sv Budel al vroeg in de tweede helft de gelijkmaker te scoren. Jasper Beerten, die een sterke wedstrijd speelde aan de rechterkant, trok naar binnen, gaf een voorzet, maar deze werd door niemand aangeraakt en viel bij de tweede paal in het doel: 1-1. Niet veel later had sv Budel een penalty moeten krijgen na een overtreding op Jordy van Zon, maar de scheids besloot van grote afstand om een gele kaart toe te kennen vanwege een schwalbe. Daarna kreeg sv Budel nog verschillende goede mogelijkheden, maar ook Reusel Sport wist Dennis van Gils regelmatig te testen. De wedstrijd leek uit te draaien op een 1-1 gelijkspel, maar twee minuten voor tijd wist sv Budel een prachtige aanval bijna af te ronden, maar het schot van Koen Bogers werd fraai gered door Paul Dijkmans. Niet veel later kreeg Reusel Sport een makkelijk gegeven vrije trap en een corner die daaruit volgde werd knap binnengekopt. Daardoor won Reusel Sport in de slotminuut met 1-2.

Na de wedstrijd waren de druiven erg zuur voor de Budelse formatie, maar de supporters hadden een goede wedstrijd gezien met twee voetballende ploegen die de fans 90 minuten vermaakt hebben. De inzet was prima en met een wat fittere selectie moet sv Budel de weg naar boven gaan inslaan in de komende wedstrijden. Volgende week speelt sv Budel de inhaalwedstrijd tegen Sparta’25 uit Beek en Donk. De wedstrijd begint om 14.30 uur op het sportpark in Budel.

Opstelling sv Budel: Dennis van Gils, Jeroen Bogers, Steef Vasen, Jelle Martens, Stijn Beerten, Rik Bogers, Jordy van Zon, Stan van Leeuwen, Jasper Beerten, Dennis Verstraeten (76’ Ralph van Meijl) en Koen Bogers. Op de bank en niet ingevallen: Bas van Dooren, Wesley Schenkels, Stef van der Kruijs en Rein Vos.

Mark Faes maakt comeback na vier weken blessuretijd en scoort de winnende treffer in de 94e minuut bij S.V. Budel – Reusel Sport/CoTrans 1-2 (verslag Reusel Sport)

Het was afgelopen zondag in de 69e minuut, dat trainer Harry La Vallette aanvoerder Mark Faes in het veld bracht na vier weken blessuretijd, om de wedstrijd in de tweede helft was meer in evenwicht te brengen en eventueel een overwinning nog te forceren. Na een gelijk opgaande wedstrijd in de eerste helft, waarin Reusel Sport/CoTrans via een doelpunt van Rick Louwers uit een voorzet van Dave Hermans met 0-1 de rust inging. De tweede helft had de thuisploeg het beste van het spel en moest Paul Dijkmans na de gelijkmaker in de 50e minuut via Jasper Beerten, nog een wereld redding verrichten om met een gelijkspel de slotfase in te gaan, waarin de bezoekers weer een licht overwicht creëerden. De goed leidende scheidsrechter Mark van de Brink uit Breda telde er vier minuten blessuretijd bij en in de laatste minuut mocht Reusel Sport/CoTrans nog een corner nemen. Steef Vosters gaf een strakke bal, waar de inkomende Mark Faes van dichtbij fraai de treffer binnen kopte en Reusel Sport/CoTrans deze middag de gelukkigste was 1–2.

Afgelopen zondag ging Reusel Sport/CoTrans met een volle bus en verschillende auto’s, na vele jaren weer een competitiewedstrijd spelen tegen S.V. Budel. Een ploeg die al verschillende jaren bij de KNVB gevraagd had om in Zuid 1 te worden ingedeeld. Het bestuur was zeer verheugd dat het eindelijk was gelukt. Op een prima veld floot scheidsrechter Mark van den Brink om half drie voor het beginsignaal. De eerste helft ging gelijk op, met een uitblinkende Rick Louwers weer in de verdediging en twee hard werkende vleugelverdedigers Ruud Jansen en Thom Wouters. Voorin ging het de Reuselse voorwaartse niet te best. De fysiek sterke verdedigers, die veel terug speelde op hun uitblinkende doelman Dennis van Gils, namen weinig risico’s. De beste kans voor de bezoekers was voor Wout Vosters die vrij voor doel juist naast schoot.

Verder waren er kleine kansjes voor Dave Hermans en Jim Daniëls die niets opleverden. In de 42e minuut kreeg Budel z’n beste kans, een vrije trap op de 16 meter lijn werd door Stef van de Kruis hoog over geschoten. Opslag van rust kopte Rick Louwers een vrije trap van Dave Hermans fraai binnen. Zodat de geel-zwarte met een 0–1 voorsprong gingen rusten.

Binnen 5 minuten was het in de tweede helft gelijk, een voorzet van rechts belandde in het doel. De Reuselse goalie taste, door de zon gehinderd, mis. Hierdoor kon Jasper Beerten dit doelpunt op z’n naam schrijven. Even daarna schoot spits Jasper Beerten bij een goede kans hoog over. Aan de andere zijde schoot Ralf Lavrijsen een goede kans in de handen van de keeper. Even daarna was het Koen Bogers die voorlangs schoot. In de 69e minuut kwam Mark Faes, Dave Hermans vervangen en daarna Bas Oomen, Job Dickens en ging Steef Vosters verder naar voren spelen. Dit bracht meer evenwicht in de wedstrijd waardoor de bezoekers weer kansjes kregen. Jim Daniëls schoot na een prima actie juist over. Aan de andere zijde verrichtte Paul Dijkmans een wereldredding, door een kans van dichtbij onschadelijk te maken. Het vertrouwen groeide bij Reusel Sport/CoTrans. In de 90e minuut redde Budel keeper met een snelle reflex op een vrijde trap ten kostte van een corner. Even daarna was hij ook weer een sta in de weg door een pegel van Wout Vosters tot corner te verwerken. Reusel Sport/CoTrans rook z’n kans en scoorde uit z’n derde en laatste corner van de wedstrijd zoals boven omschreven via een prima kopbal van Mark Faes 1-2. De eerlijkheid gebied dat de score ook andersom had kunnen zijn.


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png