logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Enosh Paramalingam en Nathan Smith naar Wilhelmina Boys

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Benn Soetens (RKVVO)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Afsluitavond AVE: gezellig en weer het dak eraf.

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
VDL Cleassens van de Rijt Blatter Legal VDL

8 oktober 2018 | 2e klasse F

Hilvaria - Wilhelmina'08: 1-1


Deel dit bericht:


HILVARIA BLIJFT STEKEN OP GELIJKSPEL
In een aantrekkelijke wedstrijd is het Hilvaria helaas niet gelukt om de volle buit te pakken. Het werd 1-1 tegen Wilhelmina '08 uit Weert.

In het eerste kwartier was HIlvaria nog wat zoekende en had Wilhelmina het betere van het spel. Toch bleef de verdediging van Hilvaria redelijk eenvoudig overeind, want tot grote kansen wisten de bezoekers uit Weert niet te komen. Vervolgens ging het tempo bij Hilvaria omhoog, werden de duels op het middenveld gewonnen en wist men elkaar beter te vinden, maar ook Hilvaria lukte het niet om tot uitgespeelde kansen te komen. Verder dan een aantal gevaarlijke schoten van onder andere Greg van Gestel wist men echter niet te komen.

Na rust bleef het tempo in de wedstrijd hoog en dit maakte het voor de toeschouwers een leuke wedstrijd om te kijken. Helaas voor Hilvaria was de eerste echte kans voor Wilhelmina na een kwartier spelen in de tweede helft ook meteen raak. Er werd door de bekenaren niet kordaat genoeg opgetreden toen de bal na een voorzet bleef hangen in het zestienmetergebied waardoor de bal uiteindelijk vanaf rand zestien kon worden ingeschoten en boven de doelman in het dak van het doel verdween. Toch pakte Hilvaria hierna de draad weer op en bleef het de bovenliggende partij. In de 70e minuut kwam de thuisploeg op gelijke hoogte via Daan van de Wiel. Na een goede combinatie met Joerie van RijswijkDaan wist goed door te zetten en ondanks de aanwezigheid van voldoende verdedigers van Wilhelmina de bal uiteindelijk toch onder de doelman van Wilhelmina door in het doel te schuiven. De 1-1 tussenstand was op dat moment zeker niet onverdiend. Hilvaria ging meteen na de gelijkmaker op zoek naar de voorsprong en kreeg hier ook een uitgelezen mogelijkheid voor. Joerie van Rijswijk wist Coen van Oirschot op maat te bedienen, maar de strakke voorzet vanaf links ging via de binnenkant van de knie helaas voor Hilvaria niet richting het doel. Ook Dorus van Trier kreeg nog een behoorlijke mogelijkheid toen hij de bal voor het inschieten kreeg na goed voorbereidend werk van Coen van Oirschot. Dorus raakte de bal echter niet vol waardoor de doelman de bal wist te pakken.

Even leek de aloude voetbalwet, als je zelf niet scoort valt het doelpunt aan de andere kant, van kracht te zijn toen een speler van Wilhelmina vrij voor de doelman van HIlvaria kwam. Gelukkig voor Hilvaria verdween de bal voorlangs. In de laatste minuut alsnog de mogelijkheid voor Hilvaria om de volle buit te pakken, maar Daan van de Wiel kon de bal net niet goed genoeg klaarleggen voor Frank Kolen om in te schiten, waardoor zijn schot het doel ruim miste. Hierdoor bleef het bij 1-1. Een uitslag waar vooraf gezien prima mee te leven viel, maar men hield bij Hilvaria na de wedstrijd toch meer het gevoel over dat er meer in had gezeten.


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png