Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Programma poulefase KNVB districtsbeker.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Hypotheekvisie Stadpaviljoen

27 mei 2018 | 2e klasse F

RPC - Beerse Boys: 0-5


Deel dit bericht:


Beerse Boys sluit af met mooie overwinning: 0-5 bij RPC

Beerse Boys heeft een ruime 0-5 overwinning behaald op RPC in Eindhoven. De zege was verdiend door goed veldspel met diverse heel aardige combinaties. Voor rust scoorden Daan en Jannes Mulders en na de pauze voerden Pepijn van Spreuwel en Jannes Mulders (2x) de score op. In de slotfase viel middenvelder Bram Gooskens uit met een enkelblessure die zich ernstig liet aanzien.

Vanaf de aftrap gaf Beerse Boys de toon aan en kreeg voldoende ruimte van de thuisploeg om er lustig op los te combineren. Een van de goed opgezette combinaties leidde in de 12e minuut tot het openingsdoelpunt. De aanval over rechts werd door Pepijn van Spreuwel afgerond met een strak schot op doel dat door de RPC-doelman alleen maar tegengehouden kon worden, waarna het voor Daan Mulders geen moeilijke opgave was om de terugspringende bal in het doel te schieten: 0-1. Bij een mooie aanval in de 16e minuut creëerde Beerse Boys een grote kans die door Daan Mulders net niet in een doelpunt kon worden omgezet; Pim Vingerhoets gaf voor vanaf links op Pepijn van Spreuwel die de bal voor doel kopte waar Daan Mulders kwam ingelopen maar de bal niet goed genoeg kon raken voor een doelpunt. Broer Jannes nam de 0-2 voor zijn rekening in de 20e minuut. Nu kon doelman Tom Verhoeven een venijnig schot van Joop Willems slechts keren en stond Jannes Mulders op de goede plaats om af te ronden. Het derde Beerse doelpunt, gescoord door Pepijn van Spreuwel in de 35e minuut, werd wegens buitenspel afgekeurd en een minuut later was een uitstekende redding van doelman Rob Wilborts nodig om een lage schuiver van RPC naar de verre paal tot hoekschop te verwerken. Pepijn van Spreuwel was in de 41e minuut nogmaals dicht bij een doelpunt, maar nu kopte hij vallend een voorzet van Nick van Rooy tegen de buitenkant van de paal.

Al snel in de tweede helft lukte het Pepijn van Spreuwel alsnog om zijn doelpunt op het scorebord te zetten. Met een hard laag schot tilde hij de stand in de 49e minuut naar 0-3. Ook in het tweede bedrijf gaf Beerse Boys de toon aan en was veel gevaarlijker dan RPC. De buitenspelval van de thuisploeg werkte niet in de 66e minuut toen Bart den Otter die omzeilde. Hij verscheen vrij voor doelman Verhoeven en zag dat er maar een speler was meegelopen: Jannes Mulders. Vlak voor de doelman legde hij de bal breed en kon Jannes in een leeg doel zijn tweede van de middag scoren: 0-4. Ook het laatste Beerse doelpunt kwam van de voet van Jannes Mulders, toen hij in de 76e minuut goed voorbereidend werk van Pepijn van Spreuwel doeltreffend afrondde: 0-5 en de 19e competitietreffer van de Beerse spits. Daar bleef het bij wat de echte doelkansen betreft. Vlak voor tijd kwam Bram Gooskens na een kopduel neer op de voet van zijn tegenstander en moest per brancard van het veld gedragen worden. Een bezoek aan het ziekenhuis wees gelukkig uit dat zijn enkel niet gebroken is; we wensen Bram een voorspoedig herstel toe.

Opstelling Beerse Boys: Rob Wilborts; Nick van Rooy, Rob van Bijsterveldt, Ruud Willems (58. Koen Verhagen), Joost Schapendonk; Joop Willems, Bram Gooskens, Daan Mulders (62. Bart den Otter); Pepijn van Spreuwel, Jannes Mulders, Pim Vingerhoets (77. Niels van Heerbeek).


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg