Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Programma poulefase KNVB districtsbeker.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

27 mei 2018 | 1e klasse D

Chevremont - Deurne: 1-4


Deel dit bericht:


SV Deurne sluit seizoen waardig af met 1-4 winst bij Chevremont

Door in de 2e helft met meer lef en bij vlagen met goed combinatiespel te spelen wist Deurne de 0-1 achterstand bij de rust om te zetten in een eclatante overwinning bij de nummer 2 van de competitie Chevremont. Hierdoor behield Deurne de zesde plaats in de eindrangschikking met 35 punten en een doelsaldo van 42 voor en 36 tegen. Acht keer winst, zeven verliespartijen en winnaar van de gelijke spelentrofee met elf remises. In deze wedstrijden was Deurne vaak de bovenliggende partij, waardoor daar wel wat punten zijn blijven liggen om echt mee te doen voor de prijzen. Toch mag Deurne terugkijken op een zeer verdienstelijk seizoen, zeker als we in ogenschouw nemen dat de breedte van de selectie vanaf het begin van de competitie behoorlijk te kampen had met langdurige blessures (Wim Verbeek, Luuk Veeneman, Stan Respen, Thijs Matheij, Stefan van der Werf, Jan Kuipers en Harm van der Steen). De sfeer in het team is het hele seizoen goed geweest en dat is een compliment voor staf en spelers.

Ook vandaag waren er weer verrassingen in de opstelling. Daan Geven speelde rechtsachter en Pieter Steeghs maakte een zeer verdienstelijk debuut, in eerste instantie in de spits en na het geblesseerd uitvallen van Job Steeghs op het middenveld., omdat Anton Loverbos naar de achterste linie moest verhuizen. Maarten Vos begon vanaf de bank ( te laat !), maar viel al in de 22e minuut goed in voor Job. Tot slot mocht Alex Geven het doel verdedigen in zijn laatste wedstrijd als actief keeper. Hij deed dit met verve en verrichte een aantal fantastische reddingen.

Het eerste kwartier was Deurne de bovenliggende partij met een uitstekende kans voor Pieter Steeghs na een mooie één-twee met Jan Kuipers. Hij vergat zichzelf te belonen met een doelpunt en schot de bal voorlangs. Ook een goede voorzet van Ruhendrey Martina vanaf links werd door Luwawa Parfait niet op waarde geschat, zijn poging ineens ging hoog over. Chevremont had daar niet meer tegenover gezet dat een schot uit de 2e lijn. Door het uitvallen van Job was de organisatie heel even zoek en Chevremont profiteerde daar onmiddellijk van met een snelle combinatie door het midden, die Daniël Meijer beheerst afrondde 1-0. Alex behoedde Deurne voor een 2-0 achterstand met een knappe reflex op een schot vanaf de vijf meterlijn. Daarna ging een vrije trap van Yuri Veenemans over en op slag van rust werd Maarten Vos weggestuurd, maar zijn inzet ging net naast het doel.
De trainer had zijn toespraak in de rust beperkt door te zeggen: "we moeten voor het doel wat meer eager (gecensureerde versie)zijn om de bal in de touwen te werken". Deze woorden misten hun uitwerking niet, want de 2e helft was nauwelijks 5 minuten oud toen Jan Kuipers met een listige assist Ruhendrey vrij voor de keeper zette, die de 1-1 binnen werkte. Kort daarna wist Alex een inzet knap tot corner te verwerken. De kopbal die uit deze corner voortvloeide ging gelukkig voor Deurne op de lat. Vanaf dat moment nam Deurne het heft weer in handen, Maarten werd op rechts de diepte ingestuurd, legde goed voor op Jan, die de 1-2 binnen liep. Nauwelijks 2 minuten later had Maarten de wedstrijd kunnen beslissen, maar zijn schot was te slap. Ook Ruhendrey wist de keeper van Chevremont met een mooi schot nog tot een uitstekende redding te dwingen. Het was uitstel van executie tot de 72e minuut, toen de net ingevallen jeugdspeler Jesse Brouwers een magistrale hakbal van Jan bekeken in de verre hoek schoot 1-3 en daarmee zijn eerste doelpunt voor Deurne 1 maakte. Na wat plaagstootjes van Chevremont bepaalde Maarten Vos in de 85e minuut de einstand op 1-4 met een bekeken schuiver vanaf de rand zestien. Daarna verzuimde Yuri zijn verjaardag met een doelpunt te bekronen, zijn kopbal ging tegen de lat. Het slotakkoord was voor Alex, die in de laatste seconde met de voet in de rechter hoek een tweede doelpunt van Chevremont wist te voorkomen.

 


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg