Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Programma poulefase KNVB districtsbeker.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Martien Geeven BV Bandenservice Acht Basemans Schoenen Martien Geeven

27 mei 2018 | 3e klasse D

BES - Braakhuizen: 0-3


Deel dit bericht:


Bij de laatste wedstrijd uit de reguliere competitie tussen BES en Braakhuizen stond in zijn geheel niets meer op het spel. Voor BES is het al enkele weken duidelijk dat nacompetitie voor behoud van de 3e klasse het hoogst haalbare is en voor Braakhuizen geeft de 3e plaats in de competitie recht op nacompetitie door de overname van de periodetitel van kampioen Hilvaria. Voor beide ploegen was het dus zaak om ongeschonden door deze wedstrijd te komen wat ook duidelijk zichtbaar was. Pas in de 21e en 26e minuut was het Thijs Scheenloop die tweemaal toe doelman Robert v.d. Palen op de proef stelde. Beide keren kon Robert de schoten pareren en tot corner verwerken. In de 32e minuut was het Ralf van Beek die bij een voorzet van Thijs Scheenloop geheel vrij werd gelaten om de bal van korte afstand in het doel te koppen, 0 – 1 wat tevens de ruststand was. Na ruim een uur spelen kreeg Mike de Meij door slecht uitverdedigen van BES alle vrijheid om vrij op doelman Robert v.d. Palen te lopen en met een lage schuiver de 0 -2 op het scorebord bracht. In de 79e minuut was het de ingevallen David da Silva die op het middenveld knullig balverlies leed en zo Bob Scheenloop de gelegen gaf om de eindstand op 0 – 3 te zetten.
Drie minuten voor tijd was het Kay van Borrenbergen die de mogelijkheid kreeg van Bart Winters om nog een tegendoelpunt te scoren. Helaas voor de supporters van BES, als voor Kay zelf had hij iets te veel tijd nodig om deze mogelijkheid te verzilveren.

Opstelling BES
1. Robert v.d. Palen, 3. Sander van Kessel (2. Stijn Umans), 5. Mark Gerrits, 6. Jeroen Evers (15. Kay Borrenbergen), 7. Mark Balmer, 8. Robin Smets (16, David da Silva), 9. Rick Schoofs, 10. Maikel v.d. Honing, 11. Bart Winters, 12. Daan Bartels, 14. Rens van Til.

Plichtmatige overwinning voor Braakhuizen (verslag Braakhuizen)

Braakhuizen heeft ook haar laatste competitiewedstrijd in winst omgezet.
Bij rust leidde de ploeg van trainer Jeroen van der Schoot met 0-1 door een doelpunt van Ralf van Beek en na rust tekenden Mike de Meij en Bob Scheenloop voor de 0-3 eindstand.

Inspiratieloos Braakhuizen
Braakhuizen hoefde voor deze 0-3 overwinning niet diep te gaan aangezien tegenstander vv BES niet in staat was het Braakhuizen ook maar enigszins moeilijk te maken. Braakhuizen speelde het duel plichtmatig uit, gezien het feit dat er voor de ploeg uit Geldrop niets meer te winnen of te verliezen was, enigszins begrijpelijk. Datzelfde gold voor vv BES,de ploeg uit Borkel en Schaft is veroordeeld tot het spelen van nacompetitie voor lijfsbehoud en Braakhuizen mag gaan proberen om zich via de nacompetitie te plaatsen voor de 2e klasse. In deze eerste helft wist vv BES Braakhuizen niet in verlegenheid te brengen, behoudens een halve kans hoefde Braakhuizen doelman Youri van Tilburg zich nauwelijks in te spannen. Braakhuizen was de bovenliggende partij, ondanks het feit dat de roodzwarten grossierden in balverlies veelal veroorzaakt door lange ballen die maar nauwelijks rendement hadden. De roodzwarten kwamen in de 33e minuut toch op voorsprong door Ralf van Beek, die een voorzet van Thijs Scheenloop volledig vrijstaand mocht inkoppen, dit was tevens de ruststand.

De tweede helft was niet veel beter
Trainer Jeroen van der Schoot haalde in de rust Remon Bruinen, die inmiddels een gele kaart had gekregen en Anthony de Haan naar de kant, zij werden vervangen door Ibrahim Sanatci en Myron Jourdain. Ook in deze tweede helft was het niveau van de wedstrijd erg matig, vv BES kon niet beter en Braakhuizen leek het wel goed te vinden. Braakhuizen had het balbezit en vv BES kon daar weinig tegen in brengen en de 0-2 in de 61e minuut van Mike de Meij, na een prima steekpass van Ralf van Beek was een logisch gevolg van het krachtsverschil. Het slotakkoord in de 79e minuut was voor Bob Scheenloop, hij rondde beheerst af en zette de 0-3 eindstand op het scorebord. Door dit resultaat eindigt de ploeg van trainer Jeroen van der Schoot op een keurige derde plaats op de ranglijst en mag het volgende week zondag 03 juni in Schijndel aantreden tegen Avanti 31 , de eerste horde naar kwalificatie voor de 2e klasse.

Opstelling Braakhuizen:
Robin Sweegers, Gerald van Veen, Remon Bruinen(46e Myron Jouirdain), Tolga Ozkan, Ralf van Beek, Thijs Scheenloop(67e Bob Scheenloop), Anthony de Haan(46e Ibrahim Sanatci), Mike de Meij, Romano ter Linden en Youri van Tilburg


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg