Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Programma poulefase KNVB districtsbeker.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Martien Geeven BV Bandenservice Acht Basemans Schoenen Martien Geeven

27 mei 2018 | 3e klasse D

Reusel Sport - DBS: 0-2


Deel dit bericht:


De wedstrijd van vandaag tegen de nummer 2 van 3e klasse-D is een geladen wedstrijd voor DBS. Zij moet sowieso winnen, en is dan ook nog afhankelijk van verlies van haar directe concurrenten Spoordonkse Boys en DVG om niet in de nacompetitie te belanden. Da's geen gemakkelijke opgave. Maar als het moet dan moet het vandaag wel gebeuren.
De 1e speldenprikken in de wedstrijd zijn voor DBS. In het 1e kwartier creëert de thuisploeg ook een paar kleine kansen. Het voetbal van beide ploegen is niet sprakkelend en het voetbaltempo ligt laag, en dat zal vooral aan het drukkende weer liggen. In de 25e minuut komt DBS op voorsprong als Yurjen de Jongh met links uit haalt, en het afgeschampte schot gaat over keeper Paul Dijkmans in de goal belandt. De grootste kans krijg Rsp/CoTrans tegen het half uur, na een strakke voorzet vanaf rechts, maar de bal gaat voor het doel van DBS langs.

In de 1e helft zien de toeschouwers twee gelijkwaardige ploegen tegen elkaar spelen. Rsp/CoTrans is de iets betere ploeg met de iets betere kansen. DBS is de gelukkiger ploeg in de afronding en gaat met een kleine voorsprong van 0-1 naar de thee. Rsp/CoTrans zoekt in de 1e 25 minuten de gelijkmaker door DBS zoveel mogelijk op haar eigen helft onder druk te zetten. Maar ze is niet in staat om doelpuntrijke kansen te creëren voor het doel van de zeer attente keepende Lars Vrijsen van DBS. Het 1e echt gevaar in de 2e helft komt van de schoen van Yurjen de Jongh die vanaf 30 meter de keeper tot een knappe safe dwingt. Direct aansluitend krijgt Tim van der Velden van DBS een dot van een kans om de 0-2 te maken. Maar Rsp/CoTrans heeft ook zo'n enorme goede lijnkeeper in de goal staan. In de 78e minuut schakelt DBS razendsnel om vanuit de verdediging naar de aanval na een bijna doelpunt van de thuisploeg. Quint Zwartenkot blijft koel voor de goal, en schiet fantastisch de 0-2 voor DBS binnen. De kans op 0-3 laat Tim van der Velden liggen, maar dat zou wellicht teveel van het goede zijn geweest deze middag.
Rsp/CoTrans werkte vandaag hard, maar speelde toch redelijk onmachtig. DBS speelde vandaag niet veel anders dan in andere wedstrijden. Maar als de goals wel gemaakt worden, verbaasd het eigenlijk ook weer niemand dat DBS de 3 punten pakt.
Spoordonkse Boys verloor van Dommelen. En DVG ging onderuit tegen Bladella. DBS speelt zich door winst op Rsp/CoTrans veilig in de 3e klasse. En laat de nacompetitiewedstrijden mooi links liggen.

Opstelling DBS
Las Vrijsen (GK), Gijs Broeren (85e Dominique van den Wildenberg), Mike Box, Quint Zwartenkot (84e Toon Sweegers), Stijn van den Berk (C), Adil Ramzi, Tim van der Velden, Edwin Riestra (61e Dennis van der Torren), Yurjen de Jongh, Marijn van Asten, Dylan van Dinter.


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg