Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Programma poulefase KNVB districtsbeker.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

22 mei 2018 | 3e klasse C

SV Budel - Laar: 3-2


Deel dit bericht:


sv Budel wint bij afscheid Mikel de Windt
sv Budel heeft tijdens de seizoensafsluiting tegen Laar de tweede plek veilig weten te stellen. Dat betekent dat het team van William Hoeymans in de eerste ronde van de nacompetitie een thuiswedstrijd mag gaan spelen. Tijdens de wedstrijd, die in het teken stond van het afscheid van oud-aanvoerder Mikel de Windt, werd het uiteindelijk 3-2 door treffers van Dennis Verstraeten en Luc Nouwen (2x).

sv Budel begon weer met de basiself die de afgelopen weken de meeste wedstrijden gespeeld hebben. Achterin was er een basisplaats voor Mikel de Windt. De 38-jarige verdediger neemt afscheid van de selectie en gaat in een lager team van sv Budel verder. Tijdens de laatste thuiswedstrijd van de competitie werd hem een groots afscheid gegund.

Na een kwartier spelen stond sv Budel al op voorsprong. Dennis Verstraeten kon alleen door richting het doel van Laar nadat Steef Vasen een bal had weten te verlengen. Verstraeten twijfelde geen moment en bracht sv Budel op een 1-0 voorsprong. sv Budel kwam vlak voor rust goed weg toen een vrije trap van Laar op de paal terecht kwam, maar voor de rest hadden de bezoekers uit Weert weinig kansen gecreëerd op deze zonnige middag in Budel.

Vanaf een vol terras zagen de supporters sv Budel na een uur op 2-0 komen. De net ingevallen Luc Nouwen schoot de bal diagonaal achter de doelman van Laar en leek de wedstrijd hiermee te beslissen. Toch gaf Laar zich niet gewonnen en kwam de ploeg amper vijf minuten later terug in de wedstrijd na een foutje in de achterhoede. Vijf minuten voor tijd was het een goede aanval over de rechterkant die de wedstrijd definitief in het slot zou gooien. Jasper Beerten gaf een voorzet op Luc Nouwen en hij wist koelbloedig te scoren. Daarna volgde de publiekswissel voor Mikel de Windt. De verdediger kreeg een staande ovatie en er was zelfs vuurwerk geregeld om de oud-aanvoerder te bedanken voor zijn jaren in dienst bij sv Budel. In de laatste minuten werd de score door Laar nog wat draaglijker gemaakt door een penalty te verzilveren en niet veel later werd er door scheidsrechter Bruekers afgefloten bij een 3-2 eindstand.

Volgende week speelt sv Budel nog eenmaal een wedstrijd in competitieverband. Voor sv Budel staat er niets meer op het spel, maar voor tegenstander Baarlo nog zeker wel. De Limburgers hopen met een overwinning op sv Budel een nacompetitieplek te bemachtigen. Op zondag 03 juni 2018 start de nacompetitie voor sv Budel tegen de laagst geklasseerde periodewinnaar uit de 3e klasse D. Op dit moment lijkt het erop dat Nooit Gedacht (Geffen) of DAW (Schaijk) op bezoek komt.

Opstelling sv Budel: Dennis van Gils, Jeroen Bogers (68' Thomas Beerten), Bas van Dooren, Mikel de Windt (86' Roy Claassen), Stijn Beerten, Jelle Martens, Rik Bogers, Jasper Beerten, Steef Vasen (56' Luc Nouwen), Stan van Leeuwen en Dennis Verstraeten. Op de bank en niet ingevallen: Koen Bogers en Rens Vrijsen.

 


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg