Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Hoe gaat het met: Oud speler en trainer Twan van Tuyl

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

SV Tivoli verzuimt om kampioen te worden

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

RKSV Heeze heeft even aan het kampioenschap mogen ruiken

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Uitslagen competitie voor 19 en 20 mei

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Tom de Laat (Hoogeloon)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Afsluiting seizoen AVE op vrijdag 1 juni bij Wilhelmina Boys

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst: Tom Molenberg naar Rood Wit V en Michael Koning stopt bij Wilhelmina Boys

LEES MEER

Sportspreekt
Erbee Keukens
logoBeterBike-Logo.png(adv).png
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Ballenkoning

13 mei 2018 | 1e klasse C

Nemelaer - Best Vooruit: 1-2


Deel dit bericht:


Best Vooruit zet goede reeks voort met weer drie punten

Op sportpark "De Walzaad" in Haaren wachtte Nemelaer Best Vooruit op om te proberen het periodekampioenschap binnen te halen. Vooral fysiek is Nemelaer een uitstekende ploeg. Wat voetbal betreft hangt veel af van aanvoerder Luuk Vermeer.

Best Vooruit liet zien dat, ondanks dat een plaats in de eerste klasse voor volgend seizoen was veilig gesteld, men voor de drie punten naar Haaren was gekomen. Al in de eerste minuut werd een aanval over rechts via Tim Fiolet opgezet. Zijn voorzet werd een prooi voor keeper Kamile de Jong (Nemelaer). Best Vooruit was zeker in de beginfase de beter voetballende ploeg. In de 10de min. werd Kenneth van de Wiel vrij voor de keeper gezet. Zijn inzet werd door Jesper Heesters (Nemelaer) van de lijn gehaald. Best Vooruit bleef kansen creëren. In de 14de min. werd een voorzet van Tim Fiolet door Robin Buiks over en naast gekopt.
Geleidelijk aan kwam Nemelaer beter in zijn spel. In de 17de min. kreeg Nemelaer de eerste hoekschop te nemen. Kort daarna, in de 19de min., werd een vrije trap door Wouter Molenaar keihard tegen de paal geknald. Best Vooruit kreeg daarna in de persoon van Robin Buiks de beste kansen, maar Kamile de Jong verdedigde zijn doel met verve. Echter aan het eind van de eerste helft had Best Vooruit zo op een achterstand kunnen komen. In de 41ste min. was het aanvoerder Luuk Vermeer (Nemelaer), die zich prima vrijspeelde en rakelings naast het doel van Best Vooruit schoot. Enkele minuten later was het Denny Witjes, die een prima schot met de vuist wist te keren. De rust werd bereikt met een 0-0 stand.
Ook de tweede helft werd door Best Vooruit met een prima aanval begonnen. Robin Buiks werd gelanceerd door Xander Scheepens, maar ook nu weer wist Kamile de Jong (Nemelaer) redding te brengen. Best Vooruit bleef met aanvallen het doel van Nemelaer bestoken, maar tot een doelpunt kwam het niet. Ook Ronald de Koning wist, nadat hij aan linkerkant was vrijgespeeld, het doel niet te vinden. Zijn schot ging voorlangs. Maar ook Nemelaer kreeg zijn kansen. Denny Witjes werd bijna verrast door een terugspeelbal.Hij wist de bal nog net tot een hoekschop te verwerken. In de 60ste min. was het wederom Wouter Molenaar, die een vrije trap met z'n linker prima wist te raken. Denny Witjes moest lossen, maar via via kreeg hij de bal weer klem. Best Vooruit had nog steeds het beste van het spel, maar het scoren wilde nog niet lukken. In de 72ste min. werd een reuze kans voor Best Vooruit om zeep geholpen ten koste van een hoekschop. Deze hoekschop, genomen door Tim Fiolet, werd door Robin Buiks met het hoofd omgezet in een doelpunt. Met gejuich van de Best Vooruit supporters werd de 0-1 ontvangen. Nemelaer moest nu wel komen om in aanmerking te komen voor een periode. Het was echter Best Vooruit dat wederom dankzij een hoekschop de 0-2 liet aantekenen in de 82ste min. Uit een ingestudeerde vrije trap werd de bal tot corner verwerkt. Deze corner, genomen door Xander Scheepens, werd met het hoofd door Ronald de Koning omgezet in een doelpunt. Kamile de Jong (Nemelaer) moest de bal door de benen laten gaan. In de 85ste min. werd het bijna 0-3, maar Wouter Molenaar wist dit met een ultieme sliding te voorkomen. De laatste minuten werd het toch nog spannend. Luuk Vermeer, de beste speler van Nemelaer, raakte keihard de paal. Diezelfde Luuk Vermeer wist met het hoofd uit een voorzet van de linkerkant de 1-2 scoren. Verder kwam Nemelaer niet en de drie punten gingen onder applaus van de supporters mee naar Best

Opstelling Best Vooruit:
Denny Witjes, Daan van Kessel, Jeroen Libregts, Jorn van de Wiel (46ste min. Bram Toebes), Ronald de Koning, Xander Scheepens, Tom Kastelijn, Thomas van Heukelom, Tim Fiolet (79ste min. Teun van Genugten), Robin Buiks, Kenneth van de Wiel (68ste min. Twan Huyberts) .


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg