Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Hoe gaat het met: Oud speler en trainer Twan van Tuyl

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

SV Tivoli verzuimt om kampioen te worden

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

RKSV Heeze heeft even aan het kampioenschap mogen ruiken

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Uitslagen competitie voor 19 en 20 mei

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Tom de Laat (Hoogeloon)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Afsluiting seizoen AVE op vrijdag 1 juni bij Wilhelmina Boys

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst: Tom Molenberg naar Rood Wit V en Michael Koning stopt bij Wilhelmina Boys

LEES MEER

Sportspreekt
Erbee Keukens
logoBeterBike-Logo.png(adv).png
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Borrenbergs Bouwbedrijf Brabant Sports

13 mei 2018 | 4e klasse F

De Raven - Vessem: 0-1


Deel dit bericht:


Op deze 13e mei stond de wedstrijd de Raven tegen Vessem op het programma. Vessem was nog steeds in de race voor de derde periode. Echter waren ze afhankelijk van de uitslagen van Tivoli en ZSC die hoger op de ranglijst stonden.

De eerste kans in de wedstrijd was voor Vessem. Na een afgeslagen corner kwam de bal voor de voeten van Bram Dekkers. Zijn schot vanaf de 16 meterlijn ging net naast de kruising. In de 10e minuut kreeg Vessem met de volgende kans. Een goed opgezette aanval vanaf het middenveld door Thomas Maas, die de bal binnendoor gaf op de doorgelopen Frans van Diessen die de bal vervolgens voortzette voor het doel, waarna de inlopende Merijn van Ham net naast het doel schoot. Heel gevaarlijk was het tot de 25e minuut daarna niet meer. De volgende noemenswaardige aanval kwam van Vessem. Na twee keer goed doorzetten van Frans Diessen belandde de bal in een scrimmage in het keepersgebied. Uiteindelijk wist De Raven de bal weg te werken. 2 Minuten later was er weer gevaar voor het doel van De Raven. Vanaf links stoomde van Hein van Diessen met de bal door naar de achterlijn. Hij zette voor en Merijn van Ham tikte de bal net over de lat. De ploeg uit Luyksgestel probeerde wel te drukken maar de volgende kans was voor Vessem. Job de Laat kreeg de bal op het middenveld. Hij liep met grote passen naar voren en tikte de bal op Merijn van Ham. Zijn schot met het linker been kwam in het zijnnet. Direct daarop volgend schoot De Raven op het doel van de uitclub. Maar het schot werd goed tegengehouden door de keeper van Vessem. De eerste echte mooie combinatie van de thuisclub volgde in de 42e minuut. Via drie stations kwam de bal voor de voeten van Gijs Wuijts. Zijn schot was echter iets te zacht. Ruststand 0-0.

5 Minuten in de tweede helft kreeg Vessem een vrije schop op de hoek van het strafschopgebied. Het schot van Thomas Maas ging naast het doel. Vessem bleef drukken en een afgeslagen aanval werd door de eigen verdediger van De Raven terug gespeeld op de keeper. De keeper mocht de bal niet in de handen pakken en schoot de bal terug in het veld, voor de voeten van Job de Laat. De Laat schoot de bal snoeihard met een streep tegen de paal. Daarna volgde een aanval van Luyksgestel. Nummer 17 van De Raven schoot de bal met het linkerbeen via een Vessem verdediger. De hoekschop leverde verder geen gevaar op. 2 Minuten later ging Vessem weer in de aanval. Job de Laat ging door vanuit het middenveld en schoot de bal op doel. Keeper Melvin Rombouts kon de bal met de voet uit het doel houden. Het publiek genoot van deze twee voetballende teams. De Raven kwam op rechts gevaarlijk door en het schot van nummer 9, Gijs Wuijts belandde op de buitenkant van de paal. Een goed passje van Lars van Heijst op Frans van Diessen luidde de volgende goede Vessemse aanval in. Laatst genoemde gaf de bal voor op Jaap van Diessen, die op doel schoot Zijn schot kon ternauwer nood gered worden door doelman Rombouts. In de 80e minuut was het dan eindelijk raak. Frans Diessen passeerde een verdediger, liep naar de achterlijn zette voor en de bal belandde via een carambole weer terug voor zijn voeten op één meter van het doel. Hij kon daarna eenvoudig inschieten. 0 - 1. De thuisploeg kreeg een vrije schop op 20 meter van het doel. Deze mooi genomen bal van Gijs Wuijts werd op een even zo mooie manier gered door doelman Marijn van Rooy. In de 90e minuut pakte Marijn van Rooy de bal legde deze op de grond en pakte de bal opnieuw in de handen. Dat betekende een indirecte vrije schop op 5 meter van het doel. Uit deze vrije trap werd echter niet gescoord. Ook de corner in de 93e minuut voor Luyksgestel leverde geen doelpunt op. Eindstand 0 - 1.


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg