Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Buitenspel/Toppers van toen: Gebr. Van den Dungen (EMK)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Individuele kwaliteiten Bosuilen geven doorslag.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Voetbalcongres 2019 met Gertjan Verbeek en Paul van der Zwaan

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Gijs Moerenhout (RKSV Heeze)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Scheidsrechter Jack de Kroon 40 jaar in het vak

LEES MEER

Blatter Legal
sanidump
Ad Borrenbergs
vdl.png
Sportspreekt
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

13 mei 2018 | Nieuws

WODAN kampioen na overwinning op Mariahout


Deel dit bericht:


Zonder al teveel moeite heeft WODAN zich zondagmiddag op Sportpark De Heibunders in Mariahout gekroond tot kampioen in de 4e klasse G. Het won met 1-4 van Mariahout.

Een grote verrassing was het niet meer voor Abdul Nassoh, maar toch was de trainer van WODAN zondag na afloop opgelucht dat zijn ploeg de titel in de 4e klasse G heeft weten binnen te slepen. "Ik heb de jongens vooral geprobeerd uit de wind te houden. Op bezoek bij ASV'33 was er zichtbare spanning bij een aantal spelers. Maar daar was vandaag helemaal geen sprake van. We hebben vanaf de eerste helft de wedstrijd naar ons toe getrokken en deze niet meer weggegeven."
Bij rust al gelopen koers
Geen moment was er zondag sprake van dat WODAN op bezoek bij Mariahout geen kampioen zou worden. WODAN was simpelweg te sterk voor een Mariahout dat amper de bezoekende club kon verontrusten. Door twee treffers van Arjan Antonis ging WODAN al comfortabel rusten. Direct na rust was Ngozi Okunde die de 0-3 liet noteren op het scorebord. Mariahout deed via Michel Leenders nog wel wat terug, maar Okunde zorgde voor het slotakkoord met de 1-4.
Voor het begin van het lopende seizoen was WODAN niet direct de ploeg waarvan de meesten dachten dat deze met het kampioenschap aan de haal zou gaan. "Natuurlijk hoop je altijd dat zoiets kan gebeuren. Voor het seizoen had ik nog gezegd dat wij wel eens konden verrassen door een periode te pakken bijvoorbeeld. Maar dit had ik niet durven dromen", legt Nassoh uit die in zijn eerste jaar als hoofdtrainer in het amateurvoetbal gelijk een prijs pakt.

IJzersterk uit de winter
Na de winterstop heeft WODAN zijn visitekaartje afgegeven in de Vierde klasse G. Met maar liefst elf overwinningen en een gelijkspel, thuis tegen SBC werd het 1-1, is het verschil vooral gemaakt na de winter. "We hebben ten opzichte van vorig jaar kwaliteit ingeleverd. Maar door onze teamspirit en het harde werken zijn wij heel ver gekomen. Een aantal jonge jongens is ook wat stabieler geworden en dat heeft ons zeker vooruit geholpen", aldus aanvoerder en WODAN-doelman Dave Voogt die na dit seizoen afzwaait als selectiespeler van WODAN.

Volgend jaar zal WODAN het mogen gaan proberen in de derde klasse. Voogt ziet dat, ondanks het vertrek van ervaren krachten, wel zitten. "Ricky van Dongen, Mark Coolen en ik zwaaien na dit seizoen af bij de selectie van WODAN. En met het vertrek van Oussama Ait Lahcen (gaat naar PSV/AV. red) levert de club wel kwaliteit in. Maar ik weet zeker dat deze groep zich voetballend staande kan houden op dat niveau." Voordat het zover is, zal er vooral eerst gevierd worden dat WODAN kampioen is. "We hebben feest in de kantine van de club en volgende week bij de thuiswedstrijd zullen we nog gehuldigd worden. We gaan er in ieder geval enorm van genieten", deelt Voogt tot besluit nog mee.
Opstellingen
Mariahout: 1. Rick van den Heuvel, 2. Kevin Ketelaars, 4. Rob Wagemans, 5. Huib van Zutphen (12. Sander Scheepers), 6. Serge van Hout, 7. Michel Leenders, 8. Tom van de Bogaard, 9. Danny van de Laar, 10. Geert van Doorn, 11 Tim Barten, 14. Stijn van de Bogaard

WODAN: 1. Dave Voogt, 2. Edwin Sanders (12. Max Nijst), 3. Sam Zoetmulder, 5. Bart Franken, 7. Arjan Antonis (6. Mark Coolen), 8. Niels Reijnders, 10. Jari Lodewijks, 11. Ngozi Okunde, 13. Danny Renders, 16. Gregor Buenen, 19. Oussama Ait Lahcen

 


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

14 mei 2018 om 10:12

Tom Vroomen zegt:

Wodan , julie waren dit jaar de meest constante ploeg en deze competitie en daarom geen twijfel dat jullie de terechte kampioen zijn.Proficiat namens de EMK selectie.


Overige Nieuwsitems

nieuwsflits