Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Overzicht trainerscarrousel status trainers/clubs.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Valkenswaard geeft zeker lijkende zege nog uit handen.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Roel Sterken (VV Vessem)

LEES MEER

Sportshowroom
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
VDL
sanidump
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Sportshowroom
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

6 mei 2018 | - Wedstrijd van de week 

WODAN ondanks gelijkspel op poleposition voor kampioenschap


Deel dit bericht:


SBC heeft de spanning in de Vierde klasse G niet weten terug te brengen. Op bezoek bij WODAN kwam de ploeg niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

"Als we winnen maken we de competitie weer spannend." Het waren de woorden van SBC-trainer Frank Weijers eerder deze week in de voorbeschouwing op de wedstrijd met WODAN op Amateurvoetbaleindhoven.nl. En 25 minuten lang was er weer sprake van een open kampioensrace in de Vierde klasse G. SBC kwam in de eerste helft op voorsprong na een vloeiende aanval. Eindstation was Joost van Heck die de bal knap onder controle bracht, zich goed vrij draaide en met een goede inzet WODAN-doelman Dave Voogt te slim af was.
Zwakke eerste helft
Lang leek SBC ook niet te hoeven vrezen voor WODAN. De Eindhovense club maakte in de eerste helft geen indruk en ook SBC kon geen potten breken. Toch had de ploeg uit Son en Breugel wel de voorsprong te pakken. Abdul Nassoh, trainer van WODAN, had wel een verklaring waarom zijn ploeg niet goed uit de verf kwam. "Je zag dat er wat spanning op zat bij onze spelers. SBC is toch een goed team. Vandaag stond er nogal wat op het spel. Want als we zouden verliezen zouden we het ons onnodig moeilijk maken."

Waar niet alleen de bezoekers trefzeker waren bij de eerste beste kans die zij kregen, liet ook WODAN niet na om dit kunstje te flikken. Edwin Sanders kreeg op ruim twintig meter afstand de bal voor zijn voeten en haalde verwoestend uit. Via de onderkant van de lat was SBC-goalie Dennis den Hollander kansloos op het harde schot van Sanders. Den Hollander liep bij dit tegendoelpunt wel een blessure op waardoor hij, net als Cas Kuipers (SBC), in de rust vervangen moest worden.
Kansen te over
Het mag een wonder zijn dat er in het tweede bedrijf geen doelpunten zijn gevallen. Zowel WODAN als SBC kregen meerdere goede kansen om de score op te voeren. Arjan Antonis van WODAN was misschien van degenen die kansen kregen, wel de meest ongelukkige. Tot twee keer toe zag hij een inzet op de paal terecht komen. Ook kreeg Danny Renders voor WODAN een niet te missen kans. Maar Renders zag zijn kopbal, die hij zowat op de doellijn van SBC maakte, over het doel van de ingevallen Maik de Wit gaan. Waar WODAN de beste kansen kreeg, was SBC ook een aantal keer dichtbij een doelpunt. Joep van de Heijden zag bijvoorbeeld zijn kopbal van de lijn weggehaald worden door de defensie van WODAN. Maar hoe beide ploegen het ook probeerden, de bal wilde er niet meer in.
Door het gelijkspel lijkt de strijd in de Vierde klasse G om de titel wel beslist. WODAN kan eventueel aanstaande donderdag op bezoek bij ASV'33 al kampioen worden al is het dan wel afhankelijk van wat SBC en EMK in hun inhaalwedstrijd voor resultaat laten noteren. En anders is het volgende week zondag op bezoek bij Mariahout zover wanneer de ploeg twee wedstrijden wint. Lang durfden ze het woord kampioenschap op het Sportcomplex Eindhoven Noord niet in de mond te nemen, maar dat is na de wedstrijd tegen SBC voorbij. "Nu geloof ik erin. We hebben er met elkaar dit seizoen echt een eenheid van gemaakt. Deze ploeg blijft strijden en verzaakt niet. Wij zijn gewoon de beste ploeg", aldus Nassoh.
Opstellingen

WODAN: 1. Dave Voogt, 2. Edwin Sanders (19. Ousamma Ait Lahcen), 3. Sam Zoetmulder (4. Bart Reijnders), 5. Bart Franken, 7. Arjan Antonis, 8. Niels Reijnders, 10. Jari Lodewijks (14. Roel van Deventer), 11. Ngozi Okunde, 12. Max Nijst, 13. Danny Renders, 16. Gregor Buenen

SBC: 1. Dennis den Hollander (17. Maik de Wit), 2. Roel van der Eerden, 3. Marijn Koeter, 4. Fitim Maloku, 7. Sander van Kersbergen, 8. Joep van de Heijden, 9. Cas Kuipers (11. Laszlo Vonk), 10. Joost van Heck, 14. Dirk van Eck, 15. Marc van de Sande, 16. Mark Vogels

 


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Wedstrijd van de week

Nieuwsarchief Wedstrijd van de week

WODAN ondanks gelijkspel op poleposition voor kampioenschap
(Door Gerard Verhagen)
Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png