Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Overzicht trainerscarrousel status trainers/clubs.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Valkenswaard geeft zeker lijkende zege nog uit handen.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Roel Sterken (VV Vessem)

LEES MEER

Sportshowroom
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
VDL
sanidump
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Sportshowroom
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

29 april 2018 | Nieuws

Mierlo-Hout kampioen 3e klasse C (Update)


Deel dit bericht:


Mierlo-Hout is zondag ongeslagen kampioen geworden in de derde klasse C. De ploeg van trainer Raymond Koenraadt won op eigen veld met 3-1 van stadsgenoot Helmondia.

Sander Vereijken grote man bij kampioen Mierlo-Hout

Voorafgaande aan de wedstrijd tegen het laaggeklasseerde Helmondia, wist Sander Vereijken het zeker. "We worden zondag absoluut kampioen. Geen twijfel mogelijk. De zelfverzekerde woorden van de naar Gemert vertrekkende aanvaller leken echter aan dovenmansoren gericht. Mierlo-Hout leek bij tijd en wijle stijf te staan van de zenuwen en had de nodige moeite met de bezoekers. Vereijken moest al zijn kwaliteiten tonen, om zijn team een 3-1 zege, én de titel, te bezorgen.

Trainer Raymond Koenraadt was na afloop dan ook zichtbaar opgelucht. "Natuurlijk hebben we meer dan verdiend gewonnen, maar op het moment dat Helmondia 1-1 maakte, had ik toch zoiets van 'het zal toch niet...?'. Waar we in de meeste wedstrijden als team het verschil maakte, was het nu met name de individuele kwaliteit van Sander die voor de overwinning zorgde. We speelden zeker niet slecht, maar brachten over het algemeen toch te weinig om het duel snel te beslissen. Daardoor bleef Helmondia geloven in een goed resultaat en maakten we het ons zelf moeilijk. Gelukkig had Sander zijn vizier vandaag wel goed afgesteld."
Vereijken beloonde zijn prima wedstrijd met drie doelpunten en nam zo alvast een voorschot op een meer dan voortreffelijk afscheid. Natuurlijk zijn er nog enkele wedstrijden te spelen, maar de rappe en zeer behendige aanvaller liet maar weer eens zien waarom Gemert naar zijn diensten hengelde. Bij de hoofdklasser moet hij de opvolger worden van topschutter Ruben Rodriques, die naar FC Den Bosch vertrekt. Bij zijn tweede doelpunt kreeg hij de bal panklaar van Richard Rooijakkers, maar de andere twee treffers maakte Vereijken puur op eigen kracht. Twee machtige uithalen lieten Helmondia-doelman Kevin Vincent kansloos.
Slot
Vanaf de eerste minuten was het duidelijk dat Mierlo-Hout de wedstrijd snel in het slot wilde gooien. Helmondia weigerde echter mee te werken aan een vlot kampioensfeest en gaf meer dan behoorlijk partij. De meeste en beste kansen waren voor de thuisclub, maar Jeroen Rooijakkers, Sander Vereijken en Niek Klaassen slaagden er niet in te scoren. Chafik Mezziani deed dit wel, maar de voorzet van Richard Rooijakkers werd afgefloten, omdat de bal over de achterlijn zou zijn geweest. De intikker van Mezziani telde dus niet. In de 36ste minuut werd het alsnog 1-0. De pegel van Vereijken was Vincent te machtig.
In de tweede helft ging Mierlo-Hout op jacht naar een tweede treffer en probeerde Helmondia voorzichtig wat terug te doen. Na een prima actie van Bob Uijen had Jeroen Rooijakkers de 2-0 op zijn schoen, maar hij miste vrij voor het doel. Het leek een dure misser te worden, want acht minuten later was het plotseling 1-1. Uit een hoekschop knalde Helmondia-aanvoerder Tomas Hendriks de bal in de uiterste hoek. Tot ontzetting van de Mierlo-Hout-supporters.
De blauwwitten waren duidelijk even aangeslagen en bijna kwam Helmondia op 1-2. Op een voorzet van Chaid Messakini kwam Jordy van de Boom een teenlengte tekort. Een minuut later zette Vereijken Mierlo-Hout weer op voorsprong. Richard Rooijakkers zette, wel of niet in buitenspelpositie, de bal voor en Vereijken kopte knap in. Hierna probeerde Helmondia het nog wel, maar echt in gevaar kwam de aanstaande kampioen niet meer. In de slotfase had invaller Nicky Sleegers de 3-1 op zijn schoen, maar het was uiteindelijk Vereijken die voor het slotakkoord zorgde. Hij knalde van afstand prachtig raak en stortte zich daarna in de armen van zijn dolblije teamgenoten.
Opstellingen:

Mierlo-Hout: 1. Devidson Janzen, 2. Bob Uijen, 3. Danny van Hout, 4. Dennis van Steenis, 5. Chris Kweens, 6. Niek Klaassen, 7. Jeroen Rooijakkers (15. Nicky Sleegers), 8. Dani Deelen, 9. Sander Vereijken, 10. Chafik Mezziani (16. Thom Meeuwsen), 11. Richard Rooijakkers (14. Milan van Maaswaal).

Helmondia: 1. Kevin Vincent, 2. Martijn van Lieshout, 4. Tomas Hendriks, 5. Deolin Hurley (6. Merlin Masikini), 8. Stephan van de Water, 9. Chaid Masikini, 10. Jordy van den Boom, 11. Kevin Verkoelen (16. Giovanni den Ouden), 12. Coen Hertogs, 13. Roy Kornuijt, 14. Kenvis Gomez.

 


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

29 april 2018 om 22:45

Erik van Rooij zegt:

Gefeliciteerd met jullie kampioenschap.


29 april 2018 om 20:32

William Hoeymans zegt:

Raymond, begeleiding en spelers van harte gefeliciteerd met het kampioenschap in 3C.


Overige NieuwsitemsNieuwsarchief Nieuws

Mierlo-Hout kampioen 3e klasse C (Update)
(Door Willem-Jan Schampers)
Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png