Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Overzicht trainerscarrousel status trainers/clubs.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Valkenswaard geeft zeker lijkende zege nog uit handen.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Roel Sterken (VV Vessem)

LEES MEER

Sportshowroom
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
VDL
sanidump
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Sportshowroom
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

23 april 2018 | Nieuws

Huldiging 3 selectiespelers Reusel Sport/CoTrans


Deel dit bericht:


Afgelopen week zijn drie selectiespelers van Reusel Sport/CoTrans gehuldigd voor meer dan 250 wedstrijden in het eerste elftal.
Dave Hermans, Mark Faes en Ralf Lavrijsen zijn gehuldigd voor meer dan 250 gespeelde wedstrijden in het  eerste team.


Dave Hermans [07-04-1988]

In Seizoen 2007/2008 kwam Dave over vanuit de A1 naar de selectie. Hij maakte zijn eerste doelpunt in de uitwedstrijd tegen GSBW. Deze wedstrijd eindigde in 3-3.
Na elke jaren als vaste waarde in het eerste besloot hij helaas om onze club te verlaten. In het seizoen 2014/2015 verhuisde Dave naar Eindhoven en ging hij eerst spelen bij PSV av en daarna nog bij Marvilde.
Als beroepsmilitair kwam Dave in deze periode ook uit in het nationale militaire team. Al snel bleek dat Dave Reusel Sport niet kon missen. Na de wedstrijden van Marvilde kwam hij al regelmatige in Reusel de 3e helft vieren. En besloot dan ook terug te keren naar het oude nest.
Dave speelde in totaal 270 wedstrijden voor RSP1 en maakte daarin 65 competitiedoelpunten. Met als een van de hoogtepunten [2011/2012] promotie naar de 2e klasse.
Dave heeft samen gewerkt met de volgende trainers : Ger Demin, Frans Verbeek, Patrick Methorst, Jan Willem Doesburg, William Hoeymans en Harry La Vallette.
Dave ziet zichzelf als een sportieve en vrolijke jonge man die volle goede moet in het leven staat en er altijd iets moois van probeert te maken. Hij is ook altijd in voor een geintje. Dat kan Bram Louwers, destijds zijn trainer bij Marvilde, wel bevestigen. Hij was niet onze beste voetballer maar wel belangrijk voor de sfeer in de groep. Ook bij RSP is hij naast een zeer snelle en gevaarlijke linkerspits ook een smaakmaker in kleedlokaal en kantine.
Namens RSP en alle supporters danken we Dave voor de vele uren die we van hem hebben kunnen genieten en zijn gezelligheid buiten de wedstrijden om. We hopen dat hij het nog enkele jaren toe gaat voegen aan zijn selectie carrière.

Mark Faes [31-07-1987]
Mark kwam in seizoen 2006/2007 vanuit A1 over het 1e waarin hij de rechtsback positie met veel succes invulde. De laatste jaren verhuisde hij naar de middenas van het veld, zowel als voorstopper, mid-mid en nr. 10. Mark is een speler die er altijd staat, op meerdere plaatsen inzetbaar is, altijd een voldoende scoort, weinig kaarten pakt en bovendien weinig blessures kent. Echt een speler waar je als trainer op kunt bouwen en zeker in je team wilt hebben.
Mark speelde totaal 312 wedstrijden in het eerste en scoorde daarin 15 competitiedoelpunten. Zijn eerste goal maakte hij uit een vrije trap in de wedstrijd tegen VOAB op 31 januari 2010 die eindigde in 2-2. Ralf Lavrijsen was de andere doelpuntenmaker. In het eindklassement [3e klasse] eindigde ons vaandelteam dat jaar 2e achter kampioen Bladella. Via de nacompetitie promoveerde Reusel alsnog samen met Bladella naar de 2e klasse. In het seizoen 2013/2014 werd hij door de supportersvereniging uitgeroepen tot speler van het jaar.
Mark heeft in deze 10 jaar samengewerkt met de volgende trainers : Ger Demin, Frans Verbeek, Patrick Methorst, Jan Willem Doesburg, William Hoeymans en Harry La Vallette.
Namens RSP en alle supporters danken we hem voor zijn onvoorwaardelijke inzet en prestaties die hij in al die jaren heeft geleverd met de hoop dat hij nog enkele jaren in de selectie eraan toe gaat voegen.

Ralf Lavrijsen [04-03-1990]
Ralf was een groot talent in de jeugd en kwam daardoor al op 17-jarige leeftijd vervroegd over naar de selectie. Helaas speelde hij, in de eerste jaren door langdurige blessures, weinig wedstrijden [27 wedstrijden in 3 seizoenen]. Vanaf seizoen 2010/2011 ging het beter en groeide hij uit tot vaste waarde van RSP1 als spelverdeler op het middenveld. Ook liet hij regelmatig het netje bollen. Totaal tot nu maakte Ralf 60 doelpunten. Op 2 november 2008 maakte hij zijn eerste doelpunt in de uitwedstrijd tegen GSBW die met 0-3 werd gewonnen.
Totaal heeft Ralf nu 265 wedstrijden gespeelt in het vaandelteam met als een van de hoogtepunten promotie naar de 2e klasse.
In deze jaren werkte hij samen met de trainers : Ger Demin, Frans Verbeek, Patrick Methorst, Jan Willem Doesburg, William Hoeymans en Harry La Vallette.
Ralf is een rustig en hardwerkend persoon. Gezien zijn jonge leeftijd kan hij nog heel lang mee in de selectie. We hopen dan ook dat hij nog jarenlang zijn kwaliteiten kan tonen in RSP1.
Namens RSP en alle supporters danken we hem voor zijn geleverde prestaties. Dat we nog lang mogen genieten van zijn geweldige actief en doelpunten die hij in huis heeft. 


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Overige NieuwsitemsNieuwsarchief Nieuws


Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png