Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Het seizoen 2017-2018 zit er op!

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Glasverbo Glasverbo Glasverbo Glasverbo

15 april 2018 | 1e klasse D

SC Susteren - De Valk: 0-0


Deel dit bericht:


WEER EEN PUNT ERBIJ VOOR DE VALK IN UITWEDSTRIJD TEGEN SPORTCLUB SUSTEREN

En weer heeft De Valk een punt toegevoegd aan haar totaal en is het wederom een klein beetje uitgelopen op de concurrentie. In de uitwedstrijd tegen Sportclub Susteren waren de kansen schaars en zat er voor beide ploegen met deze 0-0 eindstand niet meer in dan een puntendeling. Toch waren er gemengde gevoelens aan de kant van De Valk, zo miste Tim Bombeeck een goede mogelijkheid en zag Jean-Marc Clare zijn schot tegen de lat belandden.

Op een zonnig Sportpark Suëstra waar er op een prachtige grasmat gespeeld kon worden de eerste mogelijkheid na bijna een kwartier spelen voor de thuisploeg, na wegwerken van De Valk verdediger Antwan Rijkers was het middenvelder Kevin Hoffmans die de bal uit de lucht nam en zijn inzet rakelings over het doel zag gaan. De Valk liet niet veel later voor het eerst aanvallend van zich doen spreken na een mooie lichaamsbeweging van Danny van den Eijnden waarmee hij zich ontdeed van verdediger Loek Bisschops en met een strakke voorzet bijna Tecer Tufan in staat stelde om de openingstreffer binnen te schieten. Na ruim twintig minuten spelen moest De Valk doelman Kevin Miguel handelend optreden bij een vrije trap van Sportclub Susteren spits Boyd Stoffels die hard in de verre hoek kwam en knap uit de doelmond gebokst werd. Tien minuten voor de rust was een knappe individuele actie van Luuk Broers in het strafschopgebied de inleiding voor een mogelijkheid voor De Valk, maar de voorzet van Luuk Broers kwam net niet aan bij Tim Bombeeck en was het Sportclub Susteren verdediger Rick Michiels die de bal over de achterlijn schoot en het slechts een hoekschop betekende voor De Valk. Het slotakkoord in de eerste helft was in de blessuretijd voor Sportclub Susteren toen de ploeg een vrije trap kreeg aan de rand van het strafschopgebied waar Bart Dings achter ging staan. De middenvelder zag zijn inzet eenvoudig gepakt worden door doelman Kevin Miguel en zo gingen beide ploegen na een gelijkopgaande eerste helft de rust in met een 0-0 tussenstand.

In de helft kwam De Valk gelijk dreigend voor het doel van de thuisploeg nadat Luuk Broers met een prachtige steekpass Danny van den Eijnden vrij voor het doel zette, maar de uitgekomen doelman Jeremy Caessens wist de bal net voor de voeten van Danny van den Eijnden weg te werken. In de rebound behield Tecer Tufan het overzicht en bracht Luuk Broers in stelling om de score te openen, maar Luuk Broers zag zijn inzet via verdediger Bas Koolen naast het doel verdwijnen. Vijf minuten later was het de thuisploeg weer die voor gevaar zorgde toen middenvelder Tom Timmermans met een geplaatst schot doelman Kevin Miguel tot het uiterste dreef om zijn doel schoon te houden. De Valk had het lastig in de periode dat wedstrijd een uur oud was, zo wist spits Boyd Stoffels zich knap weg te draaien bij Antwan Rijkers en zag hij zijn schot in twee instanties gekeerd worden door doelman Kevin Miguel. De beste mogelijkheid voor Sportclub Susteren kwam voort uit een lange bal die gespeeld werd door Wessel Ronckers die Kevin Hoffmans vrij voor doel zette en zijn schot ternauwernood verwerkt kon worden door Kevin Miguel en was het in de rebound Boyd Stoffels die de bal niet goed raakte en zijn inzet enkele meters naast het doel verdween. In het laatste kwartier van de wedstrijd was het De Valk dat kwam opzetten en op zoek ging naar de driepunter. Eerst was het Tecer Tufan die de ingevallen Luca Streppel aanspeelde aan de rand van het strafschopgebied en meteen doorspeelde op de geheel vrijstaande Tim Bombeeck die ongehinderd de 0-1 op zijn schoen leek te hebben, maar tot verbazing van de vele meegereisde Valksupporters ging de bal over het doel van de thuisploeg. Een minuut later was het Brian Vermeer die ver door kon lopen in het strafschopgebied en van dichtbij zijn inzet knap geblokt zag worden door Sportclub Susteren doelman Jeremy Caessens, de aanval was nog niet afgeslagen en was het middenvelder Jean-Marc Clare die nog het doel onder vuur kon nemen. Wederom was doelman Jeremy Caessens die een achterstand voorkwam voor de thuisploeg. Tien minuten voor het einde was een hoekschop van Brian Vermeer de inleiding voor de laatste kans voor De Valk op de overwinning toen Luca Streppel de bal ontving en breed gaf op Jean-Marc Clare en met een hard schot slechts de onderkant van de lat raakte en bijna alsnog De Valk aan de overwinning hielp. Vlak voor het laatste fluitsignaal moest De Valk nog even oppassen dat het niet met lege handen bleef staan na een overtreding van Antwan Rijkers op Boyd Stoffels waar scheidsrechter Pijnenburg uit Tilburg floot voor een overtreding. Middenvelder Tom Timmermans eiste de bal op en zag zijn inzet rakelings over het doel gaan en bleef het deze middag zonder doelpunten in Susteren.

Opnieuw dus wist De Valk ongeslagen te blijven en heeft de ploeg van Ruud van der Rijt en Jurgen Hendriks uit de laatste drie wedstrijden knap vijf punten weten te behalen en mag het aankomende zondag naar Deurne afreizen als op Sportpark de Kranenmortel SV Deurne de tegenstander zal zijn.

SPORTCLUB SUSTEREN
Jeremy Claessens; Stan Rullenraad, Bas Koolen, Loek Bisschops, Rick Michiels; Kevin Hoffmans, Tom Timmermans, Wessel Ronckers; Bart Dings, Boyd Stoffels(82. Guido Beurskens), Sven Vergoossen(75. Lenno Schepers)

DE VALK
Kevin Miguel; Bas Gulpers, Antwan Rijkers, Luuk Jansen; Luuk Broers, Michiel van den Besselaar, Jean-Marc Clare, Tim Bombeeck; Brian Vermeer, Danny van den Eijnden(59. Luca Streppel), Tecer Tufan

 


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg