Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Het seizoen 2017-2018 zit er op!

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Ballenkoning

15 april 2018 | 1e klasse C

Oirschot Vooruit - Rood Wit W: 2-4


Deel dit bericht:


Oirschot Vooruit verkeert in een fase dat de spelers mogelijk denken dat ze wel overleven maar dat ze toch echt moeten gaan vrezen voor de na-competitie. Trainer Piet Drijvers was om half vijf erg teleurgesteld. Gezegd moet worden dat de wil er wel was maar de overtuiging niet.

Vanaf het beginsignaal was Rood Wit de bovenliggende partij. Een 2-4 thuisnederlaag was uiteindelijk het resultaat. Rood-Wit nam eigenlijk vanaf het begin het initiatief en dat resulteerde in de 12e minuut voor de 0-1 voorsprong. Jens Wirix schoof vanaf ongeveer de penalty-stip over de grond binnen. Keeper Menno Kuulkers stond aan de grond genageld.

Oirschot Vooruit kreeg ook wel kansen maar het was niet overtuigend. Een schuiver van Dennie Banda op de hak van de keeper en een vermeende handsbal die de scheidsrechter ontging. Oirschot Vooruit viel wel aan maar er zat geen strategie achter. En als dan ook nog de grensrechter vlagt terwijl het geen buitenspel is dan wordt het moeilijk. Je kunt het de scheidsrechter niet kwalijk nemen.Toch komt Oirschot Vooruit in de 36e minuut op gelijke hoogte. Na een voorzet van Max Vervoort wordt spits Dennie Banda in de rug gelopen en krijgt Oirschot Vooruit een terechte penalty. Aanvoerder Joris Swaanen weet er wel raad mee, 1-1 dus. Maar 2 minuten later wordt het alweer 1-2. Uit een lage voorzet vanaf rechts neemt de spits van Rood Wit, Jens Wirix de bal met de hand mee en schuift de bal binnen. Felle protesten van Oirschot Vooruit overtuigen de scheidsrechter niet. Na de wedstrijd gaf hij aan het helaas verkeerd gezien te hebben! Daar schoot Oirschot Vooruit dus niets mee op.

Voor de thee kregen beide teams nog een kansje maar bij deze stand werd de thee genuttigd. In de tweede helft probeerde Oirschot Vooruit het wel maar gevaarlijk werd het niet. In de 59e minuut kreeg Dennie Banda van Oirschot Vooruit nog geel voor een onbesuisde actie. Een hoop frustratie zat daar in. Uit de vrije trap die volgde maakte Marijn van Beers de 1-3. Aan Oirschot zijde stonden al 2 wissels klaar en die konden dan ook meteen binnen de lijnen komen. Koos Gloudemans en Max Vervoort werden gewisseld voor Bram Meeuwis en Dorus van de Wal. Uit een vrije trap van Joris Swaanen kopte Fons Meeuwis de bal in de handen van de keeper. Meteen daarna nog een voorzet van Joris Swaanen die via de vingertoppen van de keeper tot corner getikt werd. In de 79e minuut moest Fons Meeuwis geblesseerd van het veld en voor hem kwam Luuk van Kollenburg. Hij liet zich in positieve zin nog zien en leverde enkele puike voorzetten af en was vooral fel en snel. In de laatste 5 minuten scoort eerst Joost Kemps namens Oirschot de 2-3 uit een vrije trap van Joris Swaanen waarbij de keeper de bal los laat. Even hoop je dan op een laatste stuiptrekking en als het dan mee zit, ja dat hoop je dan maar tegen beter weten in. In de 90e minuut wordt een aanval van Oirschot Vooruit afgeslagen en uit de rebound scoort Mamadi Sidibe de 2-4. Einde wedstrijd. Jammer maar helaas.


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg